Venijamin wrote:
bloodflood wrote:
a i ne kontam zbog cega sada to pominjes uopste...azra i swansong...nide veze

, al dobro imas ti obicaj tako nepovezane stvari, poredit i tako to, pa cemo ti oprostit ovaj put

.
Ne budimo naivni, koliko ti puta filigranski ovaj plocnici il' slicna sranja(HAHAHAHA, KOJI JEBENI NARODNJAK, UVIJEK BIO I BICE) urla u zvucnicima, a kao Swansong ples, balet jebote... Daj, ba
ja naivan nisam...ti ocito jesi...nebitno. ne kontam samo kako je moguce porediti azru i carcass? objasni mi gdje je tu veza? swansong nije los album, kazem da je za ples sto i jest... ono je malo zesci rok en rol. kada ga promatras kao album najveceg goregrind/dm benda, album je cisti promasaj. to za filigranske plocnike (kad ih vec spominjes), kada gledas kao na rok album, ne mozes rec... to da je azra narodnjak mislim da ne treba komentarisat... sama si o sebi vec dovoljno rekla

.
swansong je, vjeruj mi, drazi meni, nego tebi ili bilo kome ovde (ko me zna, zna da je tako

), ali necu reci da je to dobar death metal album...jer nije... swansong je rok en rol i uz njega se da lijepo plesat i rostiljat sa rajom. to je to.
@boro - to ti neki saljivdzija? ajd fino... steta sto ja neam smisla za humor... btw, ovo o "kvalitetama" ti nije trebalo fakat

. jos jedna "greska u koracima"...
eto, dosta od mene... inace neam obicaj raspravljat sa ljudima koji imaju problema sa nekom, hajmo rec, elemetarnom logikom ili se namjerno prave ludi, ali evo ovaj put sam napravio iznimku. obecavam, nece se ponovit

.
pozdrav.