Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 20. 06. 2025. 01:30

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 89 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Re: TRIGGER
PostPosted: 14. 06. 2009. 20:52 
Moderator

Ovo neću da komentarišem... ovo sa takmičenjem...

Ne bih ni negativne komentare upućivao vama, kada sam vas slušao pasali ste mi ali, koliko moje znanje o metalu slabašno bilo ne bih rekao da je Trigger metal bend - najiskrenije :) . Pa gdje onda ne kontati metalce koji ovdje iznose svoje mišljenje. A opet, ko će metal definirati nego metalci...

Ništa, pićite, želim vam sreću, da snimate i pravite dobre pjesme i punite mjesta gdje budete nastupali :) . I da, poslušajte ovaj bend, možete naučiti nešto od njih :)

http://www.myspace.com/dbaswe

njihov najveći hit (žiku spota!) - http://www.youtube.com/watch?v=7AQknSzA1AU

Profile  

PostPosted: 15. 06. 2009. 10:37 

Dushan S wrote:
dinko wrote:
Samo da kažem par riječi za bend.
Počeću od vokala jer me on najviše dojmio ali negativno. Po mom mišljenju, ima puno boljih glasova na raznim provincijskim festivalima. Tekst je standardno loš i na fzon copy/paste uradjen.
Bubanj zvuči kao nešto što se koristi na dj partyima. sintetički do bola. Hajd nebitno to sve. Od gitare sam očekivao malo vište mašte. Preslušao sam to nešto vaše muzike i ne znam kako ste pobijedili jer kolko se sjećam hot je imao najviše glasova. Al eto, šta promocija uradi to je čudo jedno, te još na kraju kada dodje neko ko zvuči kao većina mtv metal i rock smeća onda je razumnjivo zašto ste pobijedili.

Ekčuli sve si promašio. Bio mi je yaista drag kompliment da je recimo Ivan Ivačković, koji je po mnogima jedan od najvažnijih novinara sa ovih prostora i čovek koji takođe piše poeziju i ima par izdatih knjiga, i koga cenim, napisao recenziju gde je praktično samo hvalio tekstove. Pošto NIKADA na ovim prostorima nije na našem jeziku napisan ikakav album sa tekstovima sa ovom tematikom na "Domaćem jeziku" a da nije "Ubij kolji zapali, smrt kraj pakao" banalan (a ti ako si slušao onda znaš da su teme na našem albumu od samoubistva preko S/M odnosa do pedofilije, ne računajući par pesama gde je spuštena lopta malo) potpuno je besmisleno da kažeš da je copy and paste - jer nema od koga da se iskopira. Kao drugo, izvini ali ti si u manjini što se tiče mišljenja o vokalu, što se opet možeš uveriti tako što ćeš pročitati recenzije ili komentare na našoj myspace stranici. naravno ukusi su različiti, i ti imaš pravo da voliš drugačije. Poslenje i najvažnije, imaš potpuno nakaradnu i pogrešnu percepciju. Mi ne sviramo muziku koja je masovno popularna ili ikakav kompromis, ne zarađujemo velike pare od nje, nemamo nikoga iza nas da bi nas gurao osim naše sopstvene dobre volje, pa eto nekad i dobre volje da se nosimo sa nepotrebnim neprijateljstvom, i sva naša promocija smo mi sami, sve što smo uradili uradili smo sami, i ta cela zamisao o tome kako mi predstavljamo neku "komercijalu" i "mtv" ili šta već je zaista plod tvoje mašte. Svi oni ljudi koje možeš naći na našem spejsu ili FB-u i koji su glasali za nas su eto, verovatno jedini koji nas guraju, jer im je stalo do onoga što radimo. Tebi samo mogu da kažem da se jednako potrduiš da podržiš one bendove koje ti gotiviš sa ovih prostora.

Elem, svako ima prava da ne voli neki muzički stil, ali nema nikakve potrebe da odjednom neko otkriva teorije zavere i namerno pljuje bend samo zato što njegov favorit nije pobedio. Slušaoci metal muzike obično vole da se osećaju posebnim i pametnijim od ostalih, pa bi onda valjda mogli i da preskočimo te navijačke varijante. Mi i Emir Hot nismo fudbalski klubovi ili reprezenti nacija i nacionalnosti. To jest bar mi za sebe možemo reći da ne reprezentujemo ništa osim muzike i da nas samo to interesuje.Čoveku lično želim sve najbolje, da izgura svoju gitarističku karijeru u Engleskoj i uradi sve ono što nije mogao na ovim prostorima. Dakle da završimo bar sa pričom oko navodnih podvala sa glasanjem i sličnih stvari.

Znam tačno o čemu pričam, ko što kolega serator reče za metallicu i jetro tul, to se desilo sa vama i hotom. nekako ste pobjedili al sigurno en na kvalitet. pozz

Profile  

PostPosted: 15. 06. 2009. 12:33 

Quote:
A onima kojima je slabo i nije dovoljno metal i zvuči im kao MTV sraćka, pozivam ih da dođu na svirku kad, a ako bog da biće...

da je ovo metal, ti bi reko: ...a ako đavo da biće...

Profile  

PostPosted: 15. 06. 2009. 14:11 

Dushan S wrote:

Quote:
Pogotovo zbog tekstova. A covjece, kol'ko patetike...lopatama je tovare u stihove.
Tako je, potpuno je gej pokazivati ikakve emocije! Samo šutka, heandbanging i eventualno politički angažovan tekst ako neko hoće da pokaže kako je intelektualno orijentisan, zar ne! :) Potpuno sam na tvojoj strani!

Izvini Dusane, ali moram reagovati. Nisam ja kritikovao pokazivanje emocija, nego aludirao na to da su tekstovi koje vam pjevaljka pise (pretpostavljam da je ona taj umjetnik) nevidjeno plitak klise. Evo, citiracu:

''Vise nece biti nas,
izgubili smo se.
Vise nece biti nas,
izdali smo se...
...zauvek....
Ta dva tela,
ta dva srca
nismo mi.
Dan ce opet svanuti
al' vise nece biti nas.''

Pa to je poezija koju pisu djevojcice od tlin'est u svoje leksikone. Eto procitaj ponovo. Nemoj mi reci da nije tako. ''Pokazivanje emocija'' nije nikakvo opravdanje za ovakav neukus. Pokazujte vi emocije...al' ' 'ajd' kao ''Soundgarden''(znam da nije metal) recimo. Aha, jelda :) , teba se malko potruditi oko toga. U nasem bendu je isto tako, pa mi cesto neko od clanova donese tekst koji sadrzi te neukusne, naucene fraze, al' ja necu da ih branim, nego ih odmah napadnem svom silom ne bi li se to promjenilo. Zasto? Zato sto to jeste bitno i na to mora da se pazi.
Pritom muzika Triggera uopste nije tako losa. Da se to fino slusati, ima stila...Ali bend je cjelina, a pod taj reon potpada i tekst i vokalna interpretacija istog.

Profile  

PostPosted: 16. 06. 2009. 02:40 

All in one, king size post, šta da se radi! :)

Quote:
Ne bih ni negativne komentare upućivao vama, kada sam vas slušao pasali ste mi ali, koliko moje znanje o metalu slabašno bilo ne bih rekao da je Trigger metal bend - najiskrenije. Pa gdje onda ne kontati metalce koji ovdje iznose svoje mišljenje.
Ma ok, realno, meni nije toliko bitno. Kao što sam i rekao, ne mislim da su negativni komentari zato što nismo ovakav ili onakav bend, već dobrim delom zato što smo mi pobedili a ne neko drugi... Mislim da bi donekle bilo isto i da smo ne znam, Emir i mi bili zajedno kandidovani za "Rock album godine", opet bi pretpostavljam neko pričao da je namešteno i pljuvao nas. Al šta je tu je.
Quote:
A opet, ko će metal definirati nego metalci...
Pa u pravu si. Mada imam ovde negde knjigu "Metal from A to Z", mislim da je izdanje iz neke 1986, kupio jako davno. Kad bi sad pitali prosečnog metal fana, ispalo bi da su iz cele knjige samo Priest i Maiden metal, sve ostalo bi bilo Hard Rock ili šta već. Možda dakle zavisi i ko od kada pamti nešto po imenu "heavy metal".

Quote:
Ništa, pićite, želim vam sreću, da snimate i pravite dobre pjesme i punite mjesta gdje budete nastupali. I da, poslušajte ovaj bend, možete naučiti nešto od njih
Hvala tebi mnogo, iskreno i sve najbolje. Poslušao sam malo bend, ponešto mi se sviđa, ali suviše je metal core tripa, ono, nova američka škola i to ono by the book, a ja nisam toliki ljubitelj toga. Mada valjda kapiram što si mi postavio link, pretpostavljam zbog te kombinacije rifova i klavijatura.

dinko wrote:
Znam tačno o čemu pričam, ko što kolega serator reče za metallicu i jetro tul, to se desilo sa vama i hotom. nekako ste pobjedili al sigurno en na kvalitet. pozz

Čuj, fora je u tome što kvalitet nekog benda ne zavisi od toga da li se nekoj konkretnoj osobi ne sviđa muzika tog benda... Iako je raširena boljka da ljudi misle da imaju od boga dato pravo da "presude" ili pričaju kao da imaju doktorske disertacije iz muzikologije. Pobedili smo tako što imamo neki ok broj fanova koji nas vole i koji su glasali, i tako što su neki muzički kritičari mislili da mi treba da pobedimo. Šta sad ja mogu da ti kažem osim, "Izvini što se ukus i mišljenje svih tih ljudi ne poklapaju sa tvojim"? A inače iako ih nisam nešto gotivio ikad, Jetro Tul su btw odličan bend - možda vidiš, ne po mom ukusu ali odličan.
Uostalom ne znam da li je teško razumeti da se beskompromisnost i poštenje prema sebi ne sastoji u tome svirati što čvršće, već raditi tačno ono što želiš u muzici, pa tako, generalno me i zabole da li smo metal ili funk jazz, radimo upravo ono što kako volimo, ne prilagođavam se nikome i ničemu. Neko je mislio da nas treba kandidovati u toj kategoriji za indexe, sluša nas metal raja ovde, šta ja tu mogu... Napisaću pismo parlamentu ovde, ako je moguće da se izglasa neki zakon da se zabrani metalcima da nas vole jer mi u stvari nismo metal, eto :)

Quote:
da je ovo metal, ti bi reko: ...a ako đavo da biće...
Hahahaha :lol: :lol: E dobra ti je ova, provalio si me! :mrgreen: A šta ćemo sa Mustain-om, on je postao hrišćanin? I sa hrišćanskim metalom? :mrgreen:

Quote:
To je to. A što se tiče "glasova"... htio sam stupiti u kontakt s Josipom i lično popričat... ali nema šanse... ne možeš ga uganjat. A to što je bilo 2003. bilo je... o tome na nekom drugom topicu. A ove dosadašnje postove na ovaj topic mogu i izbrisat ako smetaju.
Pa eto recimo da sam radoznao da znam o čemu se radi... Ti ako imaš dobre volje baci mi neki private sa objašnjenjem šta se desilo. Ne moraš brisati ništa osim ako ti oceniš da treba.

Quote:
Izvini Dusane, ali moram reagovati. Nisam ja kritikovao pokazivanje emocija, nego aludirao na to da su tekstovi koje vam pjevaljka pise (pretpostavljam da je ona taj umjetnik) nevidjeno plitak klise.
E pa nisam znao da moraš reagovati, ako baš moraš onda ajde ;-) kao prvo, moram ti se zahvaliti što nas reklamiraš po bosanskim forumima ;-) Vidim da te je naš album emotivno dotakao, čim voliš pisati po temama koje se bave njim! :D kao drugo, ako hoćeš da izdvajaš nešto, iz te pesme izdvoji predrefren i strofu. Naravno, njih nisi izdvojio - obojica znamo zašto. Kao treće, pomalo se praviš lud, zato da bi mogao pljuvati... Ono što sigurno i sam znaš:Kad bi tekstove većine metal bendova ili generalno rock bendova svih vrsta prebacio na "domaću" jezičku varijantu, dobio bi nešto ne u rangu sa ovim tekstovima na našem albumu nego mnogo gore. Refren koji si citirao, nema nikakvu ne znam kakvu poetičnost kad se ovako napiše, jer u njemu nema nikakvih dojajnih stilskih figura ili pesničkih slika - kao što je obično slučaj sa većinom refrena u Rock muzici pa i metalu. Samo što si eto iz nekog razloga nas uzeo na zub, a kao "pravi metal bendovi" imaju bolje tekstove. Da ne govorim koliko je teško spojiti tehnički srpski jezik sa čvrstom muzikom a da ne bode uši. E sad, to ti znaš zašto si se baš na nas navadio i zašto ti je toliko važno da li mi valjamo ili ne... Jer ako su ljudi ovde možda specijalno ljuti jer misle da nismo mi trebali da pobedimo i dobijemo Indexe pa je to povod za negativne komentare i kritiku, ti već imaš tradiciju koja datira od ranije ;-)

U svakom slučaju, pošto daješ sebe za primer, nadam se da ću imati prilike da čujem (ili pročitam) kako ti misliš da konkretno treba da izgleda dobar tekst. Uostalom, najjači argument je da sam uradiš album koji će produkcijski i tekstualno da bude za koplje ispred ovog našeg. I zaista to mislim, ne kažem cinizma radi, jer otkud znam, možda si ti samo nezgodan, drkoš po prirodi, a natprirodno talentovan, i sve ovo pišeš iz borbe za kvalitetniju muziku na ovim prostorima... Ne bih želeo da ispadne da sam pogrešio u proceni, pa ću pokušati da ne sudim! :D

Profile  

PostPosted: 16. 06. 2009. 10:05 

Pa evo, jedna je, skromna(ima toga jos mnogo al' nije snimljeno):
http://www.myspace.com/pajperovsmijeh
I da, ja se stvarno nerviram samo zbog toga sto kvalitet lirike opada jer mi je zao vremena kada su svirali ''Dzukele''(napravili liricki natrposjecan alubum ''Zubato Sunce''), ''Braca left'' ili ''Obojeni program''(napravili liricki natprosjecan album''Vjerujem ti jer smo isti'') jer se tada znalo sta je dobar tekst pa se nije ni moralo nervirati i traziti dlaku u jajetu kao ja sada :D .
Eto, izvini sto bio sam grub, ali ti tekstovi :D :D :D ...Sorry once again.

''Optimista'' - pjesma govori o optimistickoj groznici koja spopadne covjeka kada on neku svoju zamisao zeli da ostvari po svaku cijenu.
Mozda malo pretjrano, ali... :D :D :D .

Hrabar i miran,
tagicno divan,
on usamljen paradira.

Vihor ga prima.
U svojim mislima,
caruje talasima.

Optimizam!
Smije se ludo k'o da nije svoj.
Robuje lazi neodoljivoj.
Optimizam!
Sjena mu luta k'o da nije tu,
starome gazdi trazi zamjenu.

On je kamikaza, zato brzo leti
sve probleme rusi nasmijan projektil.

Uvertira...
Suv vazduh svira...
On usamljen aterira.
Hrabar i miran,
tragicno divan
i autodestruktivan.

Profile  

PostPosted: 16. 06. 2009. 14:51 

dinko wrote:
Čuj, fora je u tome što kvalitet nekog benda ne zavisi od toga da li se nekoj konkretnoj osobi ne sviđa muzika tog benda... Iako je raširena boljka da ljudi misle da imaju od boga dato pravo da "presude" ili pričaju kao da imaju doktorske disertacije iz muzikologije. Pobedili smo tako što imamo neki ok broj fanova koji nas vole i koji su glasali, i tako što su neki muzički kritičari mislili da mi treba da pobedimo. Šta sad ja mogu da ti kažem osim, "Izvini što se ukus i mišljenje svih tih ljudi ne poklapaju sa tvojim"? A inače iako ih nisam nešto gotivio ikad, Jetro Tul su btw odličan bend - možda vidiš, ne po mom ukusu ali odličan.
Uostalom ne znam da li je teško razumeti da se beskompromisnost i poštenje prema sebi ne sastoji u tome svirati što čvršće, već raditi tačno ono što želiš u muzici, pa tako, generalno me i zabole da li smo metal ili funk jazz, radimo upravo ono što kako volimo, ne prilagođavam se nikome i ničemu. Neko je mislio da nas treba kandidovati u toj kategoriji za indexe, sluša nas metal raja ovde, šta ja tu mogu... Napisaću pismo parlamentu ovde, ako je moguće da se izglasa neki zakon da se zabrani metalcima da nas vole jer mi u stvari nismo metal, eto :)

po tvojoj priči ja sada mogu naručiti kafu a konobar mi donese čaj. Vi niste trebali biti u kategoriji metala, možda to i nije vaša greška, u današnje vrijeme mnogo smeće se naziva metal. Još pogotovo po mišljenju mnogih metalaca i nemetalaca koji su vas na moj zahtjev poslušali tvrde da niste uopšte nešto posebno kvalitetni a pogotovo originalni. Dosta mi je više vona bi negative i ostalih sranja.

Profile  

PostPosted: 17. 06. 2009. 01:46 

imate upozorenje obojica, inače eternal ban!

Profile  

PostPosted: 17. 06. 2009. 05:20 

@shitpifter ok je, razgovaramo. Ako misliš na poslednja dva post-a pre tvog.

@N.Luzer:
Verovatno, suprotno tvojim očekivanjima po pitanju moje reakcije, mislim da je tekst koji si napisao kul, i da je dobar za muziku koju radi tvoj bend. To je taj trip koji vi želite.
Sa druge strane, to je takav fazon teksta, alt šta već rock, kakav ide uz takvu muziku, nikada takav tip teksta ne bih mogao da spojim sa hard rock-om ili metalom, iz mnogo razloga. Ne bi trebao očekivati tako nešto. Bendovi koje si naveo su nešto što po svojoj estetici nema apsolutno nikakvu dodirnu tačku ni sa nama a boga mi ni sa nekim "Pravim metalom" koji si pominjao. U takvoj estetici ovakav tekst prolazi, takav kakav si uradio.
Konačno ponoviću da se ukusi razlikuju, da ti voliš ovako kako voliš a ne voliš onako kako to mi pravimo, ali mi se mani "Objektivnosti". To što ja organski ne mogu podneti "Obojeni program" i nemam puno ljubavi prema onome što su oni pravili i što znam ljude koji misle isto kao ja, ne znači da ću sebi dati za pravo da se bavim internet dokazivanjem kako su "Obojeni program" lirička budalaština. To što neko drugi voli i poštuje je meni dovoljno, oni neka uživaju, svakom svoje. Rispekt.

Razumeš takav koncept?

Srećno sa bendom, svakom ko se bavi rock muzikom kod nas je itekako potrebna. Kao i naravno pozitivan vajb, trebaće i tebi kad napraviš dovoljan trag sa svojom muzikom da dođe par ljudi i uzme na zub pajperov smijeh i počne objašnjavati kako je taj bend budalaština i bleda kopija alternativnih bendova kao što su... (sam dopiši koji). I naravno svi će ti ljudi misliti da su objektivni i realni kad to kažu. ;-) Pa ako se slažeš da time i zaključimo raspravu o (ne) kvalitetu tekstova Trigger-a.

dinko wrote:
po tvojoj priči ja sada mogu naručiti kafu a konobar mi donese čaj. Vi niste trebali biti u kategoriji metala, možda to i nije vaša greška, u današnje vrijeme mnogo smeće se naziva metal. Još pogotovo po mišljenju mnogih metalaca i nemetalaca koji su vas na moj zahtjev poslušali tvrde da niste uopšte nešto posebno kvalitetni a pogotovo originalni. Dosta mi je više vona bi negative i ostalih sranja.

Ako si toliko siguran da si apsolutno objektivan u svom pohodu da nas ocrniš, ajd nek ti bude. U svakom slučaju interesantno je uporediti tvoje objektivno mišljenje sa komentarima na prvoj stranici ove teme, dok nismo dobili nagradu, komentarima na praaktično svim forumima i myspace stranicama, recenzijama itd. Vidiš, i to pokazuje koliko je glupih, muzički neobrazovanih, i sluha lišenih ljudi kojima je sasvim dobro, čak odlično ono što sviramo. Užas, zar ne? :) Kako normalan bend da išta danas napravi kraj toliko ljudi koji pojma nemaju! ;-)
U svakom slučaju zašto biti otrovan i negativan bez potrebe, kad te niko ne plaća za to? Ne moraš "Objektivno" biti u pravu uvek u životu, sasvim je dovoljno i kul da kažeš "Meni ta i ta muzika ne prija"! Pozdrav i sve najbolje!

Profile  

PostPosted: 17. 06. 2009. 11:06 

Dushane pusti ih.. krivo im..

Meni samo nije jasno sto vas toliko pogadja sto Hot nije dobio nagradu..jebala vas ova nagrada.. Zar vam treba Dujmovic da vam koze koji metal bend zasluzuje nagradu??
Sve je to subjektivno i sva ova takmicenja su gluposti samo takve.. Zar stvarno mislite da bi Dujmovic dopustio da jedan Silent Kingdom pobijedi?? Smijesni ste..

Profile  

PostPosted: 17. 06. 2009. 11:09 

Btw. vama Emir Hot originalan????? :lol:

Profile  

PostPosted: 17. 06. 2009. 12:01 

Striker wrote:
Btw. vama Emir Hot originalan????? :lol:

To je vic i po ba :lol: Frajer pokro sve starogradske,odsviro na tamburi sa onim copy/paste neo-classical solama i uzdižu ga sad do nebesa.

Profile  

PostPosted: 17. 06. 2009. 12:06 

Ma ja ga postujem stvarno i svaka mu cast!

Al ne mozes reci da je originalan..

Profile  

PostPosted: 17. 06. 2009. 13:22 

Dushan S wrote:
@N.Luzer:
Verovatno, suprotno tvojim očekivanjima po pitanju moje reakcije, mislim da je tekst koji si napisao kul, i da je dobar za muziku koju radi tvoj bend. To je taj trip koji vi želite.
Sa druge strane, to je takav fazon teksta, alt šta već rock, kakav ide uz takvu muziku, nikada takav tip teksta ne bih mogao da spojim sa hard rock-om ili metalom, iz mnogo razloga. Ne bi trebao očekivati tako nešto. Bendovi koje si naveo su nešto što po svojoj estetici nema apsolutno nikakvu dodirnu tačku ni sa nama a boga mi ni sa nekim "Pravim metalom" koji si pominjao. U takvoj estetici ovakav tekst prolazi, takav kakav si uradio.
Konačno ponoviću da se ukusi razlikuju, da ti voliš ovako kako voliš a ne voliš onako kako to mi pravimo, ali mi se mani "Objektivnosti". To što ja organski ne mogu podneti "Obojeni program" i nemam puno ljubavi prema onome što su oni pravili i što znam ljude koji misle isto kao ja, ne znači da ću sebi dati za pravo da se bavim internet dokazivanjem kako su "Obojeni program" lirička budalaština. To što neko drugi voli i poštuje je meni dovoljno, oni neka uživaju, svakom svoje. Rispekt.

Razumeš takav koncept?

Srećno sa bendom, svakom ko se bavi rock muzikom kod nas je itekako potrebna. Kao i naravno pozitivan vajb, trebaće i tebi kad napraviš dovoljan trag sa svojom muzikom da dođe par ljudi i uzme na zub pajperov smijeh i počne objašnjavati kako je taj bend budalaština i bleda kopija alternativnih bendova kao što su... (sam dopiši koji). I naravno svi će ti ljudi misliti da su objektivni i realni kad to kažu. ;-) Pa ako se slažeš da time i zaključimo raspravu o (ne) kvalitetu tekstova Trigger-a.

Pa...slazem se...uglavnom :D . Ne bih to bio ja kad bih se slozio 100%. U svakom slucaju, drago mi je sto smo popricali...A pravde radi, moram preskociti svoj prenapuhani ego i zakljuciti da si ti jedan od najkulturnijih sagovornika koje sam susreo. A i pozitivno si uticao na mene u tom smislu da sam sinoc nesto razmisljao i dosao do zakljucka kako negativna kritika u stvari ne moze donijeti nista dobro. To mi ranije nije bilo jasno(sta ces, relativno sam mlad :D ). Eto, pozdrav Dusane, i nadam se da cemo se jednom sresti jednom u nekim finim okolnosti i popiti piiiiivu ko pravi ljudi , jer vidim da si ti bas neka ljudina. Cao.

Profile  

PostPosted: 17. 06. 2009. 16:39 

Striker wrote:
Dushane pusti ih.. krivo im..
Meni samo nije jasno sto vas toliko pogadja sto Hot nije dobio nagradu..jebala vas ova nagrada.. Zar vam treba Dujmovic da vam koze koji metal bend zasluzuje nagradu??
Sve je to subjektivno i sva ova takmicenja su gluposti samo takve.. Zar stvarno mislite da bi Dujmovic dopustio da jedan Silent Kingdom pobijedi?? Smijesni ste..

Pa znam ja da je ljudima krivo, a i šta sad, ljudski je to. Ali verujem da ljudi u ovim krajevima, mislim na balkan, imaju tu crtu da im je uvek lakše da budu protiv nečega nego za nešto. Mislim da sam ovde ili na nekom drugom forumu napisao da sam malo razočaran brojem glasova za neke bendove. Kad se napravi matematika, moglo se glasati nekoliko puta dnevno, da svaki drugi član benda ima internet i kompjuter, da svako iz benda ima samo dvoje prijatelja koji hoće da kliknu dva puta dnevno i da postoji još samo 10 fanova koji bi kliknuli dva tri puta dnevno, to su stotine glasova. Možda su generalno Silent Kingdom nezasluženo neprimećeni, ali mi je tužno (nije ništa drugačije ni u Srbiji) da je neko raspoložen da pljuje, a nije pokušao da organizuje ljude da se glasa, makar da se pokaže da postoji podrška bendu. Mislim da treba više pozitivne energije uložene u ono što cenimo i u šta verujemo a manje negativne energije protiv onoga što nam se ne sviđa... Postoji na desetine načina kako fanovi mogu pomoći da se neke bend promoviše - To je jako normalno i uobičajeno na "Zapadu" tj zemljama koje imaju razvijena muzička tržišta dok se kod nas podrška uglavnom svodi na to da neko ostavi poruku na forumu da je bend dobar i to je to. Tj bolje graditi nego rušiti.

Profile  

PostPosted: 17. 06. 2009. 16:44 

nasmjeshiti luzer wrote:
Pa...slazem se...uglavnom :D . Ne bih to bio ja kad bih se slozio 100%. U svakom slucaju, drago mi je sto smo popricali...A pravde radi, moram preskociti svoj prenapuhani ego i zakljuciti da si ti jedan od najkulturnijih sagovornika koje sam susreo. A i pozitivno si uticao na mene u tom smislu da sam sinoc nesto razmisljao i dosao do zakljucka kako negativna kritika u stvari ne moze donijeti nista dobro. To mi ranije nije bilo jasno(sta ces, relativno sam mlad :D ). Eto, pozdrav Dusane, i nadam se da cemo se jednom sresti jednom u nekim finim okolnosti i popiti piiiiivu ko pravi ljudi , jer vidim da si ti bas neka ljudina. Cao.

Molim lepo čovek. Drago mi je da smo pozitivno završili priču i da je to na kraju ipak bio razgovor a ne prepucavanje. Za ego, šta da se radi, i meni moj ume ponekad da se naduva! Biće prilike da se popije pivo, zašto da ne! Pozdrav i sve najbolje kako ovako, tako i sa bendom!

Profile  

PostPosted: 17. 06. 2009. 21:34 

danas sam sreo Mireta koji je takodjer bio nominiran i imao najvise glasova a na kraju ispusio jer je neki lik iz rvacke doio nagradu. Kolko sma skonto ovo takmicenje bilo smao ulizivanje nama susjednim zemljama i nista vise.

Profile  

PostPosted: 18. 06. 2009. 00:57 

jebe mi se za takmicenja, jebe mi se za trigger :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 18. 06. 2009. 09:58 

ma nek si im reko vala :)
sve u svemu, svi na forumu sad znaju za trigger...usput, ko voli mucke :)

Profile  

PostPosted: 18. 06. 2009. 11:19 

ja volim mucke :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 89 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]