Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 03. 07. 2025. 20:51

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: INCRIMINATED
PostPosted: 10. 12. 2007. 13:25 

incriminated cine 3 finska manijaka,koji su ocigledno opsjednuti hellhammer-om,i slicnim bendovima 80-tih!!!!osnovani su u finskoj 98-god i iza sebe imaju vec 8-splitova,4 albuma,par ep i demo snimaka.....ono sto odlikuje ovaj bend je zvuk,koji ih uveliko razlikuje od vecine black/thrash bendova,mid tempo doomy black/thrash(mada imaju i brzih pjesama kao i TYRANT),sa opako morbidnom atmosferom,bolesnim solama,upravo onako kako to mogu samo AMMIT i HELLHAMMER,nesto najbolesnije sto sam cuo na black/thrash sceni.....sva prljavstvina i podlost ovog svijeta je u ovom bendu :evil:

negdje u onim linkovima za download od kktz ima i njihov album da se skine cini mi se,u svakom slucaju bend nema ni myspace,ni sajt da se moze bilo sta poslusati ja sam ih preko soulseek-a nabavio!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject: Re: INCRIMINATED
PostPosted: 10. 12. 2007. 13:53 

Mislio sam da sam o njima vec otvorio topic, bice da nijesam :P

Incriminated su totalna loodnica bre, jedini bend koji je uspio Hellhammer patent razviti u pravu BOLEST. I to BOLEST kakvoj u Metalu generalno jedino moze parirati samozvani prvenac Khanate-a...totalna psihoza i ludilo. Imaju neki art smek koji niko od slicnih Hellhammer opsesivaca (pa bogumi ni Hellhammer sami) nisu uspjeli provalit. I to pogotovo onaj zadnji, "The Promise of Worse to Come". Ostali su isto neoprastajuci, ali vise tradicionalno "ugljenisani" u tipicnom Finskom stilu crnila...

Uz CB i Bloodhammer (i naravno Beherit jebiga) najbolje iz Finske ikad...

mada su i Annihilatus bili jebachi sto jes jes...

Profile  

PostPosted: 10. 12. 2007. 14:06 

kome sjednu nek poslusa i Ride for Revenge te Conjuration, mislim da je Harald Mentor u vise bendova neg fenderov stratokaster haha...

bezze im disclaimer na onom Barbatos splitu kad je politiziranje ofirno, o jebo li ga onaj njegov haver iz Satanic Warmastera...

Profile  

PostPosted: 10. 12. 2007. 14:10 

teme nije bilo kolko ja znam,al conjuration jebe majku totalno crnilo u pizdu maternu da popizdis :D

Profile  

PostPosted: 10. 12. 2007. 16:08 

lord krvolok wrote:
negdje u onim linkovima za download od kktz ima i njihov album da se skine cini mi se,u svakom slucaju bend nema ni myspace,ni sajt da se moze bilo sta poslusati ja sam ih preko soulseek-a nabavio!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A zato je potraga bila vise nego bezuspjesna, nalozili me ovi moji preko grane, al' nidje nac'... Razmjena preko poste je majka, jebadu oko trazenja i skidanja s Neta ostavljam svojoj jacoj polovini :lol:

Profile  

PostPosted: 10. 12. 2007. 16:44 

evo ja nadjo kroz dva klika
http://metalwords.wordpress.com/2007/08 ... mer-split/
:P

Profile  

PostPosted: 10. 12. 2007. 17:12 

Ma ja, kako to profi rade, niste nikako tr00... :lol:

Dobar cover splita... hah, sto cu ga ja skinut, malo prekosutra...

Profile  

PostPosted: 21. 12. 2007. 17:39 

da budem iskren od finskog blacka poslje BEHERIT neznam da sam ista posebno zapamtio, ali ove bendove sto hvalite nisam sluso, SATANIC WARMASTER je jedan od najdosadnijih black metal bendova sto sam sluso, nije mu ni ideologija opravdanje za to, u svakom slucaju, zanimljivo, provjerim kad stignem, moram pazit da ne predjem limit, pa skidam selektivno.

Profile  

PostPosted: 28. 12. 2007. 18:58 

sad sam se sjetio, sluso sam NUCLEAR WINTER / INCRIMINATED split, al me se nisu dojmili oni koliko grci, uf, odlican mracni crusty dm, mislim da vise nerade. a finci su kasnije valjd promjenili stil, ne znam, uglavnom u tom bendu izgleda svira i sami koji je sviro u masi finskih hardcore trash punk bendova iz devedesetih...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]