Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 20. 06. 2025. 09:03

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 31 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2006. 21:31 

Jeb'o doktora, nego, hajmo iskreno, grind danas ima toliko grozomornih prosera, oslobodjenih cak ikakvog smisla za humor...Nisam slusala ovo nesto, pa mozda bespotrebno serem, al'...Neam pojma, meni je grind najbolji ako ipak slijedi tu neku hc/punk osnovu, al' da je ojacan najuzasnijom mogucom estetikom (uslovno receno), pa na momente i tom nekom trash pricom (u smislu opustene zajebancije)...Ako je mjuza dobra nek' rokce kol'ko hoce, nece smetat...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2006. 21:47 

BRAVO ODE! to je to. mene su u grind osamdesetih uvukli FEAR OF GOD, SORE THROAT, i sl bendovi, od NAPALM DEATH i dan danas najvise volim njihov najsporiji "hatred surge" demo. campaign for musical destruction - to je sustina grinda! je da sad ima tu svega i svaceg, al bez punka i buke, men to nema nekog smisla. al da je dobar i novi TERRORIZER, je ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2006. 22:20 

Potpis covjece!!! Sta drugo da se kaze... a posebno za surge, ha ha, k'o da slusam svoja pametovanja! Treba imat malo istorijskog pamcenja, samim tim i godina, da bi se grind postovao kako dolikuje, odnosno da se odvoje proseri od pravih stvari. Jedno je sigurno - danasnji grind izleti imaju veze sa izvornim koliko kokodakanje sa arijama. Toliko!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2006. 00:04 

<[Grind Bastard]> wrote:
Dr.Larsen wrote:
zar nije bolje otvoriti poseban svinjac na forumu i nazvati ga grind i gotovo. to ne spada u death metal.

Hvala što si sa nama podijelio svoje mišljenje, ali da znaš da sam jutro ustao iz kreveta i odma pomislio, da me boli kita za tim šta ti misliš, i kako bi trebalo ovaj Forum uredit.

Dosta je što si reko da Grind nije Death Metal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Alalalalalalalalalalala, jah sintelan! :lol:

jebi se, gay-boy :)

nisam se tebi ni obraco. ovo daje ekstra stos cijeloj tvojoj slici kao jednom bilmezu koji mora na svakoj temi poceti dokazivati svoj autoritet koji nema. slusaj tool i osini po prasini.

anyway, fuck you, retard

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2006. 00:04 

he he, jes. inace, men su ti krmeci vokali bas simpa :)
ima jos dobrog old fashioned grinda, ali mali su to bendovi i tako ustvari i treba da to bude. FOG se ekipa trebala okupit, poceli i vjezbat, i onda sve prekinuli a trebo im novi album izdat FANTOMAS mastermind. razlog - gadi im se danasnja scena, hah ha. postade sve to samo muzika i furka, pretjerivanje u nicemu, fali onog izvornog bunta i ludosti. ma ko zna zna, ko ne zna - sjedi - dva.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2006. 08:02 

:twisted:

Last edited by ZLO on 10. 11. 2006. 08:10, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2006. 08:03 

DrkHadzija wrote:
i ja mrzim grajnd, pogotovo u bedroom izdanju.

i ja mrzim komarce.
opusteno, zajebavao sam se. na BOLT THROWER umem da odlepim.

DrkHadzija wrote:
nekad ne tako davno, odoka prije deset godina, grajnd je bio brutal truth, rani napalm death.

a danas...danas je to totalni ochaj...

rani ND je bio i ostao grindcore. BT je metal/grind. za mene je to velika razlika. znam gomilu ljudi kojima su WARSORE, FEAR OF GOD i 7MON sranje, meni su genijalni.

Ode after Litany wrote:
Jeb'o doktora, nego, hajmo iskreno, grind danas ima toliko grozomornih prosera, oslobodjenih cak ikakvog smisla za humor...Nisam slusala ovo nesto, pa mozda bespotrebno serem, al'...Neam pojma, meni je grind najbolji ako ipak slijedi tu neku hc/punk osnovu, al' da je ojacan najuzasnijom mogucom estetikom (uslovno receno), pa na momente i tom nekom trash pricom (u smislu opustene zajebancije)...Ako je mjuza dobra nek' rokce kol'ko hoce, nece smetat...

upravo, tacno u centar. grinda se dohvati svako ko bi se zajebavao. na ovim prostorima se bre o grindcoreu u 21. veku govori kao zajebanciji.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2006. 17:00 
Moderator

Dr.Larsen wrote:
jebi se, gay-boy :)

nisam se tebi ni obraco. ovo daje ekstra stos cijeloj tvojoj slici kao jednom bilmezu koji mora na svakoj temi poceti dokazivati svoj autoritet koji nema. slusaj tool i osini po prasini.

anyway, fuck you, retard

Thank you very through ;)

Du spuckst grosse Toene :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2006. 17:05 

ich spucke auch gross :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2006. 17:17 
Moderator

Dr.Larsen wrote:
ich spucke auch gross :)

Schlucken sie bitte :lol:

Ontopic: jebo takav Grind ala 2MCracka, Hemdale, Sayyadina, Rotten Sound, Suppository, Leng Tch'e i Whorecore... to je Grindcore par exellance!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 03. 2007. 06:14 

WHORECORE je sranje

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 31 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]