Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 21. 06. 2025. 17:12

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 239 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13. 01. 2005. 11:46 

Raziel wrote:
...stari, bila je tema interfector i bolje da je nije bilo...ja mislim da je to najjace prepucavanje sto se nacionalizma tice ikada na forumu...potrazi i sam pa ces vidjeti...

Af kors!Sranje nad sranjima,taman tema za Bosance! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 01. 2005. 13:28 

ma samo pogledate ko su likovi koji su postavili taj bend na taj sajt i sve vam je jasno.
sto se mene tice, mene uopste ne tangira to sto se oni izjasnjavaju kao bend iz SCG. ono sto meni i te kako smeta je podatak koji tamo pise: "origin: SCG (Banja Luka)". Taj grad se nalazi u BiH, al eto, ima primitivaca koji to jos nisu skontali.

Ne smeta meni uopste ponos benda na Srpstvo. svako je ono sto jeste, ali to ne daje nikome pravo da unistava drzavu.
a o lazima benda da ne govorimo...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 01. 2005. 20:55 

Emir (The Aebyss) wrote:
Ma neka se smatraju odakle god da su, bas me briga. album im i nije los.

slazem se sa tobom!
nije vredno vise tu temu zapocinjati!
ko hoce da prica o bendu i muzici ok , ali ono nacionalno prepucavanje jebes ga dovoljn smo odrasli!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 01. 2005. 00:13 
Moderator

kao sto rekoh,jad

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 01. 2005. 00:17 
Administrator

Quote:
Ne smeta meni uopste ponos benda na Srpstvo. svako je ono sto jeste, ali to ne daje nikome pravo da unistava drzavu.
a o lazima benda da ne govorimo...

I meni je ovo zasmetalo.. da stoji sam SCG nikakv problem ne bi bio :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 01. 2005. 01:57 
Administrator

Dzemal wrote:
"origin: SCG (Banja Luka)"

aaa jebote ee..ne mogu da vjerujem fakat.idu iz krajnosti u krajnost,nevjerovatno :roll: :evil:

Last edited by Lustmord on 14. 01. 2005. 02:04, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 01. 2005. 02:03 

ee ljudi... ja fakat cesto picim po metal archives i naravno da sam iso na bosnu i posjetio bendove. isto sam i ja vidio i odma reko, pa zar i umuzici jebenoj... :( stvarno ne kontamo ove nacionaliste...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 01. 2005. 04:56 

Jednostavno receno nista drugo do obicno preseravanje!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 01. 2005. 18:39 

Nema oblasti u koju se gluposti nisu uvukle.Cak i u umjetnost koju nikad inace nisu vezivali za to.Ili su je vezivali najmanje.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 01. 2005. 15:16 

Sto ih vise budete spominjali i kritikovali po tom pitanju oni ce biti jos gori po tom pitanju. Neka pricaju i pisu sta hoce, imaju pravo da rade sta god hoce.

Ja album zamislite nisam ni slusao!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 01. 2005. 18:24 

Bezveze je prica ovde, zaista. Niste svjesni koliko je sve to napuhano. Na Metal-Archives ne stoji RS zasebno, a takodje, nije to bend postavljao, nego ko zna ko.

Bend NIKAD nije pomenuo da se izjasnjava kao SCG bend! Samo kao srpski bend, bez obzira gdje zivi.

A vi se tako lako zapalite... zasto, ako vam je metal glavna religija, ili ako vas nacionalizam neinteresuje?

Ajd da cujem jednu konkretnu stvar koju je grupa ikad uradila na racun nacionalizma, tj. da je uvrijedila neki drugi narod? Nije se to desilo nikad, ali posto nekima smeta Mother Serbia kao patriotska pjesma, razlog je da se na grupu sasula pljuvacina iz fBiH, sto i jeste bilo za ocekivati, ali nije namjera da se iko vrijedja. Mozda neke Srbe vrijedja to sto ovde na forumu pise "bosanski jezik", jer 90& Srba zna da je to sve poteklo od Vuka Karadzica, pa opet nece napadati i istresati nacionalizam povodom toga. Svako valjda ima demokratsko pravo da voli svoj narod, svoju repulbliku, ili da je ne voli.

Ne bih da duzim, samo znajte da ste zaista u zabludi, a ako ste ikad upoznali clanove benda, procijenite to po tome, a ne po onome sto cujete od drugih ili procitate na netu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 01. 2005. 18:50 

ej moj Whatever, tek prvi post i tolko gluposti napisa... ccc :twisted:
ps ko je spomeno da su clanovi bend topostavili? :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 01. 2005. 20:06 

Opium wrote:
ej moj Whatever, tek prvi post i tolko gluposti napisa... ccc :twisted:
ps ko je spomeno da su clanovi bend topostavili? :?

A ti se ubijas sa argumentima, vidim...

Zasto se onda ovde bend optuzuje da je kriv za SCG banjaluka, i to neko nagadjanje o izjasnjavanju kao da su tamosnji bend? Ako je cilj navuci sto vise mrznje na bend, ovakvi forumi rade odlican posao.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 01. 2005. 20:40 

A ti se ubijas sa argumentima, vidim...

Zasto se onda ovde bend optuzuje da je kriv za SCG banjaluka, i to neko nagadjanje o izjasnjavanju kao da su tamosnji bend? Ako je cilj navuci sto vise mrznje na bend, ovakvi forumi rade odlican posao.[/quote]

vidi prijatelju to je tema sada nevazna potpuno!
batali to!
meni je jedina nacija Metal , jebe mi se za sve ostalo!
ako si iskren metalac i nepljujes po meni nije mi bitno koje si vjere ili nacije ( a i to su izmislile neke budale da bi lakse zavadile narod)!
ja sam za toleranciju i jebemi se dali ces reci da sam iz BiH , R.S ili iz Tunguzije!
ja znam cemu pripadam i sta sam ( a jedino sto jesam je Metalac i za druge podele me neinteresuje)!

mislim da je ta tema o Interfector i nihovim stavovima svima poznata i ostavi mo to na stranu svako ima pravo da misli sta hoce i kaze sta hoce to se zove Sloboda govora , a dali ce se nekome svideti to to je druga stvar!

ja kazem da je Interfector ok bend , imaju ok album , i ja ih podrzavam , mada se u nekim stavovima neslazesm sa njima , kao sto se u nemim oni neslazu samnom!
ali to nema nikakve veze, jer kazem ti ja im dajem max podrsku kao i ostalim bendovima!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 01. 2005. 22:23 

Slazem se s tobom u vecini napisanoga.

Samo ne volim da vidim kada nekoga pljuju i napadaju oni koji ih ne poznaju. Da li ce i kako bend izjasnjavati, njihova stvar, ne vidim kako time nekoga vrijedjaju.

U pravu si, treba o muzici. Album je dobar, promocija jaka, 5.3. Beograd SKC - Interfector + Kraljevski Apartman live.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 01. 2005. 00:07 
Moderator

Whatever wrote:

slažeš kurac moj.
bravo walk,fakat si legenda od čovjeka

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 01. 2005. 02:44 

whatever coece, a sto ti bas od tolkih tema kojih ima stotine, izaberes ovu jednu pokenjanu. stay cool man niko ne zeli navuc mrznju nikakvu... dosta je mrznje naneseno ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 01. 2005. 03:31 

biafra wrote:
Whatever wrote:

slažeš kurac moj.

Idiote, a da naucis osnovnu kulturu na forumima, umjesto sto psujes kao ulicar?

Temu sam izabrao na random princip, ovo mi je jedan od boljih bendova ovuda, ali vidim da ne treba bas da se zadrzavam na ovom forumu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 01. 2005. 04:30 

Jebo te, ne moze se Interfector spomenuti da ne krene fight ili barem da se malo zadimi.

Samo ja bih napomenuo drugu Walku da je ipak mnogim ljudima bitno sta su i odakle poticu (bez obzira da li slusaju metal ili ne).

E sad, da li neko pretjeruje ili ne u izrazavanju toga, to je druga stvar. Ja ipak mislim da je sa Interfectorom to jedan dobar nesporazum, a mislim da ni nikom drugom ne smeta sto su oni to sto jesu.
I dalje sam zainteresovan da poslusam taj album, pa da ja bacim pravi komentar na ovoj temi (ako do tada ne bude zakljucana iz ko zna kojih razloga)

Quote:
ali vidim da ne treba bas da se zadrzavam na ovom forumu.

Ma ostani slobodno, pa ima jos tema. Tek si dosao a ides. Bas si neka ljutibaba!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 01. 2005. 14:35 
Moderator

Whatever wrote:
biafra wrote:
Whatever wrote:

slažeš kurac moj.

Idiote, a da naucis osnovnu kulturu na forumima, umjesto sto psujes kao ulicar?

Temu sam izabrao na random princip, ovo mi je jedan od boljih bendova ovuda, ali vidim da ne treba bas da se zadrzavam na ovom forumu.

jebiga kad sam seljak,ajd sad prošetaj...

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 239 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]