Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 14. 08. 2025. 20:00

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 136 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20. 08. 2006. 21:43 

agent_orange wrote:
Acronian wrote:
SYMPHONY wrote:
cotoha wrote:
Toxicdeath - Contamination.

Jedini album koji može biti bolji od njega je njihov sledeći.

U poredjenju sa tim albumom stvarno smiješno izgleda ono što vi ovdje pominjete, izuzev Bombardera prema kojima imam totalni respect zbog svega što su uradili za domaću scenu a svakako jesu puno, i volim ih slušati veoma ali taj je bend za Toxicdeath zajebancija.

Pa,dobro ne moras bas ici u tolike krajnosti.Evo ja cu u svaka doba reci da Toxicdeath recimo nikad nece moci ni do koljena Stormu.Mada,ove diskusije su smijesne s obzirom da su ukusi razliciti i treba podrzati domacu scenu!

Nisi nas bas sa Stormom morao poredit. Imamo mi i Metal bendova u Bosni.
Ovi su ti druze Hard Rockeri (prije svega) a mi od toga "zaziremo" :-)[/
quote]

privatne razmirice ne iznositi u javnost, mozda sad sviraju hard rock il nest slicno, al jarane album 1999 jedan je od boljih u Bosni.

nije od boljih albuma,storm ima najbolji album i u bosni,pa i u regionu ga nikad niko nece snimiti.znam da su ih puno poredili sa alogi-om....e pa cuo sam alogi-u....hem,jak je bend,ali nije ni blizu 1999.
dajte ba,fakat,jel se to southern satorm raspao????????

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 08. 2006. 22:45 

Najbolji BH metal album...hm.....Contamination-Toxicdeath,jedva cekam novi,bas sam sa Sejom sinoc pricao u vezi novog kad je bio ovdje.
A taj Southern Storm danasnji nek lize Irini,a nek ona njima dudla i pjeva hush,hush........

Last edited by Inphect0r on 21. 08. 2006. 01:10, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 08. 2006. 23:49 
Moderator

Oko čega se vi svađate. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 08. 2006. 01:02 

samo se vrte u krug... a svi znamo da je "Devastacija..." najbolji...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 08. 2006. 01:11 

i kad ce vise novi Bogamber?! Halo Nele! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 08. 2006. 02:39 

bloodflood wrote:

bravo, da se okonča više :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 08. 2006. 02:55 
Moderator

bloodflood wrote:

Bumo vidjel šta novi Bogamber donosi :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 08. 2006. 04:19 

Faust wrote:
agent_orange wrote:
Acronian wrote:
SYMPHONY wrote:
cotoha wrote:
Toxicdeath - Contamination.

Jedini album koji može biti bolji od njega je njihov sledeći.

U poredjenju sa tim albumom stvarno smiješno izgleda ono što vi ovdje pominjete, izuzev Bombardera prema kojima imam totalni respect zbog svega što su uradili za domaću scenu a svakako jesu puno, i volim ih slušati veoma ali taj je bend za Toxicdeath zajebancija.

Pa,dobro ne moras bas ici u tolike krajnosti.Evo ja cu u svaka doba reci da Toxicdeath recimo nikad nece moci ni do koljena Stormu.Mada,ove diskusije su smijesne s obzirom da su ukusi razliciti i treba podrzati domacu scenu!

Nisi nas bas sa Stormom morao poredit. Imamo mi i Metal bendova u Bosni.
Ovi su ti druze Hard Rockeri (prije svega) a mi od toga "zaziremo" :-)[/
quote]

privatne razmirice ne iznositi u javnost, mozda sad sviraju hard rock il nest slicno, al jarane album 1999 jedan je od boljih u Bosni.

Uvijek su i svirali hard rock i saradjivali sa kultnim metalcima kao sto je Keydura recimo :lol: :lol: :lol:

Ovo je nazalost istina :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 08. 2006. 15:04 

Pif,jebem ti,sto me sjebaste zbog Storm-a....a nekad sam ih volio strasno.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 08. 2006. 22:29 

crimson death wrote:
Pif,jebem ti,sto me sjebaste zbog Storm-a....a nekad sam ih volio strasno.

Sta te to toliko sjebalo? Ako ti leze kao muzicari tj. ono sto su uradili, sta je to sad drugo bitno? Ne jedes s njima puru svako jutro za dorucak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 08. 2006. 11:56 

ma u redu sve to,i dan danas slusam southenr storm...nego,daj vise jesu li se stvrano raspali ili ne?sve neki "haj-vamo,haj-tamo" odgovori.znam da su na web site-u imali i neke nove pjesme falling i new day,a sad im web site i ne radi.koji je vise sa njima kurac???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 08. 2006. 14:11 

crimson death wrote:
ma u redu sve to,i dan danas slusam southenr storm...nego,daj vise jesu li se stvrano raspali ili ne?sve neki "haj-vamo,haj-tamo" odgovori.znam da su na web site-u imali i neke nove pjesme falling i new day,a sad im web site i ne radi.koji je vise sa njima kurac???

Southern Storm u starom obliku NE POSTOJI. Sada rade sa Irinom i kako sam upoznat zovu se Irina & Storm, sviraju ko neke tezge, rock 'n roll.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 08. 2006. 15:26 

Insomnior wrote:
crimson death wrote:

Southern Storm u starom obliku NE POSTOJI. Sada rade sa Irinom i kako sam upoznat zovu se Irina & Storm, sviraju ko neke tezge, rock 'n roll.

Upravo tako,nedavno su ovdje svirali ispod moje zgrade,ovdje u centru,u vezi ove politicke kampanje,sdp i to,pa je bio ulaz free kao.....ma goni ih.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 08. 2006. 20:58 

ma daj ba, samo zamisli irinu kako pjeva 1999 i bice sve jasno
presmijesno

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 08. 2006. 00:20 

Quote:
Sada rade sa Irinom i kako sam upoznat zovu se Irina & Storm

pa možda ona nije tu samo da pjeva, ima tu svega :lol:, mah i to će se raspst kadli tadli...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 08. 2006. 23:12 

Na temi o SS raja pise skroz drugacije...ne znam...

Profile  

Post subject: Re: Naj BH metal albumi
PostPosted: 29. 06. 2007. 13:18 

Definitivno najbolji album BH metal scene je AGONIZE - When Memory Dies. o tome ne treba dalje ni raspravljati, dalji poredak je:
Agonize - the chosen one (iako produkcija nije sjajna, ukupan dojam je ipak PREJEBEN)
Southern Storm - 1999 (iako je ovo diskutabilno, da li je metal ili ne, ja na to gledam kao na neki progressive hard rock, pa ajd nek im bude)
ima jos dobrih albuma, ali koji se meni licno ne svidjaju, pa ih necu ni spominjati!
sve u svemu, fali nam jos mnooogo albuma, pa da de onda bira najbolji medju njima!

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2007. 21:25 

xeper wrote:
Definitivno najbolji album BH metal scene je AGONIZE - When Memory Dies. o tome ne treba dalje ni raspravljati, dalji poredak je:
Agonize - the chosen one (iako produkcija nije sjajna, ukupan dojam je ipak PREJEBEN)
Southern Storm - 1999 (iako je ovo diskutabilno, da li je metal ili ne, ja na to gledam kao na neki progressive hard rock, pa ajd nek im bude)
ima jos dobrih albuma, ali koji se meni licno ne svidjaju, pa ih necu ni spominjati!
sve u svemu, fali nam jos mnooogo albuma, pa da de onda bira najbolji medju njima!

glupa tema kad baš studijske albume možeš nabrojati na prste jedne ruke.nema ništa toliko ekstra možda je najbolji agonize the chosen one.ali koji god od navedenih bendova dođe u moj grad sigurno neću propustit(osim sadsašnjeg southern storma, ne zvuči baš primamljivo)

Profile  

PostPosted: 07. 07. 2007. 03:22 

Ma ne znam koji su se kurac svi uhvatili tog storma?!!!
Preslusao sam taj album 1999 i ne znam sta tu ima toliko "basnoslovno" da je NAJ NAJ NAJ !!!
Nije lose mislim, ali toliko ga zakivati u zvijezde... Ne znam...
Ali valjda je to popularno kod ovih nasih bh metalaca (ili forumasa jos bolje) da ako par ljudi kaze da nesto valja (posebno ako su to fora neki cijenjeni likovi, koji su opet postali tako cijenjeni kao sto su i ti albumi postali cijenjeni) svi to ponavljaju kao papagaji. Smucilo mi se to... Ali ajd, ipak moje subjektivno misljenje, neka se niko ne nadje uvrijedjen..
By the way Irina & Storm su ubjedljivo najbolji bh metal band - hahaha !!!

Profile  

PostPosted: 07. 07. 2007. 10:39 
oštromlat wrote:
glupa tema kad baš studijske albume možeš nabrojati na prste jedne ruke.nema ništa toliko ekstra možda je najbolji agonize the chosen one.ali koji god od navedenih bendova dođe u moj grad sigurno neću propustit(osim sadsašnjeg southern storma, ne zvuči baš primamljivo)

ja mislim da je the chosen one EP a sto setice naj albuma definitivno DEVASTACIJAAAAAA

Post new topic Reply to topic  [ 136 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]