Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 06. 2025. 20:11

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 36 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 11. 03. 2005. 03:07 
Moderator

Acronian wrote:
Ne radi se tu o non-stop blasting-u nego o tome da je bubnjar iz Kataklysm jednostavno najbrzi... najbolesniji... i ne znam ni ja vise..
Ja sam ih gledo u BG prosle godine i nisam vjerovao ni ocima ni usima u ono sto vidim i cujem... Najbrze kucanje ikad...
I nemojte sad ovde spominjat Vital Remains i Suzuki-a, jer to je skoro pa upola sporije od onog sto sam cuo...

pa lako je Martinu kad uzme palicu uzme u sredini pa sa oba kraja pucketa po onim jadnim opnama, moš mislit kko je njima kad ih on maltretira!Ne, oni su supa bend, razvaljuju, a što se tiče bubnjara, istina je sve što se o njemu govori, pa baš sve!
A Suzuki je jebiga snimio i bubanj i bas i leads na albumu!to je već omnitalenat!Al danas je sve tirggerisani, nigdje skoro više nemaš onog starog dobrog krkanskog doublebassa koje se pravo čuje, i svi koriste triggere na svakom kurcu , pa čak i na činelama!to je sranje!Samo stariji bendovi, i to samo još pokoji nije prešo na triggeraše!Pa će sa triggera preć na Džigere i na folk!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 03. 2005. 03:10 

Androphagous wrote:
Acronian wrote:
Ne radi se tu o non-stop blasting-u nego o tome da je bubnjar iz Kataklysm jednostavno najbrzi... najbolesniji... i ne znam ni ja vise..
Ja sam ih gledo u BG prosle godine i nisam vjerovao ni ocima ni usima u ono sto vidim i cujem... Najbrze kucanje ikad...
I nemojte sad ovde spominjat Vital Remains i Suzuki-a, jer to je skoro pa upola sporije od onog sto sam cuo...

pa lako je Martinu kad uzme palicu uzme u sredini pa sa oba kraja pucketa po onim jadnim opnama, moš mislit kko je njima kad ih on maltretira!Ne, oni su supa bend, razvaljuju, a što se tiče bubnjara, istina je sve što se o njemu govori, pa baš sve!
A Suzuki je jebiga snimio i bubanj i bas i leads na albumu!to je već omnitalenat!Al danas je sve tirggerisani, nigdje skoro više nemaš onog starog dobrog krkanskog doublebassa koje se pravo čuje, i svi koriste triggere na svakom kurcu , pa čak i na činelama!to je sranje!Samo stariji bendovi, i to samo još pokoji nije prešo na triggeraše!Pa će sa triggera preć na Džigere i na folk!

volja+triggeri+nekoliko desetaka godina radnog staža :P + teretana+par piva :P ma sve su to jebeni prokusani maheri!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 03. 2005. 03:37 
Moderator

Bilo bi fino vidjet neki novi bend koji ne koriste sva ta sranja.Nekontajte pogrešno, nemam ja šta protiv tih pomagala (možda bi sam to koristio da mogu nabavit :) ), ali treba nešto bit od snage il od tehnike, bez drugih gluposti, jer onda to više nije metal muzika, nego onda možemo preć i na techno, jer to se koriste ta sranja.ko je bio na benedictionu, vidio je i čuo kako je tih bio doublebass kod nominona i godhatea, ali kad je sjeo onaj krkan iz benea, i razvalio bez triggera, za razliku od prva dva, onda je sve bilo super, i vidjelo se kako dobro zvuči čista dupla.triggeri su neka vrsta bojenja zvuka, i time se dosta toga postiže, ali se nemora preseravat u svim stvarima.treba imat i mjere, i oslonit se na svohje umijeće!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 03. 2005. 15:24 

Androphagous wrote:
Bilo bi fino vidjet neki novi bend koji ne koriste sva ta sranja.Nekontajte pogrešno, nemam ja šta protiv tih pomagala (možda bi sam to koristio da mogu nabavit :) ), ali treba nešto bit od snage il od tehnike, bez drugih gluposti, jer onda to više nije metal muzika, nego onda možemo preć i na techno, jer to se koriste ta sranja!

Jesil sluso Conqueror? Revenge? zadnji Axis of Advance (Obey)?

James Read je bog metal bubnjeva. Zasto? Pa poslusajte...pogledajte ako imate dje...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 03. 2005. 23:01 
Moderator

Nisam slušo, možda bi trebo, al za mene je jedini majstor bubnjeva Ken Owen iz zna se već kojeg benda.Čovjek je jedinstven sa onakvim pak složenim ritmovima.Milina ga je slušat, to je ono šta ga meni čini genijalnim.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 03. 2005. 23:23 

Location: Where Pitar angel rapes all other angels, drinks beer, smokes weed and plays Slayer CDs
Ok, jos bas ne kontam skroz taj hyperblast pojam.. Cuo sam za njega ranije, ali nisam opbracao paznju.. ali kako ste poceli temu.. pokusao sam nekako skontat neke bendove... pa recite mi jesam li na tragu...

belphegor (The Goatreich – Fleshcult) npr...
Cryptopsy mozda?
Bil stari dobri Pete komandos ovdje upao... ?

Baj d vej.. ima i ovo http://www.hyperblastmetal.com/
magazine

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 03. 2005. 23:24 

Cryptopsy definitivno.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 03. 2005. 00:02 
Moderator

Cryptopsy bi svakako mogao sa "...And Then You'll Beg" uć u hajperbljašt metalj,al boli njih kurac za hajperbljašt.To jedan muškarac zna da upotrijebi gattling, i to je onda hyperblast.Cryptopsy dere guzove, to je još neviđena brutala i kombinacija malo, samo malo jazza i deatha!None So Vile je još pravi death i brutalan!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 03. 2005. 00:18 

E da, kako zaboravih MALEVOLENT CREATION i deraljku "The Will To Kill", pogotovo Divide And Conquer, bubanj se raspadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a i riffovi su genijalnost.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 03. 2005. 00:59 

Androphagous wrote:
Nisam slušo, možda bi trebo, al za mene je jedini majstor bubnjeva Ken Owen iz zna se već kojeg benda.Čovjek je jedinstven sa onakvim pak složenim ritmovima.Milina ga je slušat, to je ono šta ga meni čini genijalnim.

Ken Owen, ni u najboljim pred-tumorskim danima, nije bio ni sjenka brzine i divljastva koje je J.Read. A sad o stilistici...to je vec jedna vrlo drugacija tema...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 03. 2005. 03:39 

lykathea aflame ima bubnjara da parira Flo-u...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 03. 2005. 13:28 
Moderator

KoldVoid wrote:
Androphagous wrote:

Ken Owen, ni u najboljim pred-tumorskim danima, nije bio ni sjenka brzine i divljastva koje je J.Read. A sad o stilistici...to je vec jedna vrlo drugacija tema...

Pa zna se zašto jhe Ken dobio moždani udar i izliv krvi u mozgu! :shock:
Ken je uvijek furo svoj stil, dok su drugi mazijali od kojekavih koji su opet mazijali!"Ken je jedinstven.A Malevolentov The Will to Kill je murder.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 03. 2005. 13:29 

zasto? Ja neznam, mislim da ni Walker ne zna ;)

No slozicu se, bubnjari su prosle decenije bili daleko prepoznatljiviji, danas, tesko razlikovat covjeka od masine a kamoli jednog od drugog...ako mene ko pita...sranje, i to zesce.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 03. 2005. 23:37 
Moderator

Iako smo se možda udaljili od teme, al jebo to!Nego, to da su bubnjari bili prepoznatljiviji 90-tih je činjenica, jer su uglavnom probali da stvore neki svoj stil, i uspijevali su većinom u tome.Al danas svi ser furaju na jedno-dvoje njih, i to se tako kopira u nedogled.Kakve veze ima ako je hyperblast, il manijakalno grind kucanje, trebalo bi biti lijepo za slušat jer kad on nešto samo roka, onda niđe veze sa muzikom.Ken i Chris Reiffert su meni legende stare škole jer mi je njihovo sviranje pamtljivo i slušljivo.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 03. 2005. 02:48 

Ma pusti blastbeat ako nema duse, znam za jednog covjeka koji ga reseta s dusom - Doc (dok je bio u Vaderu)! Ne mozes lupat blast kad ti je k...u ceif, ociti primjer za to je novi Defleshed, VADER LJUDI IMA DUUSU!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 03. 2005. 02:57 
Moderator

Jest al ja sam čuo da je Docent istego ligamente, jer nema triggere niti se preserava, samo je ultra brz.Uvijek nedužni najebu!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 36 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]