Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 19. 07. 2025. 21:05

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 178 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2005. 02:07 

Djecojed wrote:
Ja vise gluposti na jednom RP topicu nisam vidjo, ovo je fakat vrhunac! Ajte sad svi fino procitajte sta ste se nasrali...

djaba ti je libijac moj... i dalje isto nastavljaju... fakat zvuci ko neka djecica kad ufate srat bezze da se furaju nesto... hehehe isto one 15-godisnjakinje iz markija kad kake :-D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2005. 18:24 

treba tuc glupe materemi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2005. 18:35 

libijac ova abigail ima bolji avatar od tebe! :P

satanizam u metal muzici, dopicnjaci u folku...jebiga nemre jedno bez drugog!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2005. 18:48 

posto poredis sad znamo da si peshak :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2005. 19:55 

ja tolikoi i ne gledam na stananizam u muzici.ipak mi je vaznije kako ko svira.a upste u zivotu,to ti ne moze nista dobro donijeti.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2005. 20:51 

Treba gledati kvalitet svirke jednog benda,
o necem se mora pjevati.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2005. 11:07 

KoldVoid wrote:
posto poredis sad znamo da si peshak :lol:

jarane ne kontas...dopicnjaci pordaju babe na stiklama bez glasa a satanizam daje metalu i njegovoj publici (80% razvaljeni klinci) nesto drukcije, opasno, alternativnije, mracnije i to takodjer prodaje bendove.
Zamisli da Dark Funeral pjevaju o marksizmu recimo, kurac bi bili popularni samo zbog njihove muzike.
Ja samo kazem fala kurcu da je onaj rat bio kad sam bio tinejdzer... nit sam se nacito bookleta cd-a nit sam se nagudriro kojecega.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2005. 20:31 

Uriel wrote:
jarane ne kontas...dopicnjaci pordaju babe na stiklama bez glasa a satanizam daje metalu i njegovoj publici (80% razvaljeni klinci) nesto drukcije, opasno, alternativnije, mracnije i to takodjer prodaje bendove.

Kome? Cek da ti vidimo primjer...

Uriel wrote:
Zamisli da Dark Funeral pjevaju o marksizmu recimo, kurac bi bili popularni samo zbog njihove muzike.

Jao, upravo zamisljam svjet bez tekstova kao:

SATAN LORD - THROUGH THE NIGHT HE FLIES HOLDING HIGH
THEIR IMPALED NAZARENE SON COVERED IN BLOOD, AND HIS
JAWS AGAPE HIS EYES AGLOW WITH THE FIRES OF HATE.
SATAN LORD - THROUGH THE NIGHT HE FLIES.
HOLDING HIGH THEIR IMPALED NAZARENE SON.
COVERD IN BLOOD, AND HIS JAWS AGAPE.
HIS EYES AGLOW WITH THE FIRES OF HATE.

To bi bilo prekrasno. Marksisticki DF...mozda bi cak i posluso takvo izdanje...al samo jedanput.

Uriel wrote:
Ja samo kazem fala kurcu da je onaj rat bio kad sam bio tinejdzer... nit sam se nacito bookleta cd-a nit sam se nagudriro kojecega.

Nevalja mrziti nesto, ako u njemu ima za vas nevidljivog hajra...rece lazov iz Meke...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2005. 21:21 

neki bendovi koriste taj "boost" koji daje "nesto drukcije, opasno, alternativnije, mracnije" njihovoj glazbi, pa ju pretvara u jednolicno govnoždersko tamburanje. Čitaj Mystic Circle.

Open the gates of hell :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2005. 23:56 

Hail Satan po tisucu puta!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 00:56 

no coment...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 11. 2005. 15:08 

Vidi u kojem smijeru ode tema?Došao red i na sataniste! :wink: Bliži se 2006!Apokalipsa! :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 12. 2005. 19:24 

... svako, kako kazu ima pravo na svoju vjeru i da vjeruje u sta hoce. Ja nikad nisam ni pomislio ni nikad necu promijeniti vjeru. Jednostavno taj satanizam ne mogu ni zamisliti, koliko to meni ide na zivce!
Najgore mi je kad vidim lijepe cure nasminkane sve u crno i bijelo i kako hodaju sve u crnom. OK. Ako hoce ta osoba da vjeruje i da cijeni satanizam nek samo izvoli al za sebe. Ne mora se pokazivat. Izvinjenje za sve ako ih ima takvih, ja se nikom ne rugam. I ja sam heavy metalac i rocker.

Jedno vrijeme se za KISS mumljalo da imaju veze sa satanizmom. Najvise su posumljali u Gene Simmonsa (Chaim Witza, Eugene Kleina, kako hocete) ili The Demona. Sva sreca pa su u jednom intervjuu Gene i Paul izjavili da nemaju nikakve veze sa satanizmom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 12. 2005. 20:34 

Ajdin KISS wrote:
Najgore mi je kad vidim lijepe cure nasminkane sve u crno i bijelo i kako hodaju sve u crnom. OK. Ako hoce ta osoba da vjeruje i da cijeni satanizam nek samo izvoli al za sebe. Ne mora se pokazivat.
majstore, ako se cura obuce u crno i nasminka ko tabla za sah, ne mora znacit da je sotonistkinja. to je simpli metal moda.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 12. 2005. 22:59 

Ajdin KISS wrote:
... svako, kako kazu ima pravo na svoju vjeru i da vjeruje u sta hoce. Ja nikad nisam ni pomislio ni nikad necu promijeniti vjeru. Jednostavno taj satanizam ne mogu ni zamisliti, koliko to meni ide na zivce!
Najgore mi je kad vidim lijepe cure nasminkane sve u crno i bijelo i kako hodaju sve u crnom. OK. Ako hoce ta osoba da vjeruje i da cijeni satanizam nek samo izvoli al za sebe. Ne mora se pokazivat. Izvinjenje za sve ako ih ima takvih, ja se nikom ne rugam. I ja sam heavy metalac i rocker.

Jedno vrijeme se za KISS mumljalo da imaju veze sa satanizmom. Najvise su posumljali u Gene Simmonsa (Chaim Witza, Eugene Kleina, kako hocete) ili The Demona. Sva sreca pa su u jednom intervjuu Gene i Paul izjavili da nemaju nikakve veze sa satanizmom.

AHAHAHA
TVOJA IZJAVA JE PUNA KONTRADIKTORNOSTI....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 12. 2005. 23:15 

Surgeon wrote:
Hail Satan po tisucu puta!

smjesno fakat

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 12. 2005. 00:57 

Ajdin KISS wrote:

slijedeci si na redu za nas omiljeni reality show, RP MORONI

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 12. 2005. 02:30 

rekao si da ce se provodit sedmicno, hajde sad :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 12. 2005. 18:09 

ixxxa wrote:
Ajdin KISS wrote:
Najgore mi je kad vidim lijepe cure nasminkane sve u crno i bijelo i kako hodaju sve u crnom. OK. Ako hoce ta osoba da vjeruje i da cijeni satanizam nek samo izvoli al za sebe. Ne mora se pokazivat.
majstore, ako se cura obuce u crno i nasminka ko tabla za sah, ne mora znacit da je sotonistkinja. to je simpli metal moda.

Znam ja dobro kako se metalci oblace. Druzim se sa takvim drustvom, i imam mnogo dobrih prijatelja metalaca. Da ti samo vidis sto sam ja vidio!
Pa ko grobar covjece. I to jos na tasni decide pise.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 12. 2005. 18:11 

HUNTER wrote:
Ajdin KISS wrote:

AHAHAHA
TVOJA IZJAVA JE PUNA KONTRADIKTORNOSTI....

E pa ti stvarno uvijek imas neke komentare! Hoces da popusis po drugi put. Okani me se i okani se tog Caps Locka, kao sto sam ti reko.
Stvarno si dosadan s tim svojim beskorisnim komentarima.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 178 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]