Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 05. 07. 2025. 17:15

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] 
Author Message
 Post subject: slikice
PostPosted: 26. 06. 2006. 18:08 

shit, sto nije kova svaki dan :(

http://www.jaxxroxx.com/gallery/?Qwd=./2006/06-24-06%20Kult%20ov%20Azazel-Demoncy&Qiv=thumbs&Qis=S

P.S. Cataclysmic Avatar su zajebali cak i moje komse Frostthrone u natjecaju za najvece govno sa korps pejntom ikada. Jadi moji pregolemi. Al su zato fasovali par projektila...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 06. 2006. 19:10 

de mi reci jos da si bio na ovome?!!? bemti jesi sretan!

Profile  

Post subject: Re: slikice
PostPosted: 26. 06. 2006. 20:06 

KoldVoid wrote:

Eeeeeeee, taj tvoj tomb od mjesta bar ima odlicnih desavanja

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 06. 2006. 07:09 

jasta sam neg bio, sest sati kroz posranu Virginiju vozario, pa onda jedno osam natrag jer smo zalutali u pizdice i umalo ne zavrsili u Sjevernoj Karolini.

Al je zato bilo scena, momenata, a bogam i Afganskih raznjica :D

Haj kad se natentam postavicu negdje i slike koje sam licno napravio :D

Samo se najebem majke onoj djeci u ona tri BEZNADEZNA bendica i seronji vlasniku, GBK svirali prvi i to samo 30 minuta, pu pu pu, ni Tricifixion of Swine, ni On a Mule Rides a Swindler, al haj bar je pao Shemhamforash. Malo bi sjeb na pocetku...vidju ovo...Agnostic Front :D

Profile  

PostPosted: 27. 06. 2006. 07:11 

Sion wrote:
KoldVoid wrote:

Eeeeeeee, taj tvoj tomb od mjesta bar ima odlicnih desavanja

nema. ima charlie daniels band uskoro :P I da, na to idem. Bice mesa. Stas, juznjaci. Papanluk. Moracemo negdje na NASCAR uskoro...mozda u Bristol, TN :D

Profile  

PostPosted: 27. 06. 2006. 12:29 

KoldVoid wrote:
ima charlie daniels band uskoro :P I da, na to idem. Bice mesa. Stas, juznjaci. Papanluk. Moracemo negdje na NASCAR uskoro...mozda u Bristol, TN :D

aaaaaaaaa, nista ak' ne odes na svirku u bullrider fazonu :lol: ... ha ha ha... Ma, zdrav papanluk... eeeeeeee, kad se sjetim koliko su mi starci ispirali mozak sa Fire On the Mountain... '75. cini mi se... jos imam tu kolekciju negdje... u podrumu valjda...

... bude li uz te trke kakvih svirki, kampova, cuda?... aaaaaaaaa, smekace se motorcici :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 06. 2006. 20:10 

eee emire...a kad ti nama dolazis (iz vukojebine u jos vecu vukojebinu)
:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 06. 2006. 13:14 

neznam, nesto sam sit vukojebina u zadnje vrijeme....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 07. 2006. 04:06 

GBK
Terrorkult
Inverted Trifixion
Cataclysmic Avatar
Demoncy
Kult of Azazel

GBK su bili omanje razocarenje uzivo. No, nije do njih. Alex (Gelal Necrosodomy) je bio pravi Libijac na bini, malo malo pa ispadne. Basista isto nije bas najbolje zapamtio neke prelaze. Pored cinjenice da je scenski nastup bio mrtvi koreraj...mislim sorcevi, majce fudbalskih klubova (i to bas fudbalskih, ne am.fudbalskih) i adidaske halo? Al jebiga, to je valjda ona fasisticka suplja. Oni su meni jos uvjek definitivno ili broj 1 il 2 od zivih USBM bendova. Jedino JI i Krieg im mogu prismrdit. Jebiga zao mi je sto je bio splet okolnosti kakav je bio i sto je gazda TENKRE, al tako to vazda biva na Metalskim dogadjajima. Naime lokalni klinci kao i Jaxx jednostavno nisu obavili svoju zadacu sto se tice soundchecka. Nek im sviraju Nile i Cryptopsy deset puta u godini kad god im zafali love za kiriju, a GBK ce jednom u deceniji. I to 30 minuta. Inace Alex i Rich su ekstra rega raja, ako zaobidjemo politicka naginjanja hehe.

Terrorkult su bili suma blastanja, naginjavsi blize War Metalu nego bilo kakvom crnilu. Prosjecan bend.

Inverted Trifixion su bili neki lokalni Latino-Amerikanci (pretpostavljam Meksikanci). Fine naravi, lose zike. Poslusao sam jednu pjesmu i zbriso iza u kafanu. Previse klavijatura za moj ukus, nesto ko stari Nokturnal Mortum.

Cataclysmic Avatar su bili apsolutna kurcina, cak su fasovali flasu na binu od jednog lika koji nije podnio cinjenicu da je zbog ovakvih, pa malo je reci GOVANA skracen GBK-ov koncert. Petorica kretena koji su po zurkama ocito do juce slusali emo i jedna krava za klavijaturama. Dno dna. Pjevac je bio totalni gej sa pirsevima na bradavicama i kilazom 40 i kusur . Muzika je bila ravna Kredlu u izvodnji invalida i mentalno retardiranih. Nadam se da cu ih opet negdje vidjet uzivo, da se nakenjam u kesu i posaljem projektil.

Demoncy su jebiga, totalni kult i praocevi BM scene u USA. Ixithra je podero bubnjeve, ali vokal po meni jednostavno nije bio na nivou zvanja. Gitarista je svirao na ajronbrdu od 50 dolara tako da je zvuk gitare bio u teskoj kurcini. Svi su bili jako kult & grim na bini, ono, ne gledamo u publiku, mrke face. Atmosfera iz pakla, ali opet, malo aljkavosti i amaterstva od strane novijih clanova je meni ukenjalo cejf. Ako nisi cula Joined in Darkness i Within the Realms of Sylvan Frost, nemas blage sta propustas.

Za Kult of Azazel mi je vazda pucao kurac, ali su dokazali zasto su headlineri. Po scenskom nastupu, svirci, estetici, totalno su otpuhali sve svoje prethodnike. Jebiga, Floridska disciplina. Inace su kao ljudi bili najvece Metalcine, prvi pocinjali spiku sa publikom prije i poslije koncerta. Vidi se da su bili djederi u bivsem zivotu (gitarista i lider Xaphan je basista HatePlow-a), no definitivno uzivo bend na nivou najbrzih i najbrutalnijih eksponenata BM-a uopste.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 07. 2006. 04:48 

Kult of Azazel? Otpuhli Grabd Belilal's Kesy? Otpuhali Judeobeast Assfasination?

jebateljeb :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2006. 10:17 

Jebiga, jedno je napisat dobru pjesmu, sasvim drugo je istu propisno izvest na bini.

Doduse, kako cesto vjezbaju (posto je novi vokal iz NYC a ovi ostali iz sjevernog djela Virdzinije) i sviraju uzivo uopste, nemogu im zamjerit.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2006. 12:59 

Heh ma kontam ja to samo nisam tad u ta doba :)
Ne moze se zamjeriti na tom, ali doduse ja bih im zamjerila sto je uopste Rich upao u igru :P Mislim, stari vokal se meni vise svidjao...

Nego zao mi sto si morao da cujes CA i uzivo :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 07. 2006. 06:06 

CA nisam cuo na disku i definitivno nikad necu ;) :D

Cazz je totalno prolupao. Zene valjda. Ko ce ti ga znat. To mi je rekao Dave (Der Sturmer) koji zivi jedno pola sata od mene. Oni su navodno bili pravo dobri haveri, al et. Sjebase se obojca, Alex naso nove ratnike. Sve u svemu, nebitno, ionako je skoro svu muziku koju su GBK ikad izveli napisao Alex.

Rich je meni licno daleko bolji vokal (mozda malo odvise konvencionalno blekerskog glasa za GBK, al opet, dobrota), Gulag mi je daleko bolji bubnjar, jos je Rich legenda od lika. Dalabu pjana prava.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 07. 2006. 11:31 

Ma imam im ja demo (nesto Lust and Dark Days cini mi se)... ma bjez, zvuce ko neki cirkus :P

Doduse bubnjevi su se poboljsali na Kosherat.u, jebga to za glas je meni sad cisto pitanje ukusa, ali eto... svejedno, sto i ti kazes Alex je tu glavni hehe, tako da se ne treba previse 'uzmeniravati', GBK ce ostati GBK... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 07. 2006. 16:04 

...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]