Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 19. 07. 2025. 00:46

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 50 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20. 04. 2004. 23:06 

biafra wrote:
lezbijka.

kako si dosao na to? nista protiv lezbejki, naprotiv....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 04. 2004. 02:24 

Lezbejke treba zapalit zajedno sa penzionerima i pederima. Za zdrav i bogat Balkan u svakom pogledu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 04. 2004. 02:44 

KoldVoid wrote:
Lezbejke treba zapalit zajedno sa penzionerima i pederima. Za zdrav i bogat Balkan u svakom pogledu.

ma penzionere ne treba palit...oni če pomret sami od sebe kroz nekoliko godina

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 04. 2004. 04:29 

zephyrous wrote:
KoldVoid wrote:

ma penzionere ne treba palit...oni če pomret sami od sebe kroz nekoliko godina

Kurac! Do tad ce se HDZ, SDA, SDS i slicni izredat do zadnje patnje i od ovih drzava nista!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 04. 2004. 09:51 

KoldVoid wrote:

Zivjele Lezbjeke!
Zivjeli Pederi!
Zivjeli Penzioneri!

:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 04. 2004. 12:20 

Sto vise lezbejki, pedera, i penzionera bude i prozivi to su manji izgledi za opstanak ljudske rase. Inace, najgore ljudsko zlo je ono koje ide protiv prirode i njenih neizgovorenih zakona.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 04. 2004. 12:32 

Ja mislim da nemas potrebe da se brines za opstanak ljudske rase, zato sto su homoseksualci/ke jos uvjek u manjini, i mislim da ce uvjek i biti u manjini.
Znas sta meni predstavlja zlo? Zlo je za mene, kada nekome drugome direktno skodis. Ratovi, udaranje, silovanje, gen-tehnika, previse tehnoloskih stvari, unistenje suma zbog autoputa, unistenje prirode zbog novih zgrada za megafirme, iskoristavanje slabosti pojedinih ljudi, diskriminacija na osnovu spola, rase, nacionalnosti, religije, muzickog ukusa, seksualnosti, stvaranje autoriteta, oduzimanje slobode ljudima......

to je za mene zlo...a ne kada se tako dve osobe istog spola jebu...pa nek se jebu, meni ne skode sa time, a ni nikom drugom....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 04. 2004. 12:37 

Problem je u tome sto homoseksualci nisu bas stidljivi (koji kurac ce im gej parade, doduse u BG ih nece vise biti, a u SA masala nikad nit je bilo i nece).

Problem je u prostoj pretpostavci prirode, ako je ista sveto onda je to. Onda ti Gejevi hoce da usvajau djecu...Kakav je zivot te djece koja imaju dve mame il dvoje tata...

Ja ih nemogu i tacka. Abominacija. Neke stvari jednostavno ne treba tolerisat, a za to sto si navela, jebiga to se podrazumjeva, jedino ta diskriminacija na osnovu religija mi ne pase, treba sve monoteiste na lomacu zajedno sa penzicima, gejevima, i ostalom bagrom zbog koje nam je zivot u kurcu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 04. 2004. 13:50 

KoldVoid wrote:
jedino ta diskriminacija na osnovu religija mi ne pase, treba sve monoteiste na lomacu zajedno sa penzicima, gejevima, i ostalom bagrom zbog koje nam je zivot u kurcu.

eh, taj offtopic....
razumjem ja tebe donekle, zasto tako mislis.
Ali zar stvarno mislis da su homos krivi jer je tebi zivot u kurcu?
Mislim, ni ja ne volim njihove parade i to (ali nikada ne bi dosla na ideju, da ih tucem po tim paradama).
Ne valja stalno traziti krivicu u nekom drugom, ali opet vecina nas to radi, vise ili manje. Pa tako i ja. Samo sto ja okrivljujem druge ljude za to. Naprimer vlast. Naprimer ljude koji su spremni ubijati. Naprimer ljude koji nemaju tolerancije. Naprimer globalizaciju. Naprimer novi svjetski poredak. Naprimer mocne firme. Naprimer kapitalizam. Naprimer sve forme vladanja nad narodom. Te stvari ne mogu da tolerisem. Zato sto su zasluzni za svijet kakav je. Ali jedna grupa, koja je manjina, kao homoseksualci, ne moze previse da utice na nas svijet, a i ne vidim sta oni to toliko gadno rade, pa da nam ogorcavaju svijet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 04. 2004. 20:04 

Previse se promovisu, previse se izoliraju od normalnog svjeta, previse stvaraju nekakvu podkulturu oko sebe, to je problem homoseksualaca, sto teze ka tome da se manifestiraju kao "apsolutno normalni" kad normalni z glave nisu.

Ja sam za batine paradiranja svakave gluposti. Prvo batine vlasima i balijama, jer je sve u biti njihovo maslo. Za stanje na ovim regionima od 89-e pa nadalje za sve treba krivit njih ( i naravno globalisticke/kapitalisticke sile koje su tu svaku zaprsku zacinile).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 04. 2004. 21:13 

Quote:
Ja sam za batine paradiranja svakave gluposti

Predpostavljam da bi u toj prici ti bio taj koji odredjuje sta je glupost? :pusac:

Quote:
Sto vise lezbejki, pedera, i penzionera bude i prozivi to su manji izgledi za opstanak ljudske rase. Inace, najgore ljudsko zlo je ono koje ide protiv prirode i njenih neizgovorenih zakona.

sta to vezano za penzionere tjera protiv prirode i njenih principa?
Ukoliko stvarno mislis da je rijesenje problema u takvom tipu ekstremizna, poklat pedere, zapalit crkve, lincovat penzionere, onda stvarno ni sam nisi nista zreliji ni 'prosvjetljniji' od kategorija koje kritikujest.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 04. 2004. 22:01 
Moderator

ja nemam nista protiv pedera,dok me ne diraju, a za lezbijke je vec druga stvar,njih fakat volim,uostalom,da sam zensko,ja bi 100% bio neka lezbaca zesca

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 04. 2004. 23:29 

lijek za gey parade su skinjare... :lol: ..da vidiš što bi gejevi zapalili pete od trčanja :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 04. 2004. 13:15 

AdVers wrote:
Predpostavljam da bi u toj prici ti bio taj koji odredjuje sta je glupost? :pusac:

Demokracija je inherentno slab i lako manipulisan sistem. Naravno da bih ja odredjivao, jesil ikad cuo za nesto sto se zove individualni pogled na svjet...il ti je to strano?

Quote:
sta to vezano za penzionere tjera protiv prirode i njenih principa?
Ukoliko stvarno mislis da je rijesenje problema u takvom tipu ekstremizna, poklat pedere, zapalit crkve, lincovat penzionere, onda stvarno ni sam nisi nista zreliji ni 'prosvjetljniji' od kategorija koje kritikujest.

Ako ima nesto sto je smrt po Balkan to su onda ove faux-nacionalisticke (lopovske) stranke koje koriste monoteizam kao sredstvo promocije. Penzioneri su poznati kao njihova najveca glasacka skupina. Znaci najgori paraziti moguci.

Extreme Conditions Demand Extreme Responses. Naravno da bi bilo krasno kad bi se moglo 1000 godina problema rjesit preko noci (monoteizam mars van)...al to nije realno, to je opet samo zelja...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 04. 2004. 13:36 

Quote:
Demokracija je inherentno slab i lako manipulisan sistem. Naravno da bih ja odredjivao, jesil ikad cuo za nesto sto se zove individualni pogled na svjet...il ti je to strano?

kolko god slaba bila, bolja je od autokratije jer sprijecava da takvi kao ti dodju na valst(ne mislim ovde na osobe sa slicnim stavovima vec na one sa slicnim metodama rijesavanja problema) doduse, mozda i ne sprijecava :?, al to je sasvim druga prica.

Da se razumjemo, pogledi na situaciju su nam gotovo identicni, slazem se gotovo svim sto si napisao vezano za monoteizam, ovo o penzionerima il o pederima na onom drugom topicu, al su mi tvoje metoda skroz strane. Nasilje dovodi do jos nasilja i tome nema kraja.
Ti polazis od predpostavke da si upravu i spreman si(makar po prici) da se boris za nesto, a kao sto i sam znas, istina je subjektivna kategorija i sigurno je da ta tvoja filozofija tamo nekome monoteisti zvuci kao inkarnacija zla i bio bi spreman do smrti se boriti protiv nje.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 04. 2004. 13:52 

AdVers wrote:
Ti polazis od predpostavke da si upravu i spreman si(makar po prici) da se boris za nesto, a kao sto i sam znas, istina je subjektivna kategorija i sigurno je da ta tvoja filozofija tamo nekome monoteisti zvuci kao inkarnacija zla i bio bi spreman do smrti se boriti protiv nje.

Naravno, svako misli da je u pravu, al da bi se ja borio sa puskom za nesto...jok, samo za svoju okucnicu, za ostalo me fakat libo taki jarane. Nisam toliki nacionalista i patriota da bi ja sad iso do Bistrika da palim one drvenjare (a kamoli preko brda i krsa veleBosanskog), ali kome je dovoljno dopizdilo i ko je dovoljno lud da sad pocne palit dzamije i crkve, ima moju apsolutnu podrsku.

Gledajuci globalno, Muslimani su pokazali da su jebeni u zdrav mozak i da nema te granice na kojoj ce stat. Ako te nije previse strah, pogledaj malo po netu da vidis Bosanske hodze sa Arabiziranim pseudonimima obucene u disdase/kandure (tradicionalnu nosnju Arapskih drzava oko Perzijskog zaljeva) kako izdaju fetve od kojih se cak i Rijasetu BiH stomak zavrti. Ni u najcrnjim danima Porte, ni u najludjem LSD tripu clanova SDA, crne feredze nisu silazile niz Vratnik. Poenta je da se kroz Islam sada siri i apsolutna destrukcija Slavenske kulture pa i bilo kakvog "Turcizma" u njoj, jos malo pa ce nas natjerat da svi pricamo Arapski. Krscanstvo/Hriscanstvo je ionako zamjenilo sve istinske Bogove prirode sa nekakvim mlohavim svecima i anuliralo sve sto je bitno u zivotu pojedinca, abzorbiralo sve pod svoj mac. Ako se za Bosnu i opstanak onog sto je Bosansko toliko krvi prolilo...nazovi me paranoikom, onda najgore tek predstoji. A upamti i da su vlahobalije ovdje "glavni" i "odlucioci".

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 04. 2004. 14:58 

Quote:
Ako te nije previse strah, pogledaj malo po netu da vidis Bosanske hodze sa Arabiziranim pseudonimima obucene u disdase/kandure (tradicionalnu nosnju Arapskih drzava oko Perzijskog zaljeva) kako izdaju fetve od kojih se cak i Rijasetu BiH stomak zavrti. Ni u najcrnjim danima Porte, ni u najludjem LSD tripu clanova SDA, crne feredze nisu silazile niz Vratnik

iskreno, za ovaj dio bi mi bio potreban prevod :P

Quote:
Hriscanstvo je ionako zamjenilo sve istinske Bogove prirode sa nekakvim mlohavim svecima

a sta mu sad dodju ti istinski bogovi prirode? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 04. 2004. 15:14 

Feredza ti je onaj nindza pojas preko nosa i usta.

Dishdasha/Kandura je ona bjela mantija sto Arapi nosaju da ne izgore po pustinjskom pjesku

Eh kova, vidis sve agrarne civilizacije su imale panteon bozanstava koja su skoro uvjek bila usko vezana za njihov nacin zivota. Kako je taj nacin zivota primarno odredjivala priroda oko njih, tako su oni pripisivali fenomene od visoke vaznosti odredjenim bozanstvima. Ti "Bogovi" jesu istinski (za razliku od cifutskog YHWH/Jehovah/Allah) jer su samo atavisticka utjelovljenja za sile prirode od kojih nam zivot zavisi. Istocno i Zapadno Rimsko carstvo (iliti Vatikan i Kontsantinopolj) koji su sve sto nije 100% po njihovom diktatu demonizirali, poklali i spalili, su takodjer uspjeli izbrisati svaki trag Slavenskog poganstva, i abzorbirali ta Bozanstva kao mocnu manipulatorsku simboliku i pripisali je svojim svecima. Osim "Knjige Velesa" koja je sumnjivog porjekla, neke autoritativne Slavenske mitologije/pred-vlaske istorije ili nema ili je skoro nemoguce naci. Zivjeti u duhu sa prirodom je ocito bilo nesto cega se krst bojao...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 04. 2004. 17:09 

KoldVoid wrote:
Feredza ti je onaj nindza pojas preko nosa i usta.

Dishdasha/Kandura je ona bjela mantija sto Arapi nosaju da ne izgore po pustinjskom pjesku

Eh kova, vidis sve agrarne civilizacije su imale panteon bozanstava koja su skoro uvjek bila usko vezana za njihov nacin zivota. Kako je taj nacin zivota primarno odredjivala priroda oko njih, tako su oni pripisivali fenomene od visoke vaznosti odredjenim bozanstvima. Ti "Bogovi" jesu istinski (za razliku od cifutskog YHWH/Jehovah/Allah) jer su samo atavisticka utjelovljenja za sile prirode od kojih nam zivot zavisi. Istocno i Zapadno Rimsko carstvo (iliti Vatikan i Kontsantinopolj) koji su sve sto nije 100% po njihovom diktatu demonizirali, poklali i spalili, su takodjer uspjeli izbrisati svaki trag Slavenskog poganstva, i abzorbirali ta Bozanstva kao mocnu manipulatorsku simboliku i pripisali je svojim svecima. Osim "Knjige Velesa" koja je sumnjivog porjekla, neke autoritativne Slavenske mitologije/pred-vlaske istorije ili nema ili je skoro nemoguce naci. Zivjeti u duhu sa prirodom je ocito bilo nesto cega se krst bojao...

skoro pa da se slazem u potpunost.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 04. 2004. 17:35 

Kao sto si i sam rekao, to je bila karakteristika primitivnih agrarnih i nomadskih kultura, i ne vidim razlog za idealiziranje. obozavanje isusa ili obozavanje kishe, nevazno, meni je i jedno i drugo podjednako bespotrebno i daleko. Inace, ta pagan preseravanja su mi oduvijek bila bezveze.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 50 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]