Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 06. 2025. 21:46

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
 Post subject: Vomit Remnants
PostPosted: 09. 11. 2005. 01:03 

jeli ko slušo ove lude đapance? meni su genijalni imaju jedan album (koji je genijalan) i par demoa koje moram skinut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!evo ja jopet upalio "Supreme Entity" album i ovo je stvarno zakon!
furaju se na suffocation i fetuse i snimaju s ritam mašinom koja je legendarno iskorištena.......jaoooo "Putrefying Dead Flesh" koja stvar!!!!!
ljudi nabavljajte ovo,morate ovo imat u kolekciji,ne smije te ovo propustit,žalosno bi to bilo od vas!!!!!!!!! eeeeeee!!!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 02:52 

haj jedan lexilium uzmi da se malo smiris :wink:

za bend sam cuo, a nikako da se nakanim da skinem, sad si me podsjetio, ali s obzirom da je ritam masina u pitanju, sacekat cu jos malo...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 03:41 

fuck ritam masine
yeeeeea

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 09:43 

skini album pa komentiraj danas ritam mašine mogu zvucat 10000000037634967436 puta bolje nego kad se bubnjevi usnimaju živi,a tako se jadno cuju da ti se zgadi poslušat bend....iako na vr-u se cuje baš kao fruity loops sampleovi,ali tako genijalno iskorišteni da ti nabiju smješak na facu i natjeraju te da odvrtiš to još nekoliko puta!!!!!!! sad na skidanje amoo!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 13:05 

ceko sam da se neko sjeti benda :)

krkanje japansko pravo dobro!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 13:18 

Uriel wrote:
ceko sam da se neko sjeti benda :)

krkanje japansko pravo dobro!

ma pravi su!!! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 22:31 

jel to nesto u rangu Gore Beyond Necropsy?

Profile  

Post subject: Re: Vomit Remnants
PostPosted: 10. 11. 2005. 01:09 

©huck Schuldine® wrote:
furaju se na suffocation i fetuse i snimaju s ritam mašinom koja je legendarno iskorištena.......

prva stvar,ne koriste ritam masinu nego bubnjar koristi trigere,znas ono sto koristi puno bubnjara,da dobiju jednak udarac koliko god jako ili slabo udarili palicom ili pedalom bas bubanj,timpane,dobos,...

druga stvar i bitnija stvar je ta da ovi likovi oduvase,imam nihov "Discography Cd" i sve su pjesme odlicne,jos necu da izdvajam koja je najbolja jer nisam proucio album kako treba!imam stvar sa novog izdanja koje je split CD sa Godless truth i Carnivorous i koja se zove "Extinction of the Worthless Humanity",odlicna je,tek ovde trigeri dolaze do izrazaja!

nisam mislio da napadam ali mrzim kad neko napise da bend koristi ritam masinu a to nije istina jer dosta ljudi mrzi ritam masinu i odmah ce da zaobidje bend,a ovaj bend je previse dobar da bi ga neko tek tako zaobisao.zato provjerite sve sto pisete o bendu prije nego postujete na temi!!!!

Takanori Fujioka - Vokills
Michito Hoshi - 5-strings / Vocals
Kei Ishida - 7-strings / Vocals
Keisuke Tsuboi - Triggers and Cymbals
(inace jedan od osnivaca benda)

eto toliko!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2005. 01:36 

e sad cu se bacit na skidanje...

joj suldineru...suldineru...uh, uh...

Profile  

Post subject: Re: Vomit Remnants
PostPosted: 10. 11. 2005. 09:56 

monument wrote:
©huck Schuldine® wrote:
furaju se na suffocation i fetuse i snimaju s ritam mašinom koja je legendarno iskorištena.......

prva stvar,ne koriste ritam masinu nego bubnjar koristi trigere,znas ono sto koristi puno bubnjara,da dobiju jednak udarac koliko god jako ili slabo udarili palicom ili pedalom bas bubanj,timpane,dobos,...

druga stvar i bitnija stvar je ta da ovi likovi oduvase,imam nihov "Discography Cd" i sve su pjesme odlicne,jos necu da izdvajam koja je najbolja jer nisam proucio album kako treba!imam stvar sa novog izdanja koje je split CD sa Godless truth i Carnivorous i koja se zove "Extinction of the Worthless Humanity",odlicna je,tek ovde trigeri dolaze do izrazaja!

nisam mislio da napadam ali mrzim kad neko napise da bend koristi ritam masinu a to nije istina jer dosta ljudi mrzi ritam masinu i odmah ce da zaobidje bend,a ovaj bend je previse dobar da bi ga neko tek tako zaobisao.zato provjerite sve sto pisete o bendu prije nego postujete na temi!!!!

Takanori Fujioka - Vokills
Michito Hoshi - 5-strings / Vocals
Kei Ishida - 7-strings / Vocals
Keisuke Tsuboi - Triggers and Cymbals
(inace jedan od osnivaca benda)

eto toliko!

alo momak,kao prvo nemoj mene ucit sta su trigeri!!!
kao drugo,cijeli Supreme Entity je snimljen s ritam mašinom i na taj album sam konkretno i mislio! bubnjar je tek malo kasnije poceo koristit pearl bubnjeve sa trigerima naravno!!!
i kao trece nepravi se pametan tuda,jer ako ti na Supreme Entity necujes ritam mashinu,molio bi te da provjeriš sluh,ako uopce imaš u blizini neku stambenu ustanovu u kojoj se brinu za ljudski rod!
i još nešto...ti misliš ako je album sniman s ritam mašinom da nemože proc s dobrim uspjehom na death metal sceni??? e stari moj,nemoj bit tako smiješan......ajde sretno!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2005. 22:38 

evo skino i ja... mislim da je ipak u pitanju ritam masina i da sam nesto posebno odusevljen albumom - nisam. nekazem da je los, jest to neki brutal death, suffocation momenti, ali...ali... fali im ONO nesto, a definitivno zajebancije imaju viska...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 11. 2005. 01:30 

ja mrzim albume gdje je snimljena ritam masina,jednostavno gube onaj DEATH METAL smek!
sad sam malo bolje poslusao "Supreme entity" i zvuci kao da je ritam masina,jebi ga ja sam poslusao prvo pjesmu "Extinction of the Worthless Humanity" sa ovog novog splita sa Godless truth i Carnivorous i tu bubnjar koristi trigere i to se bas puno osjeti tako da nisam puno obracao paznju da li se trigeri ili ritam masina,cudno je da su imali bubnjara a snimali sa ritam masinom,al' ajd dobro!
izvinjavam se ©huck Schuldine®-u!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]