Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 00:29

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Martyr
PostPosted: 25. 06. 2007. 17:12 

Ne znam jeli bila tema ali nema veze. Šta reci za ovaj bend, tehnički nabrijani manijaci koji dolaze iz Kanade i jedan od najrespektabilnijih Technical Death Metal bendova danas.
Šta ljudi odsviraju prosto je nemoguće ali ubacuju i malo jednostavnije dijelove prvenstveno zbog slušljivosti. Albumi Warp Zone i Feeding The Abscess su čista desetka

Profile  

Post subject: Re: Martyr
PostPosted: 25. 06. 2007. 17:49 

'nako...prije nego sam ih cuo, citao sam same pohvale o njima...al' kad sam poslus'o.. ne znam... ima bendova koji to bolje rade.

Profile  

PostPosted: 25. 06. 2007. 17:59 

Pa ima ali jako slabo te nisu džaba hvaljeni po kritikama. Martyr je nekako karakterističan jer uz tehničku svirku(gdje nezaostaju ni za kim) mogu još puno toga više da ponude nego neki drugi Tech/metal bendovi
Još im dajem veliki plus zbog dobrog bubnjara koji ne smara sa blast-beatovima koje ne volim pretjerano čuti u tehničkoj svirci

Profile  

PostPosted: 25. 06. 2007. 19:44 

Ma bend je sto se tice samo svirke ok i zaista lijepo za slusai,ali vokal.........Ovome bendu treba definitivno jedan jak GROWL,jer ovakav vokal kakav trenutno koriste je po meni skroz neprimjeren njihovoj svirci,neozbiljan dostai nikako ne odgovara,i odma mi se bend ni ne slusa.Ovakvi vokali bi pasali uz jedan HC new age bend,ali ne i uz tech death.......

Ocjena:6

Profile  

PostPosted: 25. 06. 2007. 20:33 

Pa dobro vokal je nekako "običan" ili nidje veze ali nije toliko loš za slušat kad se navikneš(nekako je neobično za čut tu kombinaciju pa mi se svidilo), više bi lego na neki trash. Tu i tamo uleti koji growl, na novom albumu urjedje. Što se tiče kombinacije muzike i vokala daleko je gore ono što radi Into Eternity kad im uleti onaj pičkasti glas koji baš nikako ne ide.

Profile  

PostPosted: 26. 06. 2007. 00:59 

Azrael661 wrote:
Pa dobro vokal je nekako "običan" ili nidje veze ali nije toliko loš za slušat kad se navikneš(nekako je neobično za čut tu kombinaciju pa mi se svidilo), više bi lego na neki trash. Tu i tamo uleti koji growl, na novom albumu urjedje. Što se tiče kombinacije muzike i vokala daleko je gore ono što radi Into Eternity kad im uleti onaj pičkasti glas koji baš nikako ne ide.

Pa meni nije cilj navikavati se,volim u startu cuti grolcinu na ovakvu podlogu,na thrash volim cuti nesto slicno ovakvom vokalu kao iz Martyr-a.A sad neko vise voli cuti nesto neobicnije pa mu i sjedne ovakva kombinacija,ja licno ne volim lutati puno.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]