khasma wrote:
e vako, ne znam jel trenutna euforija il je stvarno tako al, imam da kazem sljedece... usud je najbolji DM bend na balkanu a u samom je vrhu i sto se tice evrope...
imresioniran sam znanjem kojim muzika zraci, vidi se da su u pitanju veliki fanovi DEATH METALA sa dugogodisnjim stazem, drugo impresioniran sam cinjenicom da nisu niciji klonovi i sto su odabrali ne tako popularan still DM-a za svirat, nema mjesta za tehnicko preseravanje i plasticne produkcije, manje ce bit groupija iz stejdza doduse al za one koji vole ovakvu muziku pravo osvjezenje...
trece, produkcija je odlicna, malo vokal pokopan al imam osjecaj da je namjerno radi stvaranja tog nekog suffocating (nema veze s NY bendom) ambienta, bubnjar je dosta napredovo, dobio na fluidnosti, gitarista je fakat veliki kreativac, svaka pjesma ima bar jedan-dva mocna, identifikaciona rifa, ima tu i noviteta malo u vidu hladnijih melodija... svaka cast momci... prejeben album, korak naprijed u odnosu na prosli definitivno....
totalno untrendy...
p.s.
presluso 4 puta...
sutra stavljamo verziju sa pojacanim vokalima... posto je fakat dosta ljudi primjetilo da im je vokal tih...
a posto mi slusamo ljude koji slusaju nas...
tako ce i bit....
hvala puno na pohvalama....
znaci sutra... stare mp3-ice u trash bin.. i skidajte novu verziju..
bit ce te obavijesteni cim budu na serveru...
p.s. cede ide na stampu u ponedjeljak