Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 21. 07. 2025. 21:11

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 74 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 23. 06. 2005. 20:58 

Ali jako je cesta pojava da osobe koje su tek pocele slusat metal misle da sve znaju i konstantno seru jer misle da su samo oni u pravu i da nitko drugi nesmije imat misljenje koje se ne podudara s njihovim. I te treba ubit :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 06. 2005. 22:40 

Me(n)tALaC wrote:
Ali jako je cesta pojava da osobe koje su tek pocele slusat metal misle da sve znaju i konstantno seru jer misle da su samo oni u pravu i da nitko drugi nesmije imat misljenje koje se ne podudara s njihovim. I te treba ubit :lol:

Ma daj...treba ubiti. :lol:
Treba pustit da zive svoj zivot dok ih ne prodje 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 06. 2005. 12:18 

Pa sta nisi vidio smajli :lol:

Ma jasno da ih netreba ubit... samo ih treba stavit na /ignore :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 06. 2005. 12:18 

DR.NO wrote:
Ne volim ljude koji donose presude o osobama koje su tek pocele slusati metal...I koji oko metala dizu toliku frku-ja sam za ono slusaj i suti...Ustrucavanje ili bilo koji vid strepnje pred ovakvim tipom ljudi je zaista nepotreban.I have a dream... :lol:

Većina likova koji se furaju da su tako trOO i zajebani i koji drugima sole pamet su prije godinu i po slušali Puddle of Mudd i Papa Roach...onda su se iznenada izdigli, počeli slušati neku opaku ziku, pa samim tim misle da su popili svu pamet svijeta.

Ko istinski voli, sluša i živi metal nikada neće filozofirati mlađim i novijim metalcima, jer zna da, ako je neko (pa i ako danas sluša Evanescence) metalac u duši, vremenom će otkriti pravi metal. Ako nije, kada ga prva furka prođe, otići će u Internet i kupiti CD Karleuše.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 06. 2005. 15:38 

Ja sam vec 10 god.metalka i jos me zajebavaju-vjerujem da ce tako i biti kad budem osusena baba :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 06. 2005. 00:10 

Nema veze... bitno da ti znas da si metalka :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 06. 2005. 14:31 

DR.NO wrote:
Ja sam vec 10 god.metalka i jos me zajebavaju-vjerujem da ce tako i biti kad budem osusena baba :D

U sto laze... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 06. 2005. 10:51 

SYMPHONY wrote:
mejden wrote:
ShadowLord wrote:
ne znam. recimo ja imam jeno 8 majica od iron maidena, a ne bih znao nabrojati 1 stvar od njih. ali me to chini cool u drushtvu. chim dodjem, svi kazhu - mejdeni su zakon - a ja - da, mejdeni rulaju. a oni - to kompa. i idemo piti pivo. eto.

e, znaš što, pa ja neam riječi, koji k**** će ti onda 6 majica, ono, razumiješ, ako se u neš ne kužiš što se onda petljaš...mal ispadaš dvoličan, ne???a jesi ti metalac al, ne iz ljubavi :roll:

Ma,pojam metalac,ali ne iz ljubavi ne postoji!!!To je nesto nakaradno!
Ili si metalac ili nisi,nema jesi,ali ne iz ljubavi.Metalac se moze biti samo iz ljubavi,nikako drugacije!!Nosanje majica ne spada uopste u metalce,pa bilo kakve!Helou! :lol: :)

da, skroz si u pravu, ne znam što mi bi, pa sam bila blaga :D , onak ne smeta me što ljudi furaju majice, fora su, ali totalka me đigira kad se furaju da imaju pojma o tom bendu, sam zato što eto ih ljudi prihvaćaju, pa koliko poremećen ili labilan moraš bit da se tak ponašaš :?:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 06. 2005. 23:17 

Nemoras bit poremece, dovoljno je da budes ko 90 % populacije i furas se na nesto zbog ljudi oko se. Debilno totalno

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 06. 2005. 23:38 

Ljudi tema je suvisna, razumijem vashu frustraciju kada dolaze mali klinci s'16 godina, nose maiden maicu s'wu tang tolama i seru naokolo... Ja sam sebe ne bih nazvao metalcem (iako mi se oko 60% muzike koju slusam black/death/goth/prog/thrash itd. metal), ali mene zaista boli dupe za sve te furke i sranja... boli me i briga za sve metalce koji me cudno na obali gledaju (izgledam kao skater... i dosta raje misli da sam corer (=PFUI)), ja uzivam u toj muzici... i to kako neko ne zna sve pjesmu s'XY albuma therion-a... ne mora odmah znaciti da je on fake (jebiga od oko 8000 metal mp3-ca na kompu sve nazive znati bi bilo malkice perverzno)... i zaista mi nije jasno zasto neki metalac ne bi mogao slusati Pepperse (gotivim ih totalno, Flea rulez!?), nemojte se ogranicavati!! Boli vas dupe za sav taj shit...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 07. 2005. 23:37 

Ja slusam metal, tako se i oblacim i sva ta sranja, al mislim da je ogranicavanje na samo jedan pravac stvarno bezze.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 08. 2005. 20:30 

baš mene boli kurac kaj drugi misle. jedan dan sam u 6 ili 7 godina staroj podrapanoj maiden majici, s bradom raščupanom kosom, drugi dan mogu ići u odijelu obrijan na poslovni sastanak. uostalom, odijevanjem se ništa ne dokazuje. na maiden koncertu sam bio u sportskim hlachicama. itd. ma jebe mi se... jebesh. ja slusham hard rock i metal cijelo vrijeme, to mi je punjač za baterije. nakon 20 sati rada si pustim judase i još mogu 5 sati raditi. odspavam sa slušalicama na ušima i slušam nokturnal mortum. takda mogu opet ustati i raditi. ma zaboli me kurac. i za mišljenje ostalih. između njih i kvazimetalaca sa 300 killera itd...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 08. 2005. 16:45 

U Opatiji je sranje totalno. Ljudi su totalka primitivni. Frend i ja nabacimo majice, marte, killere i ljudi nas odmah gledaju ko Sotonu. Zaobilaze nas u krugu od metra, odvlace klince od nas itd... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 08. 2005. 19:55 

Slusam sve sto je kvalitetno pa makar ne bilo metal

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 74 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC + 1 hour [ DST ]