Whatever wrote:
Dzemal wrote:
ja Äovjeka. ne znam zasto tako agresivna reakcija. ne bi volio ni ja da se zatvori ova tema. volio bi zaista da mi objasnis zasto sam ja nacionalista, koga ja to mrzim?
ako zatvore temu, slobodno mi se javi privatnom porukom.
Zato sto si, za pocetak, nazvavsi RS genocidnom tvorevinom, pola moje rodbine, brace, sestara, striceva, ujaka itd itd nazvao teroristima, agresorima. To mi je dovoljno da s tobom zavrsim za sva vremena. Krijes se iza laznih rijeci pravednosti, ali po tebi je jedini dobar Srbin onaj koji prihvati da zivi u genocidnoj drzavi (RS entitetu) i da su braca preko Drine izvrsili agresiju na BiH.
ti stvarno nisi normalan. nisam ja uvrijedio nikoga, niti sam ikada rekao nešto protiv ljudi Srpske nacionalnosti. Dobrih i loših ljudi ima svuda i nikada nisam ljude vrjednovao po njihovoj nacionalnosti, pasošu, boji kože ili dužini kose. Kada kažem da RS treba ukinuti, ne mislim uništiti, pogaziti, istrijebiti. mislim da se trebaju ujediniti oba entiteta i zajedno se truditi da svima nama bude bolje. Ja ne vidim šta je tu loše.
ne osuÄ‘ujem ja nikoga ni tebe, ni tvoju rodbinu koja je možda Äak i pucala po mojoj. to je pojava koja se deÅ¡ava u jednom ratu. ipak, treba da se pohvataju svi koji su poÄinili ratni zloÄin i to i Bosanci i Hrvati i Srbi, ako neki tvoj rod zavrÅ¡i u Haagu ili moj, jebi ga kad su kreteni.
a ti možeÅ¡ da priÄaÅ¡ Å¡ta god hoćeÅ¡, ali Äinjenica jeste da je na tlu ove zemlje poÄinjen genocid i pokuÅ¡alo se etniÄko Äišćenje i jasno je da RS-a nije bilo na tlu suverene Bosne i Hercegovine, koja je joÅ¡ tada proglaÅ¡en državom tri ustavna naroda.
ako niÅ¡ta vrijedi ukinuti sva ta silna ministarstva dva entiteta i sve staviti na jedan državni nivo samo radi jebenog toalet papira, kako reÄe rock, a kamo li nekih drugih stvari. jesi ti uopÅ¡te svjestan koje su to pare? pa svim babama i dedama bi skoÄila penzija za 100%! možda bi onda i ostali bendovi imali pare da snime živi bubanj i sve bi bilo bolje i lakÅ¡e