Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 05. 07. 2025. 01:54

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 123 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14. 04. 2006. 12:49 

@StyX wrote:
Total Khasma wrote:
jebo im angelripper mater... pokazo je kako se to radi...

shta im tomiboy radio?

otiso kuci i jebo im mater... nije... neg pokazo je barem rijecima svoj stav prema ratu in yuogoslawien...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 04. 2006. 13:05 
remember the fallen.. 'nam to ;)

kontam nest dr. u pitanju..

Post subject:
PostPosted: 15. 04. 2006. 00:18 

Total Khasma wrote:
muzika je tu ostalo zanemari

ovim i ja idem... jebga, jest, fakat jest ruzno cuti za ovako nesto ali sta sad... doduse ne pustam da me tangiraju ovakve i slicne diple, ali nekad ti stavovi toliko prste da jednostavno bace jednu veliku sjenu na sve ono... ali to sad nije slucaj :) :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 06. 2006. 15:09 

mah... to shto je izjavio, nishta ne chudi, takvi su inache svi grim likovi, koji se furaju na rat... a nikad im nije pala granata u dvorishte... jebiga... shash, da zna shta je rat ne bi to izjavio...
neg... jebesh ga... legendaran je ovaj spot :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 06. 2006. 15:38 

prvi put cujem za tu izjavu...
nisam ocekivao tako nesto...
a za spot
Image

gledao sam ga na stranici, na koju su odlucili stavit nesto pored loga benda;

"After a long time with nothing relevant to reveal, we decide to open this web-site again, but with limited "fun" things to do."

ja se bas ponadao da ce staviti neku flash igricu...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 07. 2006. 20:36 

Too Old Too Cold

[Music N. Culto. Lyrics Fenriz]

Nothing to prove
Just a hellish rock n' roll freak
You call your metal black?
Its just plastic lame and weak
We're to old to cold
To old and to cold

Second to none
Like an angel unfucking born
Done with people
Its done
Your attitude
Its stillborn
We're to old to fucking cold

Nothing to prove
Just a hellish rock n' roll freak
You call your metal black?
Its just plastic lame and weak
We're to old to cold
To old and to cold

Second to none
Like an angel unfucking born
Done with people
Its done
Your attitude
Its stillborn
We're to old to cold
To old and to cold

---------------------------

super pjesma, inace citav the cult is alive mi se svidja :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 07. 2006. 16:47 

yeah!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 10. 2006. 15:13 

njihov muzicki najpankerskiji i najbolji album dosad ; )
totalni HELLHAMMER worship. sad, sa izjavama vecine blackera se ne moze ozbiljno zamarat niko stariji od 16 godina, najmanje : )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 10. 2006. 16:58 

Ne bih rekla da je "najpankerskiji". Prije je to, u sustini, jedan rock jebeni roll. With that (mmmmmm) manful vocal koji, bar mene, trenutno baca u stanje ekstaze.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 10. 2006. 17:10 

da, salio sam se. skinuo sam i cijeli cult is alive, ozbiljno jako dobar album. pazi, oni se i ne stide nekih punk utjecaja (rani black je ionako bio blizak sirovom hc punku, to je jasno), HELLHAMMER i da MOTORHEAD stil rokacina, mozda i AMEBIX, mislim, to je ta muzika. primitivni black metal, rani heavy crust, dirty rock, odrzali su muzicki dobru lekciju, svaka cast!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 10. 2006. 17:33 

Da! No, samo da ne bude zabune, NARAVNO da se ne stide punk uticaja!!! E sad, ne bih se bas slozila sa tim tvojim dodatkom "sirovi hc punk", ja bih, ipak, ostala samo na punk-u. Mislim, jbt, Hate Them je jebeni inovativni punk. Ono, samo malo vise flow-a zamracenog vokalom. Ma, Darkthrone...Jednostavno i u dusu!!! Bez nepotrebnih sminkanja i upakivanja u sarene celofane. Taj recept, ma koliko se jadni trudili, isprane kopije ovih malih bogova nikako da ukapiraju.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 10. 2006. 17:49 

Ode after Litany wrote:
Ne bih rekla da je "najpankerskiji". Prije je to, u sustini, jedan rock jebeni roll. With that (mmmmmm) manful vocal koji, bar mene, trenutno baca u stanje ekstaze.

malo da retoriku dotaknemo, "najpankerskiji" ne znaci da sviraju pank vec od svih albuma na ovom se najvise osjeti pank feeling..
a generalno, i meni je 2old2cold najbolji u ovoj 'evil rock' fazi mada mi je transylvanian hunger najdublji i najoriginalniji (najvise samo njihov, s artistickog aspekta) darkthrone album....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 10. 2006. 17:58 

Dobro Khasma, naravno da ne sviraju punk. :wink: Ha ha Ipak, meni je Hate Them daleko vise "pankerskiji" od ovog, The Cult is Alive.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 10. 2006. 18:02 

ma ja i ja sam mislio na TCIA... svejedno... rijesili smo to onda ;)
meni jedino sta smeta na ovom zadnjem je da neki riffovi previse poznato zvuce - ako nisu 1/1 kopija onda barem na isti kalup ili razrada dobro poznatih, tj. da album ima vise neku "tribute to the past" ulogu, barem meni tako zvuci, nego samostalan entitet... al stoji cinjenica da je bolji od 80% neorganskog otpada sto nas plavi ovih dana...

p.s.
citam ponovo ovaj post, pa onda kontam isto se moze reci i za In The Shadow Of The Horns hehe.. nevermind...

Last edited by TotalKhasma on 18. 10. 2006. 18:08, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 10. 2006. 18:07 

kod sirovog hc/punka sam mislio na DISCHARGE, rani. isto vrlo utjecajan bend na rani BM, cak do te mjere da su stariji metalci pljuvali po blacku jer previse lici bas na DISCHARGE, heh he. naravno da ne mislim da su BM i punk muzicki isto, ali jos od VENOM je muzicki ta prica povezana. pa cak donekle i idejno s obzirom na ultra underground briju ranog blacka, pljuvanje po HC-u je pocelo tek sa MAYHEM-om, koji su opet i imena pokrali od HELLHAMMER (pre CELTIC FROST), jednog i te kako cjenjenog benda i u ranoj crust/punk sceni. s vremenom su obje stvari osle u svoje krajnosti, jedni u bezumnu politicku korektnost, drugi u bezumni anti pc, ali muzicki... eto, postoji i nedavni split DRILLER KILLER / IMPALED NAZARENE, dva nihilisticka benda sa obje strane, tako da se ta prica nastavlja. zanimljiv je varg koji je navodno htjeo zapaliti isti skvot u kojem zivi taff iz DISORDER (istina ne iz prve, najbolje postave), a to je tek bio prljav bend, iste ekipe ko AMEBIX (koji su mozda i prvi ubacili ozbiljne poganske teme u muziku). stvar je u tome da ce nabrijanci ko varg, ili "veliki" pankeri, uvijek odbijat da vide te neke stvari jer jednostavno ne mogu razmisljati van osjecaja neke stroge pripadnosti ili pravovjernosti. druga stvar sto je upravo to osnovna karakteristika i religije protiv koje se kao bore, ali stoji da ponekad bas takvi nabrijanci znaju napraviti muzicki prava remekdjela. uf, ode ja nekud, da se vratim na DARKTHRONE, bez obzira na meni smjesne "antihumanisticke" stavove (povjesno humanizam je i nastao da bi rusio autoritet crkve, tjst dogme da je bog iznad covjeka, ckva je povjesno bila prvi antihumanist!), ta ekipa zna o kakvoj se glazbi tu u stvari radi. a u poplavi kojekakvog smeca, to se cijeni!

Last edited by kktz on 19. 10. 2006. 12:49, edited 4 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 10. 2006. 18:10 

interesantan post, podsjeti me na jednu tezu da je "black metal punk devedesetih" vise kao pojava nego sama muzika... ima smisla donekle... barem puno vise nego ostali pod-zanrovi... al sta ja znam... ja slusam 5 BM bendova ako i toliko :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 10. 2006. 18:12 

ne slusam ni ja bas sve, ali nadje se dobrih stvari, trenutno mi vise tu bendova dobro zvuci nego u panku, heh he.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 10. 2006. 21:53 

jel ko od vas srecnika zbavio "Forebyggende Krig" singlicu?

Ima obrada Testors-a. :D

DarkThrone je Black/Crust n' roll jos od Hate Them-a, i to decidno, uvjek su imali punk estetike, pogotovo u onoj "svetoj" fazi na Peaceville-u. Mene to sve nimalo ne zachudjuje. Ionako mi je Crust odma iza Black Metala.

No, na mnogo tih vasih dilema i pretpostavki (da ne govorim o onim maloumnijim na the aebyss forumu), odgovore mozete naci u poduzem intervjuu sa oba clana, kao i par komentara Paula "Hammy"-a Halmshaw-a koji se nalazi u knjizici uz box set Preparing for War. Da vam sad kucam transkripciju mi ne pada na pamet, al znaju oni i sta rade, izasto rade, i kao i uvjek, boli ih kurac.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2006. 00:45 

Libijac wrote:
jel ko od vas srecnika zbavio "Forebyggende Krig" singlicu?

Ima obrada Testors-a. :D

DarkThrone je Black/Crust n' roll jos od Hate Them-a, i to decidno, uvjek su imali punk estetike, pogotovo u onoj "svetoj" fazi na Peaceville-u. Mene to sve nimalo ne zachudjuje. Ionako mi je Crust odma iza Black Metala.

No, na mnogo tih vasih dilema i pretpostavki (da ne govorim o onim maloumnijim na the aebyss forumu), odgovore mozete naci u poduzem intervjuu sa oba clana, kao i par komentara Paula "Hammy"-a Halmshaw-a koji se nalazi u knjizici uz box set Preparing for War. Da vam sad kucam transkripciju mi ne pada na pamet, al znaju oni i sta rade, izasto rade, i kao i uvjek, boli ih kurac.

ne znam sta je maloumno u gornjim izjavama?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2006. 01:43 

nije bilo upuceno nama, heh. dobro kazes, boli ih kurac, to je to. a intervju, ak naletim, nije da i mene nest previse boli za sve to, dok je dobra muzika, neka dere : )

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 123 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]