stvarno ne znam jel bila tema,ako jest,nadjite je
e seha,ovo si vec ubo

odavno nisam dobio posiljku prepunu BDM
ljudi imaju jedan album,Disecting The Angels,izasao tamo negdje 2002 i sad valjda rade na novom albumu.cak im izgleda svira i sadasnji basista Deeds-a onaj Erlend..
Produkcija odlicna,sve se fino cuje,i bas su onaj BDM kakav meni najvise odgovara.eo slusam drugi put albumi mogu rec da su dosta na fazonu Deeds Of Flesha.
One melodije deedsove(na marku ih bas ima tonu) bas furaju i oni i predobro ih odradjuju(upravo eo jedna svira,predobro odradjena nema sta).
cak imaju i dva vokala i skoro su na istom fazonu kao i Jacoby i Erik ono..jedan dublji,jedan malo ono vise rezi

i fino se smjenjuju.Pravi kvalitetni growl,a ne one svinajrije nake..

Scream isto ponegdje uleti,ne znam,ne mogu sad opet detaljno sve rec al imaju finih fazona Deeds-a.
Imaju i finih sporina bogme,znaju potrefit ono kad ce fino da ga uspore..
Jedino me nerviraju ova sranja na pocetku svake pjesme,serendanja ona iz nakih filmova i take stvari,al ajd,moze se zanemarit...
Uglavnom,kad skontam nisam cuo bolje nessta u zadnje vrijeme sto me bas privuklo i odusevilo,bez ijedne zamjerke velike..
I opet furancija na Deeds,hahaha,vokal-gitarista je vlasnik Brutal Bands Records-a
drago mi pravo kad me vako neki bend iznenadi al u pozitivi..fala bogu pa nisu svinjarije,nego kvalitetna brutalcina..gotiva
Ps:seha,sta ti kazes na ove aa