Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 06. 2025. 23:58

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 09. 02. 2005. 14:07 

Walk, imas punu podrsku metal radio emisije 'Izvan Svake Kontrole' (petkom 23 do 06h, Radio202, 93,1 mhz). Javit cemo ti se na mail za detalje.

Let There Be Doom!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 02. 2005. 14:54 

Walk svaka cast ti si coek kojeg trazimo svi, da ih bar ima vise takih. svi nesto pametuju i glume a nemaju pojma o cemu pricaj, ali ti si cojk Walk ;) .

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 02. 2005. 17:15 

Ljudi trebaju skuziti da su svi dio te scene i da se svacija kacija odrazava na nju! Jer nema scene bez podrske svih fanova - TO JE GLAVNA STVAR! Ne moze samo nekoliko pojedinaca da gura metal a da ostali budu flegmani!

A kako da izadjemo iz tog jebenog mraka kada smo mi vrlo komplikovani ljudi?
Pod broj jedan, kada je izasao Agonize album pod Walk records-om, svi su poceli masovno da seru o kvaliteti albuma.
Bilo je tu nekih stvari koje su se mogle odraditi drugacije/bolje, ali meni licno taj album zlata vrijedi i naravno uzeo sam original.
Znamo da samom kupovinom tog originala podupiremo nasu jebenu scenu, pomazemo Mici kako bi covjek mogao sutra izdati jos neki album nekog domaceg benda. A ne da sve propadne i ode u pizdu materinu jer se covjek uvalio u dugove.
Ista je stvar bila i sa Emirom koji je pokusao da organizuje koncerte u Sarajevu. Jebem ti, pa ja sam bio sretan kao malo dijete kada sam vidjeo da su Kreator i Destruction dosli u moj rodni grad.
Da budem iskren, ja sam zaista skeptican sto se tice nase bosanske scene, sve dok imamo ovakve flegmane oko nas.

slazem se sa vasim izjavama , i hvala na podrsci !
ali eto svesni smo da ce biti uvek onih koji ce pljuvati i koji nece ceniti rad bendova i ostalih!
ali nadam se da ce biti veci broj onih koji daju podrsku nego onih koji pljuju !

drago mi je da se ljudi javljaju i da su neki shvatili ovo ozbiljo!
nije ovo da se ja reklamiram ili pojedinci , ovo je bit da bendovi dobiju sto vecu podrsku!
jer gde mozete cuti na radio emisijama domace metal bendove ??
gde u novinama mozete procitati o domacim metal bendovima ??
gde mozetet da cujete o nekom koncertu metal bendova ??
e pa to je cilj , jer ako vi, mi koji radimo fanzine, magazine, radio emisije , web sajtove .. itd nepodrzimo domace bendove onda znate gde ce sve to zavrsiti!
ja netrazim da mene reklamirate ,vec jednostavno ako vam ja posaljem promo cd ili kasetu da predstavite bend publici , da napisete nesta o tom bendu , da pricate prijatelju da ima dobar bend da ga vredi poslusati!
nadam se da me shvatate !
jer recimo neko iz tuzle cuje za bend iz sarajeva i on suti , nekaze nikome , ili neko iz SA cuje za bend iz TZ i nikome nekaze , e to steti bendu i sceni , cak i ako vam se nesvidi dajte nekome drugo neka poslusa mozda se njemu svidi , i pricajte o bendovima , podelite svoja znanja sa drugima!
jer svi smo jedna celina , svi zajedno mozemo nesta uciniti , kao pojedinac nista nemozes sam !

svaki predlog sve sto neko moze da ucini je jako pozitivno!
recimo da se napravi deo foruma gde ce se javljati radio stanice , fanzini itd je dobra ideja!
cak i kada bendu treba pomoc i to!
ma svaku ideju sto imate ljudi pisite pa da je iskoristimo!
znaci nisam ja tu neki glavn i da ja vodim to , vec to svi zajedno radimo , stavte ideju svi je sagledamo i kazemo dali je ok , pa da radimo!
nadam se da ste me razumeli , znaci ko god ima neku ideju ili zna nesta da radi ( web, photoshop, ..) neka se javlja , jer treba da pomognemo bendovima , sceni i sami sebi !!
nadam se da ste me razumeli ,!
znaci radio stanice i ostali javljajte se i saljite adresu i ja cu vam besplatno slati promo diskove i neke informacije vezane za bendove!
a ujedno javljajte vase frenkvencije i kada mitirate emisije pa da oni koji neznaju mogu da slusaju vase emisije !

P.S izvinjavam se ako nisam pravilno pisao i ako mi je pravopis los eto za koji dan cu dobiti knjigu pa cu obnoviti!
ali vi shvatite poruku a kada budemo nesta ucinili i imali nesta onda cemo se baviti tim da ovakve kao ja naucimo kako da pisu, i kako da se izrazavaju !
a onda ce i ti veliki borci za metal doci do izrazaja !!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 02. 2005. 18:52 

Walk jasno mi je kako tebi kao promotoru i izdavacu smeta trenutna situacija na sceni, ali to niko nista ne smije za "when memory dies"? :? svako ko to radi istovremeno i sere (kako kazes) i radi protiv jacanja bosanskog metala? :roll: ja sam rekao na agonize temi sta mi smeta kod albuma i stojim iza toga...jesam li rekao ista pogresno? jeli iko iz benda (ako je slucajno procitao) to shvatio kao svjesno omalovazavanje njihovog rada? :?

dajte ljudi molim vas, nase grupe se ne mogu uzdati u vapaje podrzavaca domacih proizvoda i entuzijasta i u njihovo preklinjanje da se kupuju albumi...kupicu album koji mi se svidi i za to mi nece biti zao izdvojiti potrbnu (cesto nemalu) sumu i sasvim sam siguran da solidan broj vas ovdje "derem" sto se tice posjedovanja ex-yu originala (bilo kaseta ili cedeovi)

ideja za povezivanja je fina, al kako je jedan od gl.inicijatora neko ko kako kaze iz dubine duse mrzi progressive muziku jasno vam je zasto sam sumnjicav da tu moze biti necega za mene :? . okej gdin uriel ce podrzati invaginator ali hoce li i i symbolic? ili bilo koji prog bend koji se treba pojaviti kod nas?

hoce li ajdine u emisiji biti mjesta za melodic muziku il je previse pickasta? distancirate li se od toga? to je sve sto me zanima

mozete me sad vi obojica poslati u picku materinu, ali tako bi samo potvrdili moje sumnje :?

volio bih da grijesim... demantujte me i imate moju pomoc (koja ne ukljucuje izdvajanje love za ne sto sto mi se ne svidja)
sto se agonize albuma tice, cd nisam kupio niti necu..ne svidja mi se disk i ne bih izdvajao 12km za nesto sto cu odvrtiti jednom i sto ce nakon toga skupljati prasinu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 02. 2005. 23:31 

mystified wrote:
hoce li ajdine u emisiji biti mjesta za melodic muziku il je previse pickasta? distancirate li se od toga? to je sve sto me zanima

Ne razumijem zasto ne bi bilo!?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 02. 2005. 00:43 

imas ti pravo reci sta hoces , ali to je tvoje misljenje u potpunost!
jer kazem ti taj album dosta jakih ljudi proglasavaju za jako dobar album!
ali otom potom , to nije tema ovog dela!

gledaj ja dajem podrsku svakom bendu , nije bitno da je to death , black , thrash , heavy ili bilo koji!
svakom bendu cu pokusati da dam isto paznje!
nije bitno dali ti to hoces kupiti ili ne vec koliko ces pljuvati po tome i onda onemoguciti ljudima kojima bi se svidelo da to kupe!

a sto ste svi tako skepticni??
daj pa vremena se menjaju , donosite prerano odluke , pocinjes mi zvucati kao i jedan momak ( necu imenovati) koji je to govorio za neka desavanja unutar BiH bendova!
mislim da jos neshavatate poentu zajednistva , a ona je takva da kada nesta stvorimo zajedno , tek onda se mozemo odjeljivati tamo ko sta slusa!

ja sam za podrsku svih bendova , pa cak i bendova rock opredeljenja , zelim da pomognem svima kome mogu i ko hoce da mu se pomogne , a oni koji misle da mogu sami to je njihov put!
ja nemogu sam i treba mi pomoc svih ljudi koji su za to !

stvarno poneke izjave me bas obeshrabre , eto pitajte nesu u kakvoj ja sredini zivim , cime se bavim , koliko sam odvojen od svega ??
a da nepricam o onima koji sede kod kuce i samo kukaju , pa ljudi batalite to!
eto svi u bendovima rade, nemaju vremena da sednu i onda odu da sviraju , daju preko 101% sebe i mi im onda nedamo podrsku ??
e onda se zapitamo dali namam uopste treba metal bendovi , desavanja , koncerti ili bilo sta!
pa prebacimo se na narodnjake i densere toga ima na radiu svaki dan , i nemamo potrebe niti da kupujemo diskove , niti da se bojimo da ce toga nestati !

ja zelim da pomognem koliko god mogu , i vidim da ima i ljudi koji se slazu samnom i sa njima sam i ja !
a kada budem vidio da nema nista od toga , kada se uverim da djaba tratim vreme i novac onda cu da odustanem od svega i da se povucem u obliznu sumu blizu mene , jer izgleda da je tako najbolje :))

necu vise da serem , jednostavno mislite sta god hocete i radite sta god hocete , ko je sa nama neka se prikljuci ko nije neka gleda sa strane , ali zelim im da jednom naprave bend , da pocnu svirati , da trose pare na istrumente , ozvicenja pa da onda dodju ljudi koji ce pljuvati po njihovom radu , pa ce onda shvatiti sta to znaci!!!

svi koji su sa nama znaju da samo zajednickom borbom mozemo nesta uciniti , a oni koji nisu neka uzivaju u svom samosazaljevanju!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 02. 2005. 01:01 

izvini brate nista ja nisam govorio protiv zajednistva, samo sam pitao koliko je ono u stvari moguce pored ocite zanrovske podjele :roll:

da svoj prethodni dugacki post svedem na par recenica (ko zna mozda ovaj put budem jasniji :? ) - ne vidim nikakvu dugorocnu korist za grupu tako sto prodaje svoje diskove zahvaljujuci apelu: kupujte ljudi, kupujte podrzavajte pa kako god to izgledalo/zvucalo :? hebes to. konkretno receno da sam clan agonize-a drazi bi mi bio jedan die hard fan poput male tuzlanke koji ce me pratiti no matter what nego da prodam deset cd-ova zahvaljujuci paroli: kupuj svce dok je nase pa cak i ako ne znas o cemu je rijec svejedno kupi! :?

fakat hebiga ako ce te mene uzeti kao klasican primjer antipritivnog stvora koji nista drugo ne zna raditi do degradirati bilo kakav ucinjen trud :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 02. 2005. 01:09 

) - ne vidim nikakvu dugorocnu korist za grupu tako sto prodaje svoje diskove zahvaljujuci apelu: kupujte ljudi, kupujte podrzavajte pa kako god to izgledalo/zvucalo :? hebes to. konkretno receno da sam clan agonize-a drazi bi mi bio jedan die hard fan poput male tuzlanke koji ce me pratiti no matter what nego da prodam deset cd-ova zahvaljujuci paroli: kupuj svce dok je nase pa cak i ako ne znas o cemu je rijec svejedno kupi! :?

:[/quote]

da slazem se sa tobom , ali hm koliko je onih koji su kupili da su se zalili??
ma zajebi svako ima svoje misljenje i to je tvoje , neka bude!
ta ti je izjava kao jednog benda ( nije interfector , ali neznam koji je) da se neosecaju sigurnim svirati u federaciji BiH i da je njihovo trziste Srbija i R.S :))
smesno pa za bend se jos nezna a ima ovako nisko misljenje!
ali tipicno za nasu balkansku tvrdoglavost i to je jos jedan od dokaza da nevidimo dalje od svog nosa !

ali nije to tema za sve ovo !
znaci javljajte se pa da zajedno vodimo borbu!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 02. 2005. 02:05 

WALK wrote:
stvarno poneke izjave me bas obeshrabre , eto pitajte nesu u kakvoj ja sredini zivim , cime se bavim , koliko sam odvojen od svega ??

btw ja sam neso-nelle, u narodu jos poznat kao Undertaker :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 02. 2005. 18:24 

ideja za povezivanja je fina, al kako je jedan od gl.inicijatora neko ko kako kaze iz dubine duse mrzi progressive muziku jasno vam je zasto sam sumnjicav da tu moze biti necega za mene :?

vidi jos nesta nema glavnih , svi smo lavni , znaci traze se ljudi koji hoce pomagati a netraziti nesta za sebe posebno!
znaci ako poznajes photoshop pomognes bendu oko pravljenja reklama ili omota ali nemoj ocekivati neke pare , ako znas slikati nacrtaj nesto sto bi bend mogao upotrebiti kao omot i tako pomoci, ako imas radio emisiju znaci pustaj pesme ako ti bend ili neko prosledi nemoj traziti zaradu , ako imas rezac zrtvuj koji cd i narezi promo diskove i razdeli ljudima ili radio stanicama!
e to se trazi , znaci ko ima volju a ne samo da trazi svoju zaradu , a ako sve krene kako treba onda verujte da ce se moci racunati i na zaradu!
znaci nema glevnih , vec ovo je samo povezivanje!
onaj ko ima volje on ce ucestvovati a onaj ko to nezeli ok njegova stvar!
ali zato ce mo neke pogodnosti ili nesta vec napraviti za te ljude dobre volje!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 02. 2005. 19:15 

Dali iko zna za koje se pare moze kupiti solidna oprema za koncerte?
Dali se ta oprema moze kupiti kod nas u BiH ili se treba narucivati negdje sa strane?
Pod opremom mislim kompletan razglas, po mogucnosti nov.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 02. 2005. 19:53 

Undertaker wrote:
Dali se ta oprema moze kupiti kod nas u BiH ili se treba narucivati negdje sa strane?

ima par radnji koje nude odlicnu opremu novu !
ja ti mogu dati kontakte pa se raspitaj!
znam da je malo skupo , mislim trenutno za nase uslove!
ali pogledaj!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 02. 2005. 20:57 

WALK wrote:
Undertaker wrote:

ima par radnji koje nude odlicnu opremu novu !
ja ti mogu dati kontakte pa se raspitaj!
znam da je malo skupo , mislim trenutno za nase uslove!
ali pogledaj!

Hajde moze, ti meni daj kontakt informacije pa da se raspitam.
I naravno ako se to uzme, neces imati problema sto se tice razglasa kada je u pitanju neki koncert u buducnosti :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 02. 2005. 01:33 

Pantera - Walk

[Chorus]
Respect Walk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2005. 00:51 

jebote ili ste vi jako lijeni li vas sve boli kurac za metalom ??
pitam se sta je??
mozda ste samo neozbiljni??
bas me interesuje sta je u pitanju!

od kada sam ovo postavio javilo mi se mozda nekih 5 ( ili 4 ) osobe!!!
u ovih par dana cu im proslediti promo stvari i ostalo!

radio stanice izgleda da nevolite besplatne promo diskove??
ili mislite da domaci bendovi nevrede pa ih necete pustati??
ljudi pa daj malo se angazujte , koliko vas javi na moj mail ( ne samo moj vec od bilo koje radio emisije , benda ili...) da ima koncert pa da se to prosledi!
nemojte biti leni daj se malo angazujte!!
uozbiljite se molim vas!!!!!!!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]