Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 22. 06. 2025. 22:19

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Necrotorture
PostPosted: 24. 11. 2007. 20:20 

E koja je ovo klaona, pa ovo nije normalno!
Ko god naidje na torrentima ili p2p najtoplija preporuka!

Profile  

Post subject: Re: Necrotorture
PostPosted: 25. 11. 2007. 00:25 

Daj manite se tih prica "kopija ovog, kopija onog". Nisu ljudi krivi sto im se svidja takav fazon pa ga sviraju. Najbolje svaki bend B koji je nakon benda A poceo svirati slicno proglasiti kopijom benda A. Originalnost odavno prdi u ladnu vodu, tako da se to ne moze uzeti kao zamjerka.

Profile  

PostPosted: 25. 11. 2007. 01:00 

Burnt iN Effigy wrote:
as_the_sun_sets wrote:
Daj manite se tih prica "kopija ovog, kopija onog". Nisu ljudi krivi sto im se svidja takav fazon pa ga sviraju. Najbolje svaki bend B koji je nakon benda A poceo svirati slicno proglasiti kopijom benda A. Originalnost odavno prdi u ladnu vodu, tako da se to ne moze uzeti kao zamjerka.

sta je s tobom,si procitao moj post ? rekao sam da je naprotiv dobro,sjajno uradjeno,ja volim kopije licno.... nisu oni krivi sto su kopija,da tako je,ali to isto cinjenica... poslusao sam 14514445435413 bendova na ovaj sablon,i svi su mrtva kopija ali je vecina dobro...BDM je danas takav,svi kopiraju druge,rijetki su originalni bendovi sa svojim idejama.... i nemoj pogresno tumaciti moje rijeci ;-)

Ja uvijek pazljivo citam postove (valjda zato nadjem toliko pravopisnih gresaka ljudima :oops: ). Ne kazem ja nista tebi, vec generalno - previse ljudi odbaci bend jer je kopija nekog ko je prvi zapoceo neku furku. Pa brate, ne mogu ljudi izmisljati drvene shporete i
suvu vodu, ebemu :/
Sto se odmah rogusis, vid' ga, tuk'o bi se :)
P.S. poslije zareza ide razmak ;)

Profile  

PostPosted: 25. 11. 2007. 01:44 

Burnt iN Effigy wrote:
pa to je do drugih ljudi,meni nikad ne smetaju kopije ako je to dobro,ako je zanimljivo iako je kopija... Necrotorture dobar bend brate...

btw : ne bih se udarao odmah,nego ne volim kad neko pogresno shvati moje rijeci...
i ne volim ni ja pravopisne greske,a poslije zareza nije nuzan razmak,stvar je pojedinca..ispravna je varijanta i sa razmakom i bez razmaka,samo estetski izgleda ljepse sa razmakom :lol: imam 5 iz pravopisa.... 8)

Pa onda fino ako volis i takve bendove :)

Hmm, recimo da sam lektorisao mnogo knjiga, kao i moj stari, pa ti mogu mirne duse reci da iza svakog interpunkcijskog znaka ide OBAVEZNO razmak. Nema tu hocu-necu, ako zelis pravilno pisati, nakon tacke, zareza, uzvicnika, dvotacke, tri tacke i ostale raje, slijedi razmak. Pusti te price, zna se pravopis, nema tu vrdanja i izvoljevanja ;).
A ako mi eto ne vjerujes, mozes uzeti neku strucniju knjigu, ili uzmi bilo koju knjigu koja ti je pri ruci, vidjeces da je nakon svakog interpunkcijskog znaka razmak.
Nego, gdje smo bili, necrotorture, hajmo ih dovesti ovde? :)

Last edited by as_the_sun_sets on 26. 11. 2007. 08:59, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 25. 11. 2007. 12:16 
Moderator

Aj ba, Sunset Beach, mojne tisra, tebi nigdje afrikata u rečenici! :D

Ontopic: brutal death metal - mogu poslušati mrvicu i vratiti se na nešto drugo. Usput, ima PUNO boljih bendova.

Profile  

PostPosted: 25. 11. 2007. 12:26 

Noise Messiah wrote:
Aj ba, Sunset Beach, mojne tisra, tebi nigdje afrikata u rečenici! :D

Ontopic: brutal death metal - mogu poslušati mrvicu i vratiti se na nešto drugo. Usput, ima PUNO boljih bendova.

Pa nemam ni frikativa, moj zli kompjuter mi to ne dozvoljava, barem dok ne prebacim na latinicnu tastaturu :)

E mesija jesi neki, pa zar te bdm ne opusta?

Profile  

PostPosted: 26. 11. 2007. 20:46 

Nelosa mjuza, na momente izvanredna, voljela bih da prave i izvanredne pjesme, a ne samo momente u istim... Bice, valjda, vremena i za to.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]