Lena_Rose wrote:
KoldVoid wrote:
21 pasa, pubertet davno proso.
To ti misliš

InaÄe, možeÅ¡ li mi neÅ¡to objasniti? Primjetila sam da, gdje god se javiÅ¡, niÅ¡ta ti ne valja. Do sad nisam primjetila da si iÅ¡ta pozitivno rekao i o jednom bendu o kojem se ovdje raspravlja. Vazda ti neki qrac fali. Pa Äisto informativno, zanima me, zaÅ¡to je to tako? I jesmol' mi svi ostali manje metalci od tebe zato Å¡to ne sluÅ¡amo neke "underground" metal bendove, koje ti sluÅ¡aÅ¡? Mislim, fakat mi ne ide u glavu, vazda imaÅ¡ neke zamjerke, vazda mi ostali pojma nemamo ni o Äemu, jedino ti sve znaÅ¡...

Paz sad vako...
Meni jako puno stvari valja, bar nekih 3000 albuma u mojoj sramnoj kolekciji svakakvih underground sranja. Ja ne zelim da se slazem ako se ne slazem. Ako ti smeta iznosenje licnog misljenja i argument, onda jebiga, smeta ti sama ideja "foruma" kao internet smetljista ideja i zapazanja. Nije ovo Love Parada..ako jest, onda jebaji ga, nemam sta da trazim...
Nadalje, kao sto Nightwing rece, tema: The Stone, kao sto sam reko, legende. Tacka.
Ja bih sad mogao komotno da otvorim jedno 300 tema na Black i Thrash djelovima ovog foruma na koje niko ne bi mogao da odgovori, jer, jebiga ljudi nisu culi. Jesam li ja koga okrivio zbog toga sto mozda nesto nije ili jest cuo? Nisam. Jesam li umanjio neciji tako bitan status metalca koji je tebi ocito posebno vazan? Nisam jer je to meni nebitno, kontas...
Ovdje je argument iz "relativnih" razloga. Meni je underground BM svetinja. Nista iznad toga nema. Tebi je to kurac. Il mozda nisi dovoljno takvih stvari cula. Ako je prvo, onda nek tako bude, ako je drugo, mani se sufliranja o necemu o cemu nemas dovoljno znanja.
Ja slusam ono sto mi valja. Ono sto mi je govno, reci cu da je govno, mozda je nekome torta, il ti moram objasniti koncept malo dublje?