Lee B Yatz wrote:
Jel ovo tehnicki ded metal danas?
psycroptic ti je danas tehnicki det metal, jos gore

ja isto nisam neki ljubitelj origina, mada znaju zaorat. jebiga valjda s godinama slusanja takav dm ti postaje previse sterilan, sad ako nema il one stare incantationove zagrobnosti il onog ulicarsko-klosarskog filinga (kakav su i threseri furali) u dm, ne mogu ga...
nema vise tehnickog det metala, to je izumrlo s atheistom i nocturnusom i tako tim gotivnim staroguzima, oppressor je isto jeben bio pravo. cynic nikad nisam gotivio, pa ni taj slavni focus. bar ga ne smatram det metalom. inace povraca mi se od te "progresivnosti" u dm, one tipa "vidi sta ja znam odsvirat", a nidje nikakvog filinga ni niceg. to je zato sto ljudi misle da rijec progresivno il tehnicki znaci izmixat izdrkavanje prog metala s det metalom. ljudi koji su to znali uradit su (opet ponavljam) nocturnus i atheist sa svojim prvijencima. evo sad cu odma pustit, bas mi se slusa kad se sjetim dobrota onih. tehnicki i progresivno, a Metal do daske. ovo danas nema ni m od Metala u sebi. sama sterilnost i plastika. ko treba skontace sta sam htio rec. nije namjera vrijedjat niciji muzicki ukus, samo iznosim svoj.