kopirano sa http://isk.int.ba
Znate onu stupidnu reÄenicu koja kruži meÄ‘u metalcima - Ako nemaÅ¡ xxx album, nisi metalac? Onda to definitvno vrijedi za ovaj album.
Sjeća li se ko benda Spinal Tap? AmeriÄki glumci glume u filmu britanski pozerski heavy metal bend, i na kraju izdaju dva-tri albuma? To je sluÄaj sa Massacrationom.
Ova ekipa vodi emisiju ''Total Massacration'' na brazilskom MTV-ju, neÅ¡to sliÄno HeadBanger's Ballu, sa ismijavanjem metalaca kao Å¡lagom na vrhu. Bend je poÄeo kao parodija, da bi na kraju dogurali do svog debi albuma koji je Äisto parody zlato, koje morate imati, inaÄe niste metalac...(bend postoji od 1985. godine, ko bi povjerovao?)
Album ''Gates...'' je sjajna parodija na bendove kao Å¡to su Manowar, Judas Priest i Iron Maiden. Ovaj bend je toliko puta spomenuo rijeÄ metal u pjesmama, da vam poÄinje ići na živce bilo kakva pomisao na žanr koji sluÅ¡ate.
Kao Å¡to sam rekao, bend je parodija, pa su pjesme u rasponu od demonskog introa sa blejanjem ovaca u kojem glas iz pakla objaÅ¡njava kako napraviti soÄan kolaÄ, pa do pjesama kao Å¡to su ''Evil Papagali'' o kanarincu iz pakla koji je zatražio keksić, pa do super hita, nove himne ISK, pjesme ''Metal is the Law'', koja govori kako da se napravi metalac od ''nevjernika''.
Ja sam izgubio pola života smijući se ovom bendu.
Najbolja stvar od svega je da je muzika ovog benda 80% bolja od pola ''ozbiljne'' metal muzike u svijetu, jednostavno, tu su tako catchy riffovi, sjajne bubnjarske dionice, i Detonatorov vokal koji ide od najviÅ¡e do najniže note, Äovjek stvarno može izvući glas, ne bi vjerovali, zato posluÅ¡ajte i uvjerite se!
Ovo je metal bend koji pjeva o metalu na metal naÄin, o metal životu, u metal zemlji, na metal planeti, koja se nalazi u metal svemiru, koji je tako metalski crn, i jedini naÄin života je metalni metal, koji je tako metal...i na kraju albuma techno remix jedne metal pjesme. Metal je metal, zna svaki metalac.Shvatite ovo kao parodijski metal bend, sa metal Å¡aljivim albumom, sa sjajnim metal riffovima i metal lirikama otpjevanim metal glasom, i dobijete sjajnu metal kombinaciju koju ne smijete propustiti, jer ko nema ovo metal izdanje, nije metalni metalac. Hahahaha...
Metal is The Law
The Law is the Metal
The Metal Law is
METALLLLLL!!!
OBAVEZNO!!!