Ljudi trebaju skuziti da su svi dio te scene i da se svacija kacija odrazava na nju! Jer nema scene bez podrske svih fanova - TO JE GLAVNA STVAR! Ne moze samo nekoliko pojedinaca da gura metal a da ostali budu flegmani!
A kako da izadjemo iz tog jebenog mraka kada smo mi vrlo komplikovani ljudi?
Pod broj jedan, kada je izasao Agonize album pod Walk records-om, svi su poceli masovno da seru o kvaliteti albuma.
Bilo je tu nekih stvari koje su se mogle odraditi drugacije/bolje, ali meni licno taj album zlata vrijedi i naravno uzeo sam original.
Znamo da samom kupovinom tog originala podupiremo nasu jebenu scenu, pomazemo Mici kako bi covjek mogao sutra izdati jos neki album nekog domaceg benda. A ne da sve propadne i ode u pizdu materinu jer se covjek uvalio u dugove.
Ista je stvar bila i sa Emirom koji je pokusao da organizuje koncerte u Sarajevu. Jebem ti, pa ja sam bio sretan kao malo dijete kada sam vidjeo da su Kreator i Destruction dosli u moj rodni grad.
Da budem iskren, ja sam zaista skeptican sto se tice nase bosanske scene, sve dok imamo ovakve flegmane oko nas.
slazem se sa vasim izjavama , i hvala na podrsci !
ali eto svesni smo da ce biti uvek onih koji ce pljuvati i koji nece ceniti rad bendova i ostalih!
ali nadam se da ce biti veci broj onih koji daju podrsku nego onih koji pljuju !
drago mi je da se ljudi javljaju i da su neki shvatili ovo ozbiljo!
nije ovo da se ja reklamiram ili pojedinci , ovo je bit da bendovi dobiju sto vecu podrsku!
jer gde mozete cuti na radio emisijama domace metal bendove

?
gde u novinama mozete procitati o domacim metal bendovima

?
gde mozetet da cujete o nekom koncertu metal bendova

?
e pa to je cilj , jer ako vi, mi koji radimo fanzine, magazine, radio emisije , web sajtove .. itd nepodrzimo domace bendove onda znate gde ce sve to zavrsiti!
ja netrazim da mene reklamirate ,vec jednostavno ako vam ja posaljem promo cd ili kasetu da predstavite bend publici , da napisete nesta o tom bendu , da pricate prijatelju da ima dobar bend da ga vredi poslusati!
nadam se da me shvatate !
jer recimo neko iz tuzle cuje za bend iz sarajeva i on suti , nekaze nikome , ili neko iz SA cuje za bend iz TZ i nikome nekaze , e to steti bendu i sceni , cak i ako vam se nesvidi dajte nekome drugo neka poslusa mozda se njemu svidi , i pricajte o bendovima , podelite svoja znanja sa drugima!
jer svi smo jedna celina , svi zajedno mozemo nesta uciniti , kao pojedinac nista nemozes sam !
svaki predlog sve sto neko moze da ucini je jako pozitivno!
recimo da se napravi deo foruma gde ce se javljati radio stanice , fanzini itd je dobra ideja!
cak i kada bendu treba pomoc i to!
ma svaku ideju sto imate ljudi pisite pa da je iskoristimo!
znaci nisam ja tu neki glavn i da ja vodim to , vec to svi zajedno radimo , stavte ideju svi je sagledamo i kazemo dali je ok , pa da radimo!
nadam se da ste me razumeli , znaci ko god ima neku ideju ili zna nesta da radi ( web, photoshop, ..) neka se javlja , jer treba da pomognemo bendovima , sceni i sami sebi !!
nadam se da ste me razumeli ,!
znaci radio stanice i ostali javljajte se i saljite adresu i ja cu vam besplatno slati promo diskove i neke informacije vezane za bendove!
a ujedno javljajte vase frenkvencije i kada mitirate emisije pa da oni koji neznaju mogu da slusaju vase emisije !
P.S izvinjavam se ako nisam pravilno pisao i ako mi je pravopis los eto za koji dan cu dobiti knjigu pa cu obnoviti!
ali vi shvatite poruku a kada budemo nesta ucinili i imali nesta onda cemo se baviti tim da ovakve kao ja naucimo kako da pisu, i kako da se izrazavaju !
a onda ce i ti veliki borci za metal doci do izrazaja !!