Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 06. 2025. 05:37

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 132 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21. 06. 2006. 02:20 
Moderator

zar Glad nije već neko vrijeme vokal? :shock:

:roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 06. 2006. 10:14 

daj nemoj me jebat!! pa Nefas je vokal i po - covjece.... auuu :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 06. 2006. 13:28 
Moderator

Abigail wrote:
Znam, meni je bio pravi sjeb kada sam procitala, uz Kozeljnika, glavna figura Stone.a, rekla bih. Kada Glad stane za mikrofon, to nece biti vise isto, od sada svi live nastupi ne ukljucuju Nefasa, a cula sam da je osnovao neki svoj bend (mada, to su spekulacije, tako da se ne drzim toga).

Bolje da Kozeljnik bude vokal sad.
:( :(

edit:

Line-up changes
After the recording of a new album some line up changes took a place. New drummer joined the band and his name is Ved. He also plays drums for another Serbian black horde May Result. Also former vocalist Nefas will not follow the band's line up for the upcoming live performances. New session vocalist is Glad. He is also known as a singer in May Result. More information very soon.

taken from http://thestonehorde.com/

ja jedino znam da je The Stone(d) imo super vokal na "Tragom Hromoga Vuka", i da je taj album bio krajnije dobar BM album, veoma dobar, s obzirom šta se sve stvara u zadnje vrijeme - "Kamenjaci" su jedan od boljih BM bendova...ali meni ni blizu Trifixiona :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 06. 2006. 13:58 
Moderator

Abigail wrote:
<[Alleszermahler]> wrote:
ja jedino znam da je The Stone(d) imo super vokal na "Tragom Hromoga Vuka", i da je taj album bio krajnije dobar BM album, veoma dobar, s obzirom šta se sve stvara u zadnje vrijeme - "Kamenjaci" su jedan od boljih BM bendova...ali meni ni blizu Trifixiona :D

Jel' ovo napokon glas razuma? :P
Za Trifixon...samo cu ignorisati.

kakav glas razuma, bona?

meni su Stonesi uvijek bili zakon, samo što jedino od BM sad gotivim Mayhem i Trifixion...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 06. 2006. 15:55 

stonesi ahahahahaha

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 06. 2006. 21:43 

Abigail wrote:
Nefas vise nece nastupati s Stone.om :( Izgleda da je ovo definitivno. Novi vokal je Glad ( za one koji ne znaju, takodje vokal May Resulta).
Bez Nefasa, meni Stone nece biti ono sto je bio. Nije da potcjenjujem Glad, ali ne bih rekla da ce biti sasvim adekvatna zamjena. Vidjet cu kako ce to uzivo zvucati, ukoliko ne odluce otkazati svoj skorasnji nastup. :S

Meni takodje zalosna vijest.
Nefas mi je bio jedan od najrazornijih vokala .
jebeno dobro zvuci kako na albumima tako jebeno zvuci i uzivo.
bas mi je zao , ali se nadam da ce The Stone ostati ono sto jeste !!
vrijeme ce pokazati

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 06. 2006. 09:46 

Ispravka samo mala - vrijeme je već pokazalo.

Ne zamaram se puno time šta će biti od njih, što se mene tiče Unveiled Evil je dovoljan za vijeke vijekova.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 06. 2006. 16:28 

Abigail wrote:
Nefas vise nece nastupati s Stone.om :( Izgleda da je ovo definitivno. Novi vokal je Glad ( za one koji ne znaju, takodje vokal May Resulta).
Bez Nefasa, meni Stone nece biti ono sto je bio. Nije da potcjenjujem Glad, ali ne bih rekla da ce biti sasvim adekvatna zamjena. Vidjet cu kako ce to uzivo zvucati, ukoliko ne odluce otkazati svoj skorasnji nastup. :S

:shock: :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 07. 2006. 20:15 

jedva cekam uff; ja neznam hocu li prezivjet kad budu oni sviraliiiii :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 07. 2006. 02:07 

Magla se nabavlja pod hitno.

1. Magla
2. Zavet oca Arija
3. Zakon sile, trijumf smrti
4. Dok se blizi propast neizbezna
5. Pomor
6. Mesecev zrak

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 07. 2006. 12:12 

jasta.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 07. 2006. 03:40 

Abigail wrote:
Emire...kada dolazi u Galeriju? :mrgreen:

kad posalju javicu...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 07. 2006. 20:01 

...iznervirao me intervju, pravo, u novom srpskom(jebem ih u shupak antinovinarski-polzovich go fuck yourself, you crazy motherfucker) MH-u...nije postavio ni jedno normalno pitanje frajeru da saznamo sta detaljnije o planovima, turneji (dobro, jest, al' vrlo shturo)...pita ga za result...boli me kita oko resulta kad je rijec o stone-u...kaze kreten (polzovich): mnogi vam zamjeraju da ste antihrischanski bend...ono pitanja u pm...ili sto ne skinete corps paint...sta njega boli kita...pa, to je uvreda...joooo, novinarske stoke...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 07. 2006. 23:05 

Kole je i u danima slavnog "Hard Metala" bio jedna glupa pizdurina i slusao Glam. Njegov novi sareni tariguz nije nista bolji, tries strana sranja i onda recenzija Venoma. Ma jebite se Polzovici!

REX i MEX su izmisljeni casopisi za tu rigalinu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 07. 2006. 02:51 

...ugly...bitch... wrote:
...iznervirao me intervju, pravo, u novom srpskom(jebem ih u shupak antinovinarski-polzovich go fuck yourself, you crazy motherfucker) MH-u...nije postavio ni jedno normalno pitanje frajeru da saznamo sta detaljnije o planovima, turneji (dobro, jest, al' vrlo shturo)...pita ga za result...boli me kita oko resulta kad je rijec o stone-u...kaze kreten (polzovich): mnogi vam zamjeraju da ste antihrischanski bend...ono pitanja u pm...ili sto ne skinete corps paint...sta njega boli kita...pa, to je uvreda...joooo, novinarske stoke...

ja se bas nisam tako iznervirao ali sam umro od smijeha na taj intervju...apsolutno ni jedna normalna informacija nije objavljena, a pitanja su mu isto ko da sam ja nekoga nazvao na telefon i pitao sta ima, sta raaadis, kako je kod tebe, jel' se svirucka pomalo, kad ces na rucak, eto vidimo se....

uh....evo sad sam se iznervirAooo....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 07. 2006. 11:03 

Burekbelt wrote:
Kole je i u danima slavnog "Hard Metala" bio jedna glupa pizdurina i slusao Glam. Njegov novi sareni tariguz nije nista bolji, tries strana sranja i onda recenzija Venoma. Ma jebite se Polzovici!

...on slusa glam i danas, jarane...ne moze ne bit novinarska picka kad je picka u dusi...big time...[sa kim sam ja vrijeme gubila]...jedini frajer koji nesto vrijedi je flego...no, i njega su svezali...

Burekbelt wrote:
REX i MEX su izmisljeni casopisi za tu rigalinu

...ma, jebem i glodura u shupak...tek...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 07. 2006. 23:35 

Abigail wrote:
Pa, kako stvari stoje, MH se ukida, a along with it i MH stage, jer su pod istom licencom. Nisam citala intervju s Stonjarama, niti cu. Koliko sam vidjela iz nekoliko brojeva, novinarima je inteligencija bas 'na nivou'.

odkud to ???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 09. 2006. 22:58 

The Stone-Magla stize za nekih 10 dana.
slusao sam vec promo (citav album) i mogu reci bez obzira na sve da je stonbe napravio velik pomak.
na prvo slusanje bi rekao da je losiji ali s vremenom sto vise slusas sve bolje zvuci.

zakon velesa je bio pomak ali ovo je jos jace.
ako ocekujete da lici bilo kom albumu starijem to ovde nema.
mislim da je Stone itekako iskreirao svoj zvuk sto ja za veliku pohvalu.

obavezna lekcija za sve fanove

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 09. 2006. 13:30 

:shock: jebga...nisam neki ljubitelj bljeka, al ovo nije lose, cak mi je "magla" najbolje sto su dosad napravili. Bice nesta od njih :wink:

Profile  

Post subject: The Stone Magla CD 10e
PostPosted: 13. 09. 2006. 18:34 

The Stone cetvrti album 'Magla' je nabavljiv preko Grom Records! Ukoliko ste zainteresovani posaljite mejl na: mailto:perun@gromrecords.com za detalje. Kolicina ogranicena, cena 10e po komadu sa uracunatom postarinom!
Prijavite se na Grom Records mejling listu na nasem sajtu http://www.gromrecords.com da dobijate uvek sveze informacije o nasim izdanjima, bendovima i distribuciji.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 132 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]