Evo jedan intervju sa Ovim pizdunima,inace intervju iz hellychery webzine-a
http://www.hc.co.sr
HC: …….. I silne se grajnderske sile uzdignuse! Silovito pocupase mesa I zdrobise kosti najbludnijih od svih fensera, I pokori ih nemilosrdno!!!!A sta ima kod tebe?
Pogan: Hehe,nema nista,prave se nove pjesme,pije se pivA i vjezbaju bubnjevi,ustajem sat ranije da bih vjezbao 25 sati dnevno.
HC: Predstavi svoju grdosiju sa nazivom “Cunt Maggots†nasim citaocima! Pogan: Ima nas petorica, Pacenik (vocal), Pogan (bubanj), Dzelat (bass), Krvnik (gitara), Bogalj (bass), sviramo grind/core. Posto slusamo dosta bendova koji u svom nazivu imaju rijec “Cunt†(Anal Cunt, Cunt Grinder, Nailed Cunt ( SCG), …) i mi smo odlucili staviti ovu rijec u naziv naseg benda.S` nase tacke gledista CuntMaggots znaci crvi koji jedu picku iliti ucrvala mindja. Tekstove i muziku uglavnom pisem ja (pogan), zbog toga sto su ostali maloljetni i zakonom im je zabranjeno da se bave time.
HC: Primetih vrlo interesantne pseudonime vrsnih muzicara kada butleg otvorih. Cija je to genijalna ideja bila, I da li mozda imaju neko posebno znacenje? Mozda opisuju vasu pravu (skrivenu) licnost?
Pogan: Sranje,provalili su nas,povlacimo se. To je bila ideja naseg bivseg clana Fantoma, naseg menadzera Nikole i naravno moja. Imena nemaju neka posebna znacenja, to su nasi “umjetnicki†pseudonimi.
HC: “Welcome to Karakaj – Have a Nice Grave†je za sada vase jedino ostvarenje. To je inace snimak uzivo. A ti nam reci nesto vise o ovom snimku.
Pogan: Snimak “Welcome to Karakaj – Have a Nice Grave†je dobio naziv po gradskom groblju u Karakaju, inace svi smo sentimentalno vezani za Karakaj, tu imamo probe, navijamo za Radnicki iz Karakaja, a I najjace, lokalne baje su iz Karakaja heheh. Ovo je snimak sa koncerta na kom su pored nas svirali Sacramental Blood i Eternal Eclipse (Zvornik). Snimak sadrzi 6 pjesama (5 nasih I jedna obrada Carcass-a). Koncert je sniman VHS kamerom,pa je prebacen u audio format,zbog toga je snimak nesto losiji.
HC: Jeste li bili jos koncertno aktivni? Kako vas publika na koncertima prihvata?
Pogan: Ovo je,za sada,jedini nas nastup i obzirom da je sva publika bila nasa raja bili smo odlicno prihvaceni. J Nadamo se da ce u skorije vrijeme biti jos koncerata. Organizatori javite se, sviramo za saku `ljeba i flasu pive.
Eto, ja sam ih taman planirao za vju kad mi se Monarch javi sa vec uradjenim istim, pa mojoj sreci nije bilo kraja. Na pitanja je odgovarao Pogan. Poslusajete ove grajdere...
------------------------------------
HC: Kako se obicno pripremate za live nastup? To je verovatno mucno I visecasovno vezbanje raznoraznih arpedja, I slicnih stvarcica. Zar ne?
Pogan: Pa naravno. Ujutru obletimo koji krug (5-6 sati) arpedja, zatim cetiri sata taici joge I spremni smo za koncert. Dva dana pred koncert smo zatvoreni u karantinu I jedemo samo laku dijetalnu hranu, sviramo solaze do iznemoglosti, noc pred sam nastup lijezemo u 19:00h sa casom mlijeka.
HC: Da se vrnemo na vas aktuelni snimak “Welcome to Karakaj – Have a Nice Graveâ€. Ovde se nalazi I jedna obrada benda “Carcassâ€. Hocete li u buducnosti obraditi jos neku njihovu pesmu? Tipa, “Corporal Jigsore Quandrayâ€??
Pogan: Pa ako u buducnosti razvijemo nasu tehniku sviranja najvjerovatnije da hocemo,a za sada cemo obraditi jos “Genital Grinder IIâ€.
HC: Kako zainteresovani freakovi mogu doci do tog demo snimka?
Pogan: Neka se jave na mail
mailto:obodova@yahoo.com ili na mail naseg menadzera
mailto:nikola@rs-metal.com
HC: Koj ce vam dve bass gitare?
Pogan: Zato sto imamo dvije, pa reko` da se ne baci. J Da bi zvucalo brutalnije. Jedan je prikopcan na distorziju a drugi je clean. Samo da napomenemo da snimku “Welcome to Karakaj – Have a Nice Grave†nema dva bass-a zato sto nam se Bogalj prikljucio tek poslije svirke.(Ovo je cisto informativno,da ne bi doslo do zabune)
HC: Kako ide sa promocijom? Saljete li diskove raznim fanzinima, radio emisijama, I tako to? Kakve su reakcije, and stuff?
Pogan: Za promociju je zaduzen, naravno nas menadzer kog ovom prilikom pozdravljamo I zahvaljujemo mu se.Diskove smo slali raznim fanzinima: Pagan, Nocturne, Over the wall, Bucherian Vibe-u u kome je izasla I recenzija zahvaljujuci Nebojisi Lakicu Lakiju (Interfector). Reakcije su za sada dobre I mi smo zadovoljni.
HC: A sta se sada inace radi u bendu? Da li se pripremaju nove pesme za sledeci demo?
Pogan: Locemo ko stoka i vjezbamo. Pjesme za novi demo (Happy funeral to you) su zavrsene I sada ih uvjezbavamo za buduce nastupe.A treci demo,album ili sta vec ce biti obrade,nesto kao sto je Napalm Death uradio, ali ce se nas album zvati “dzempers not poluvers†hehehe
HC: Sta inace CM clanovi privatno slusaju? Sigurno je to Britni Spirs, ili tako nesto?
Pogan: Iskreno,vise volim Shakiru!Imam cak I njenu majicu (ostala u Nikolinom golfu u gepeku). J J J Slusam Anal Cunt, Cunt Grinder, Carcass, Death, Napalm Death, Zaklanu Celjad, Deicide, Cannibal Corpse … uglavnom Grind/Death.
HC: I da zavrsimo intervju! Imamo 73588593326567643757633577677554 grind bendova na ovom svetu. Zasto bi trebali da bas vas iz ove gomile izaberemo I poslusamo?
Pogan: Najprije da ti se zahvalim na interviju-u I interesovanju za nas bend. A zasto bas nas? Pa zato sto kratko trajemo. (hahaha, car je ovaj lik – prim. Nenad)