Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 06. 2025. 11:01

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19. 12. 2006. 23:57 

pa da, slicno se desava na death forumu....

mora se znat sta je thrash, jebiga.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2006. 01:44 

eo ovdje

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2006. 02:10 
Moderator

ccc...Nedime,...nisko si pao...al fakat nisko... :roll:

a sad još i bljakeri i koreri nešto prigovaraju, a nisu nikad prije čuli za bend, a sve im liči na In Flames il The Kruna, jer su samo to poslušali...oi bože bože i bože...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2006. 02:41 

heheh jadi moji i ti tvoji koreri i reperi,nego ostavi ti nedima zna cojk sta radi i vidi o kakvom se smecu radi.oni definitivno ne pripadaju ovdje napravi pod forum za ta tvoja "core" sranja pa onda nesto pricaj...

p.s.

nego gdje kupi nako dobre patike :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2006. 02:48 
Moderator

Pa znao sam da mi zavidiš na tenama haha...pa jašta, nije fazon više nosati ono što je karitas i crveni križ dobio od vojske ili neke gojzerice što ih ostaviše '84....

jbga, bolje slušat ovakav "core" bend, nego pozirati sa nakim mačetama i sličnim kurcima za neko true slikanje, i mislit da si zajeban...to je laganje samog sebe :lol:

budimo true, budimo iskreno samo prema sebi.

Let this be the only rule 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2006. 03:36 

de ba cojce sminka si ziva ne znam kako si smio one slike sa vadera stavit ovdje...Å ANERUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2006. 03:46 
Moderator

lord krvolok wrote:
de ba cojce sminka si ziva ne znam kako si smio one slike sa vadera stavit ovdje...Å ANERUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

šta ću...jbga ga, tako je kako je...fancy :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2006. 13:15 
stvarno treba napravit podforum za ovakve bendove.al ova tema postaje najofftopičenija tema na forumu.cojk je stavio ovaj bend u thrash a vi se bunite da nije oldskul i bacate ga ovamo.ja kako vidim novih tema u thrash podforumu nema gotovo mjesec dana a kad se nesta ubaci odma nest ne stima.ko ce vam ugodit jebo vas ćevap.

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2006. 13:27 

SODOM wrote:
stvarno treba napravit podforum za ovakve bendove.al ova tema postaje najofftopičenija tema na forumu.cojk je stavio ovaj bend u thrash a vi se bunite da nije oldskul i bacate ga ovamo.ja kako vidim novih tema u thrash podforumu nema gotovo mjesec dana a kad se nesta ubaci odma nest ne stima.ko ce vam ugodit jebo vas ćevap.

Hej, momak, Thrash podforum je pun tema i stalno se ubaci nesto, no to je druga stvar sto tebe zanimaju samo Megadeth.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2006. 13:48 

sodome u sta ti gledas bog te,thrash forum je zasad najaktiviniji a to je drugo sto se vi interesujete samo za megadeth i ne vidite druge teme....

u ostalom OLD SKUL OR NO SKUL :evil: :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2006. 13:54 
hahahaha,kolko sam ja zainteresovan za megadeth dokazuje cinjenica da sam tamo ostavio 0 komentara.bude tema na thrash podforumu ali za bendove koje stavite kao temu cuje 1 eventualno 2 cojka.hehe cuj megadeth.

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2006. 14:15 

<[Grind Bastard]> wrote:
Ja imam sve albume, EPove i kurcepalije ostale...

ma rodila majka, al ti jos uvijek fali brodequin :P

Inace HATESPHERE, agresivni su al nista sto se ne moze cuti na svakom cosku. Danas postoje 4 pravca u extremnom metalu. Klonovi Suffocation-a, The Haunted-a i Darkthrone-a, i naravno ono sto je uradio Schuldiner :) Hatesphere mu spada u ovu trecu kategoriju . . . nako . . . ok je vidjet na certu, al da se sad mucim zbog njih, otvaram omot CD-a il trazim po kompu neki MP3, vala ne . . .

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2006. 14:24 

SODOM wrote:

Ne znam i mrsko mi je sad trazit da li imas komentare na Megadeth temi, uglavnom ti i jos nekoliko drugih ste na Thrash forumu samo kad su u pitanju Metallica, Megadeth, Slayer i mozda Testament. E sad to sto mi postavljamo teme o nepoznatim bandovima koji uopce nisu nepoznati, jer svaki drugi Thrasher ce ih prepoznati, zavisi o tome sto ti ne pokazujes interes da malo vrsljas po Thrash svijetu. Ima jos mnogo toga, boljeg od Megadetha i Metallice. Ako ne poznajes neki band, makar potrazi nesto, poslusaj i iskazi misljenje.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2006. 17:23 
Moderator

Insomnior wrote:
Danas postoje 4 pravca u extremnom metalu. Klonovi Suffocation-a, The Haunted-a i Darkthrone-a, i naravno ono sto je uradio Schuldiner :) Hatesphere mu spada u ovu trecu kategoriju . . . nako . . . ok je vidjet na certu, al da se sad mucim zbog njih, otvaram omot CD-a il trazim po kompu neki MP3, vala ne . . .

Jeb'se Adnane, si čuo?! :P

Imam Death - Scream Bloody Whore stoga, pa me baš zaboli ;)

Jedan Brodequin mogu nabavit svaki dan preko eBaya za ispod 5 €, ali jdan oriđidži Deatha, iz '87.... :D

btw. kad već spominješ klonove Suffocationa...to je slično kao i sa Carcassom, možda ih je uspjelo u vrh glave "kopirati" 5 bendova, i to je sve. Slično i sa Suffocationom...nisam čuo skoro nijedan bend, da baš zna svirati kao Suffo recimo na Pierced ili Effigy, pa da bi reko da su Suffo kopije. Ja'b prije reko da većina tih bendova kopira jebene tzareve Dids ov Fleš...

Ne kaže nitko da se mora netko satrat da bi našao komplet diskografiju Hatesphere-a, pa pobogu, nije Carcass, pa da od njih imam sve što se ikad našla u audio formatu :D Ali oni kojima se to sviđa, trebaju pak poslušati od početka do kraja. Just like Death :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2006. 17:37 

cu ka,cucu ka,cucucu ka,cucu ka...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2006. 18:34 

<[Grind Bastard]> wrote:
Insomnior wrote:
Danas postoje 4 pravca u extremnom metalu. Klonovi Suffocation-a, The Haunted-a i Darkthrone-a, i naravno ono sto je uradio Schuldiner :) Hatesphere mu spada u ovu trecu kategoriju . . . nako . . . ok je vidjet na certu, al da se sad mucim zbog njih, otvaram omot CD-a il trazim po kompu neki MP3, vala ne . . .

Jeb'se Adnane, si čuo?! :P

Imam Death - Scream Bloody Whore stoga, pa me baš zaboli ;)

Jedan Brodequin mogu nabavit svaki dan preko eBaya za ispod 5 €, ali jdan oriđidži Deatha, iz '87.... :D

btw. kad već spominješ klonove Suffocationa...to je slično kao i sa Carcassom, možda ih je uspjelo u vrh glave "kopirati" 5 bendova, i to je sve. Slično i sa Suffocationom...nisam čuo skoro nijedan bend, da baš zna svirati kao Suffo recimo na Pierced ili Effigy, pa da bi reko da su Suffo kopije. Ja'b prije reko da većina tih bendova kopira jebene tzareve Dids ov Fleš...

Ne kaže nitko da se mora netko satrat da bi našao komplet diskografiju Hatesphere-a, pa pobogu, nije Carcass, pa da od njih imam sve što se ikad našla u audio formatu :D Ali oni kojima se to sviđa, trebaju pak poslušati od početka do kraja. Just like Death :D

hehe, oridzidzi iz 87, ma nije frka. imam na kaseti :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2006. 23:00 
vidim ja da ti mene smatras budalom.ja uopste ne slusam megadeth i znam mnogo tih sitnijih grupica ali nisu one dzaba sitne.
pored tih kako ti kazes metallice slayera i mozda testamenta nadjem ja i vremena za mnogo grupa za koje ni ti nisi cuo ali se ne hvalim.

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2006. 23:28 

SODOM wrote:
vidim ja da ti mene smatras budalom.ja uopste ne slusam megadeth i znam mnogo tih sitnijih grupica ali nisu one dzaba sitne.
pored tih kako ti kazes metallice slayera i mozda testamenta nadjem ja i vremena za mnogo grupa za koje ni ti nisi cuo ali se ne hvalim.

ne hvalim se ja, nego zasto neki ljudi metalca odma smatraju nekim ko se hvali?? ja sam ti samo lijepo nesto reko, a istina je da me boli kurac da li poznajes neke bandove ili ne i da li ces ih poslusati. muziku svako treba da slusa za sebe. to je sve i ovdje stavljam tacku.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]