monument wrote:
©huck Schuldine® wrote:
furaju se na suffocation i fetuse i snimaju s ritam mašinom koja je legendarno iskorištena.......
prva stvar,ne koriste ritam masinu nego bubnjar koristi trigere,znas ono sto koristi puno bubnjara,da dobiju jednak udarac koliko god jako ili slabo udarili palicom ili pedalom bas bubanj,timpane,dobos,...
druga stvar i bitnija stvar je ta da ovi likovi oduvase,imam nihov "Discography Cd" i sve su pjesme odlicne,jos necu da izdvajam koja je najbolja jer nisam proucio album kako treba!imam stvar sa novog izdanja koje je split CD sa Godless truth i Carnivorous i koja se zove "Extinction of the Worthless Humanity",odlicna je,tek ovde trigeri dolaze do izrazaja!
nisam mislio da napadam ali mrzim kad neko napise da bend koristi ritam masinu a to nije istina jer dosta ljudi mrzi ritam masinu i odmah ce da zaobidje bend,a ovaj bend je previse dobar da bi ga neko tek tako zaobisao.zato provjerite sve sto pisete o bendu prije nego postujete na temi!!!!
Takanori Fujioka - Vokills
Michito Hoshi - 5-strings / Vocals
Kei Ishida - 7-strings / Vocals
Keisuke Tsuboi - Triggers and Cymbals(inace jedan od osnivaca benda)
eto toliko!
alo momak,kao prvo nemoj mene ucit sta su trigeri!!!
kao drugo,cijeli Supreme Entity je snimljen s ritam mašinom i na taj album sam konkretno i mislio! bubnjar je tek malo kasnije poceo koristit pearl bubnjeve sa trigerima naravno!!!
i kao trece nepravi se pametan tuda,jer ako ti na Supreme Entity necujes ritam mashinu,molio bi te da provjeriš sluh,ako uopce imaš u blizini neku stambenu ustanovu u kojoj se brinu za ljudski rod!
i još nešto...ti misliš ako je album sniman s ritam mašinom da nemože proc s dobrim uspjehom na death metal sceni??? e stari moj,nemoj bit tako smiješan......ajde sretno!