sorry na cekanju kataloga ali skupljam naslove sve sto dobijam pa cim sve dovrsim saljem.
Evo novosti:
1. Kao prvo sajt ce biti re-dizajniran ponovo , sada ce ga odraditi majstor Hata i Nedim

profesionalni web majstori
znaci za 2 dana ce biti dostupan.
2. Walk nastavlja sa izdavanjem mozda jace nego ikada u nadi da cemo vas probuditi i tako vec jednom mirno moci izdavati albume. evo sta se kuhalo u WALK records-u:
krajem decembra izlazi KRV-Zemljo ukleta
Krajem Decembra- Januar nam izlazi prvi album Symbolic- Dreamend , a takodje navjerovatnije i Bogamber- Nevjerovanje ( mislim da ce se tako zvati) .
sledece sto se sprema je vjerovatno DvD /Cd izdanje Agonize ( da se proslavi 10 godina)! ,
pa posle toga novi album od Toxicdeath ( ocekujte masakr jer je Toxicd pripremio za nas nesta zbog cega ce te se ponositi na domace bendove , album ce biti sniman u studiju gde je snimao Sacramental Blood, vise informacija uskoro.
nakon izdavanja novog albuma bice u prodaji i Contamination koji necemo izbacivati prije.
u Februaru/Martu ce se vjerovatno u prodaji naci split izdanje Kooldbrann / KRV - Live koje ce biti izdanje Walk Records-a ,
Tokom pocetka godine usledi ce i snimanje novog albuma Agonize!!!
momci su spremni da vas ubiju soundom , i da pokazu zbog cega postoje toliko dugo na sceni.
a Krajem 2007 ce vjerovatno poceti snimanje novog albuma od Silent Kingdom koji ce biti jos jedno remek djelo i sigurno jos orginalniji album ovih Sarajevskih velemajstora. mislim da ce ovaj put opet premasiti svoje mogucnosti i pokazati svoju umjetnost.
eto tako to izgleda , mi radimo i trudimo se a sve manje je ljudi koji prate domaca zbivanja.
ako se ne probudite i ne pocnete uvazavati domace orginale i kupovinu albuma ljudi nece biti vise svrhe raditi ni nama a ni bendovima i svim ljudima koji se trude oko scene. !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Shvatite ovo kao ozbiljnu opomenu!!