I tako si joÅ¡ jednu temu van nbom podforuma na kojoj sam se ja javio (i barem joÅ¡ neko za koga znaÅ¡ da to sluÅ¡a) pretvorio u "show-off" naprÄ‘ivanje izmeÄ‘u "old-skulera" i ljubitelja moderne metal Å¡kole i sad opet prosipaÅ¡ kako ne može "svako" sluÅ¡at taj Suffocation... a eto kažeÅ¡ i odredio si tu grupu - koja se fura i kurÄi - last time I checked furanje je normalno kad imaÅ¡ 17, 18. a ti se i sada furaÅ¡ i kurÄiÅ¡ kako si old-skul (mada ja sam iznad naprijed navedenog dobnog maksimuma pa kontam da se zajebavaÅ¡ (ako se ne zajebavaÅ¡ onda fakat ispada smijeÅ¡no

)) . ZnaÅ¡ li ikoga da se kurÄi, da se fura?
Fakat, interesuje me kome se obraćaÅ¡ i postoji li ti adresati ovdje na forumu... ili možda priÄaÅ¡ sam sa sobom... prosipaÅ¡ se standardno nekoj zamiÅ¡ljenoj publici koja ti dodjeljuje tako potrebno priznanje da si "old-skul" i te djeÄje gluposti?
Kad sam ti proÄitao post prvo je bilo ono: aja kretena, pa zar opet jebo sliku svoju a sad me fakat zanima

. Šta je reć Sodome? Ko je diro jebemu miša?
Aj u kritiÄkom tonu da zavrÅ¡im, mada mi se nit prekinula, Å¡to sam zapoÄeo sa primjedbama... Daleko ti domet s tim tvojim stavovima.
Kad ti prosuđuješ album s obzirom na to kome se sviđa i ko ga sluša a da ga nisi ni preslušao kako treba

- a sad ne znam ni Å¡to sam ti odgovorio kad je najbolji lijek za idiotizam zid s kojim se može komotno sudarati. Ne kažem da si ti idiot jer te ni ne znam ali ovi tvoji postovi, poÄevÅ¡i od onog "ako privuku gay fanove..."

. Jarane facepalm ba

.