Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 06. 08. 2025. 14:12

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 172 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 11. 10. 2006. 20:26 

demo mozete i kod mene nabaviti
mailto:dinko_mail@yahoo.de

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 10. 2006. 12:56 

Away wrote:
Pa znaci niko ne treba ni podrzavat muziku koju slusa tako malo ljudi u BIH? :roll: Ovdje ne igraju uloge ni pare ni popularnost ni neki takav vrag nego je covjek krenuo s ovim zato sto to voli i vjerovatno nije ni mislio da ce zaradit milione. Sad znaci treba da se citav projekt izkomercijalizuje, a mislim da je to upravo ono protiv cega se MIca bori, pa pogledaj samo sta je rekao na intervju-ima. Jedino sto treba jeste ustvari da ljudi, ti nasi "metalci" vise podrzavaju ovako nesto...

Ajde pitaj Micu da li mu je preslo preko glave patnje sa naplatom diskova, laznih obecanja kojekakvih likova koji ga samo zavlace.
Pare igraju prilicno veliku ulogu, bez para nema nicega!!!! Bas je lijepo ovako sa distance podrzavati michu: "Samo naprijed Micha, sve i dinar sto zaradas potrosi na odrzavanje metal scene u BiH na "aparatima". Kad ostanes bez gaca i kad se razbolis od sekiracije napravicemo ti online zahvalnicu (dok nadjemo nekoga da je uradi dzaba) kako si bio kul tip koji je sve dao za metal. I spomenik cemo ti dici posthumno, ako se neko ponudi da ga dzaba napravi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 10. 2006. 01:17 

E sad momenat koji ste svi cekali a to je
W A L K R E C O R D S @ M Y S P A C E
http://www.myspace.com/walkrecords
Tu stoji info za one koje mrzi cesljati po walk sajtu...
Addujte nas kao frendove

http://www.walkrec.com

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 10. 2006. 20:28 

AntiDope wrote:
Away wrote:
Pa znaci niko ne treba ni podrzavat muziku koju slusa tako malo ljudi u BIH? :roll: Ovdje ne igraju uloge ni pare ni popularnost ni neki takav vrag nego je covjek krenuo s ovim zato sto to voli i vjerovatno nije ni mislio da ce zaradit milione. Sad znaci treba da se citav projekt izkomercijalizuje, a mislim da je to upravo ono protiv cega se MIca bori, pa pogledaj samo sta je rekao na intervju-ima. Jedino sto treba jeste ustvari da ljudi, ti nasi "metalci" vise podrzavaju ovako nesto...

Ajde pitaj Micu da li mu je preslo preko glave patnje sa naplatom diskova, laznih obecanja kojekakvih likova koji ga samo zavlace.
Pare igraju prilicno veliku ulogu, bez para nema nicega!!!! Bas je lijepo ovako sa distance podrzavati michu: "Samo naprijed Micha, sve i dinar sto zaradas potrosi na odrzavanje metal scene u BiH na "aparatima". Kad ostanes bez gaca i kad se razbolis od sekiracije napravicemo ti online zahvalnicu (dok nadjemo nekoga da je uradi dzaba) kako si bio kul tip koji je sve dao za metal. I spomenik cemo ti dici posthumno, ako se neko ponudi da ga dzaba napravi.

Normalno da igraju, nije covejk ovo ni napravio da bi propalo, al je sigurno znao da nece ni neke velike pare izvuc, to je bila poenta. Btw, saznaj malo vise o meni i o toj "distanci"...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 10. 2006. 23:15 

Away wrote:
AntiDope wrote:
Away wrote:

Normalno da igraju, nije covejk ovo ni napravio da bi propalo, al je sigurno znao da nece ni neke velike pare izvuc, to je bila poenta. Btw, saznaj malo vise o meni i o toj "distanci"...

e da se i ja javim malo.
jebiga malo sam popio pa ne mogu pogoditi tipke. :D jedem medeno srce i pijem Nektar Breskva ( popio prije toga 8 velikih piva :lol: ) jebote kombinacije za povracanja se ubilo.

walk records je osmisljen kao pomoc bendovima , sceni i trosenju para koje zaradim rintajuci 12h na dan :twisted:

jebes pare , jebes slavu bitno je znati se napiti sa pravim drustvom u pravo vrijeme :twisted:

sutra hžje novi radni dan i nova jebeda ali jebes ga , bitno je da smo zivi i zdravi a sve ostalo ce doci samo :twisted:
jesam se napio :twisted: :?:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 10. 2006. 02:28 
Moderator

Amen brate 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 11. 2006. 13:15 
Moderator

Pa dobro Miće, ne posla ti meni nikad katalog, da vidim imal tu kod tebe šta i za mene :P

Hajd pošalji ocam'! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 11. 2006. 20:33 

sorry na cekanju kataloga ali skupljam naslove sve sto dobijam pa cim sve dovrsim saljem.

Evo novosti:
1. Kao prvo sajt ce biti re-dizajniran ponovo , sada ce ga odraditi majstor Hata i Nedim :twisted: profesionalni web majstori :)
znaci za 2 dana ce biti dostupan.

2. Walk nastavlja sa izdavanjem mozda jace nego ikada u nadi da cemo vas probuditi i tako vec jednom mirno moci izdavati albume. evo sta se kuhalo u WALK records-u:

krajem decembra izlazi KRV-Zemljo ukleta
Krajem Decembra- Januar nam izlazi prvi album Symbolic- Dreamend , a takodje navjerovatnije i Bogamber- Nevjerovanje ( mislim da ce se tako zvati) .

sledece sto se sprema je vjerovatno DvD /Cd izdanje Agonize ( da se proslavi 10 godina)! ,

pa posle toga novi album od Toxicdeath ( ocekujte masakr jer je Toxicd pripremio za nas nesta zbog cega ce te se ponositi na domace bendove , album ce biti sniman u studiju gde je snimao Sacramental Blood, vise informacija uskoro.
nakon izdavanja novog albuma bice u prodaji i Contamination koji necemo izbacivati prije.

u Februaru/Martu ce se vjerovatno u prodaji naci split izdanje Kooldbrann / KRV - Live koje ce biti izdanje Walk Records-a ,

Tokom pocetka godine usledi ce i snimanje novog albuma Agonize!!!
momci su spremni da vas ubiju soundom , i da pokazu zbog cega postoje toliko dugo na sceni.

a Krajem 2007 ce vjerovatno poceti snimanje novog albuma od Silent Kingdom koji ce biti jos jedno remek djelo i sigurno jos orginalniji album ovih Sarajevskih velemajstora. mislim da ce ovaj put opet premasiti svoje mogucnosti i pokazati svoju umjetnost.

eto tako to izgleda , mi radimo i trudimo se a sve manje je ljudi koji prate domaca zbivanja.
ako se ne probudite i ne pocnete uvazavati domace orginale i kupovinu albuma ljudi nece biti vise svrhe raditi ni nama a ni bendovima i svim ljudima koji se trude oko scene. !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shvatite ovo kao ozbiljnu opomenu!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 11. 2006. 20:33 

sorry na cekanju kataloga ali skupljam naslove sve sto dobijam pa cim sve dovrsim saljem.

Evo novosti:
1. Kao prvo sajt ce biti re-dizajniran ponovo , sada ce ga odraditi majstor Hata i Nedim :twisted: profesionalni web majstori :)
znaci za 2 dana ce biti dostupan.

2. Walk nastavlja sa izdavanjem mozda jace nego ikada u nadi da cemo vas probuditi i tako vec jednom mirno moci izdavati albume. evo sta se kuhalo u WALK records-u:

krajem decembra izlazi KRV-Zemljo ukleta
Krajem Decembra- Januar nam izlazi prvi album Symbolic- Dreamend , a takodje navjerovatnije i Bogamber- Nevjerovanje ( mislim da ce se tako zvati) .

sledece sto se sprema je vjerovatno DvD /Cd izdanje Agonize ( da se proslavi 10 godina)! ,

pa posle toga novi album od Toxicdeath ( ocekujte masakr jer je Toxicd pripremio za nas nesta zbog cega ce te se ponositi na domace bendove , album ce biti sniman u studiju gde je snimao Sacramental Blood, vise informacija uskoro.
nakon izdavanja novog albuma bice u prodaji i Contamination koji necemo izbacivati prije.

u Februaru/Martu ce se vjerovatno u prodaji naci split izdanje Kooldbrann / KRV - Live koje ce biti izdanje Walk Records-a ,

Tokom pocetka godine usledi ce i snimanje novog albuma Agonize!!!
momci su spremni da vas ubiju soundom , i da pokazu zbog cega postoje toliko dugo na sceni.

a Krajem 2007 ce vjerovatno poceti snimanje novog albuma od Silent Kingdom koji ce biti jos jedno remek djelo i sigurno jos orginalniji album ovih Sarajevskih velemajstora. mislim da ce ovaj put opet premasiti svoje mogucnosti i pokazati svoju umjetnost.

eto tako to izgleda , mi radimo i trudimo se a sve manje je ljudi koji prate domaca zbivanja.
ako se ne probudite i ne pocnete uvazavati domace orginale i kupovinu albuma ljudi nece biti vise svrhe raditi ni nama a ni bendovima i svim ljudima koji se trude oko scene. !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shvatite ovo kao ozbiljnu opomenu!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 11. 2006. 20:49 

wow svaka cast nego sacuvaj koju majcicu krv-i i silenta-a,i sve te diskove sto imas pa se vidimo u januaru...............

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 11. 2006. 14:10 

Kako je glavni i odgovorni walkas obecao, novi WALK RECORDS site je up and working.

walkrec.com

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 11. 2006. 16:15 

joj, stranica je super, a i ova vijest o izlasku ovih novih albuma je vise nego dobra. nadam se da ce se dvd agoniza biti raznovrstan, tu ocekujem koncert godisnjice koji bi trebao biti uskoro i snimci sa starih svirki kod nas i u inostranstvu. samo naprijed.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 11. 2006. 16:42 
Administrator

super sajt, u hatinom stilu ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 11. 2006. 17:30 

ihti wrote:
super sajt, u hatinom stilu ;)

krvavo i jednostavno :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 12. 2006. 17:28 

WALK Records nova izdanja:

WRCD009
KRV - Ukleta Zemljo
Image

WRCD0010
Symbolic - Dreamend
Image

vise na http://www.walkrec.com

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 12. 2006. 19:37 

ovo se uzima cim izadje, i jos jednom pohvala za sajt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 01. 2007. 20:38 

Novi sajt je keva, kao i izdavacka kuca! Svaka mas', i da se tako nastavi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 03. 2007. 04:06 

sta se desava sa ovim walkom...? narucio sam par cdova preko maila...covjek ne odgovara nista...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 03. 2007. 04:33 
Moderator

dobro pitanje...možda je čovjeku dopizdilo radit nizašta.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2007. 21:02 

.::Grind Bastard::. wrote:
dobro pitanje...možda je čovjeku dopizdilo radit nizašta.

ima i toga :(
sto vise vreme prolazi situacija je sve gora i gora :evil: nazalost

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 172 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]