Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 20. 06. 2025. 07:05

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 366 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 29. 01. 2005. 18:07 

ja imam samo onaj live scenes from a memory i jedan je od najboljih koncerata koje sam pogledala.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 01. 2005. 23:34 

dobar je naida,zar ne
pored live scenes ja imam i bonus material iz new yorka, zatim japan tour (live,studio shots,music videos), te 5 years in a live time..a ganjam i budokan

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2005. 02:10 

imam ja live in budokan dvd. ma przi, a portnoy sta ve ne radi auuu...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2005. 13:32 

Ma ljudi jedu uzivo :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2005. 23:28 

Sigurno najbolji bend na planeti. Ne mogu izdvojiti ni jedan album, mada mi je najdrazi Scenes From A Memory.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 01. 2005. 00:33 

Theater of Dreams wrote:
Sigurno najbolji bend na planeti. Ne mogu izdvojiti ni jedan album, mada mi je najdrazi Scenes From A Memory.

oh boze ne...jos jedan theaterovac :)
jel vi to iz vode rastete il sta? :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 01. 2005. 02:53 

ljudi znaju sta valja i ljudi znaju i osjete najbolje... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 01. 2005. 12:45 

Best prog. band!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 01. 2005. 12:49 

mystified wrote:
Theater of Dreams wrote:

samo pogledaj avatar onog ciji si post quotao :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 01. 2005. 12:58 

Nemojte njega on je retardiran!!!
Pustite ga na miru! :(
Covjek je puko.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 01. 2005. 13:46 

ovako!!
Sto se tice DT,jednom rijecju legende.
htio sam da ovaj post posvetim James LaBrie-u!!
Naime,vjerovatno niko od vas nije nikad cuo za njegov raniji projekat Winter Rose!!! negdje oko osamdesetih. Kasnije je jedna engleska kuca ovaj rad studijski doradila,tj mastering i ti fazoni(1996) tako da je produkcija odlicna!
Eh.. to je stvar koju je uradio sa nekim likovima koji su do danas nepoznati,ali jebeno dobro sviraju. Zanr ovog projekta je hard rock! ima balada i zega! sto je najupadljivije na ovom albumu je James. Naime projekat se i zove Winter Rose - feat. James LaBrie!!
Kazem vam,jedan od najboljih snimljenih albuma ikad!i pravo mi je krivo sto se nema gdje kupit original,barem ja nisam nigdje mogao nac.Nego mi je jedan poznanik dao mp3 pa sam kasnije malo se raspitao i prosurfao po netu. Ne znam moze li se igdje skinuti,treba traziti po kazzi,guglu... ali ce vam se isplatit taj trud. Vjerujte mi!!

Toliko od mene. Cujemo se kad preslusate hitove poput Asylum City i My Time !!!

Pozdrav!

P.S. po meni je James napravio gresku u karijeri prelaskom u DT!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 01. 2005. 13:56 

LongLiveRNR wrote:
ovako!!
Sto se tice DT,jednom rijecju legende.
htio sam da ovaj post posvetim James LaBrie-u!!
Naime,vjerovatno niko od vas nije nikad cuo za njegov raniji projekat Winter Rose!!! negdje oko osamdesetih. Kasnije je jedna engleska kuca ovaj rad studijski doradila,tj mastering i ti fazoni(1996) tako da je produkcija odlicna!
Eh.. to je stvar koju je uradio sa nekim likovima koji su do danas nepoznati,ali jebeno dobro sviraju. Zanr ovog projekta je hard rock! ima balada i zega! sto je najupadljivije na ovom albumu je James. Naime projekat se i zove Winter Rose - feat. James LaBrie!!
Kazem vam,jedan od najboljih snimljenih albuma ikad!i pravo mi je krivo sto se nema gdje kupit original,barem ja nisam nigdje mogao nac.Nego mi je jedan poznanik dao mp3 pa sam kasnije malo se raspitao i prosurfao po netu. Ne znam moze li se igdje skinuti,treba traziti po kazzi,guglu... ali ce vam se isplatit taj trud. Vjerujte mi!!

Toliko od mene. Cujemo se kad preslusate hitove poput Asylum City i My Time !!!

Pozdrav!

P.S. po meni je James napravio gresku u karijeri prelaskom u DT!!

da u bosni nemamo ni neta, ni stereo uredjaja a kamoli neceg drugog za mp3 reprodukciju :roll: uvjeren sam da je situacija kod vas u grazu osjetno bolja

em brate lupetas em vrijedjas inteligenciju svih koji su postali na ovoj temi. i koja je tvoja potreba registracije na forumu stvarno mi nije jasno? :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 01. 2005. 14:10 

sta pricas mystified.jel to neki fazon sto sam u gracu?? ne budi smijesan i malouman!
a u banovicima imas internet klub u kojem bez problema mozes otvorit gugl i pazi ovo...cak i tastatura radi i mozes ukucat Winter Rose ili ti James LaBrie. zamisli!!! licno sam se uvjerio u to.
ti si sigrno neka GRESKA sto se tice rock&rolla i da ti kazem,zaboli me. toliko iz Austrije. Pozdrav svim onim koji se smatraju rokerima
ovo se odnosilo na myst... ne na tebe Pipsy..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 01. 2005. 14:15 

gopeth wrote:
dobar je naida,zar ne
pored live scenes ja imam i bonus material iz new yorka, zatim japan tour (live,studio shots,music videos), te 5 years in a live time..a ganjam i budokan

taj japan tour ce mi biti zanjivljiv garant pa cu to naci sto prije. nisam bas pretjeran fan DT jer ima i boljih prog bendova. ako ne tehnicki onda emocionalno sigurno.
a sto se winter rose tice... jebiga dobar projekat ali DT je DT. to sam sluso prije 6 godina...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 01. 2005. 14:23 

Pipsymbol wrote:
gopeth wrote:
dobar je naida,zar ne

taj japan tour ce mi biti zanjivljiv garant pa cu to naci sto prije. nisam bas pretjeran fan DT jer ima i boljih prog bendova. ako ne tehnicki onda emocionalno sigurno.
a sto se winter rose tice... jebiga dobar projekat ali DT je DT. to sam sluso prije 6 godina...

jeste dobar.tako je.al sam htio da oni koji ne vole ili ti mrze Jamesa odaju malo postovanja prema covjeku jer je zasluzio.i ne volim kad se tako komentarise a ustvari ne znas covjekovu istoriju!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 01. 2005. 14:39 

LongLiveRNR wrote:
ovako!!
Naime,vjerovatno niko od vas nije nikad cuo za njegov raniji projekat Winter Rose!!!

mah bolan nakon ove tvoje recenice jedva sam se natjerao procitati ti ostatak posta :? na forumima se ne donose zakljucci prije raspravljanja..ili grijesim :?

mada bitnija stvar sto opet odgovaram - ovih tvojih finih 6 "postica" na posljednjoj stranici potrudices se sabiti u jedan i to sa svim citiranjima (ikad cuo za tako nesto? :? ). naravno nije pod moranjem,al onda te ne bi trebalo iznenaditi ako ti postovi dobiju sut kartu u jednom pravcu :D ...forumska diktatura je prisutnija nego ikad :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 01. 2005. 14:46 

mystified wrote:
LongLiveRNR wrote:
ovako!!
Naime,vjerovatno niko od vas nije nikad cuo za njegov raniji projekat Winter Rose!!!

mah bolan nakon ove tvoje recenice jedva sam se natjerao procitati ti ostatak posta :? na forumima se ne donose zakljucci prije raspravljanja..ili grijesim :?

mada bitnija stvar sto opet odgovaram - ovih tvojih finih 6 "postica" na posljednjoj stranici potrudices se sabiti u jedan i to sa svim citiranjima (ikad cuo za tako nesto? :? ). naravno nije pod moranjem,al onda te ne bi trebalo iznenaditi ako ti postovi dobiju sut kartu u jednom pravcu :D ...forumska diktatura je prisutnija nego ikad :D

sto me zaboli ta procedura il sta je vec. hocu da ti razjasnim par stvari.ubuduce citaj citav post,skupi snage pa do zadnje rijeci, polako,ne boli.pa kad to uradis onda odgovaras ako hoces,al razumno.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 01. 2005. 14:53 

mystified wrote:
LongLiveRNR wrote:
ovako!!

mah bolan nakon ove tvoje recenice jedva sam se natjerao procitati ti ostatak posta :?

Hahahahahaha, isto se i meni desilo :D dobar je mali, dobar je.... :D:D

vjerovatno niko od vas nije nikad cuo za njegov raniji projekat Winter Rose ....stvarno me interesuje na osnovu cega si to uspio samo zakljucit, ajd iskreno sad.... :D

a sto se tice onog da je labrie napravio najvecu greskom prelaskom u DT, slazem se u potpunosti :D Theater je mogo biti pravo jeben bend bez njeg :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 01. 2005. 17:56 

Agonize_Lady wrote:
mystified wrote:
Theater of Dreams wrote:

samo pogledaj avatar onog ciji si post quotao :D

Volio bih da znam sta fali avataru? :roll: :roll: :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 01. 2005. 21:12 

Elektron wrote:
mystified wrote:
LongLiveRNR wrote:
ovako!!

mah bolan nakon ove tvoje recenice jedva sam se natjerao procitati ti ostatak posta :?

Hahahahahaha, isto se i meni desilo :D dobar je mali, dobar je.... :D:D

vjerovatno niko od vas nije nikad cuo za njegov raniji projekat Winter Rose ....stvarno me interesuje na osnovu cega si to uspio samo zakljucit, ajd iskreno sad.... :D

a sto se tice onog da je labrie napravio najvecu greskom prelaskom u DT, slazem se u potpunosti :D Theater je mogo biti pravo jeben bend bez njeg :twisted:

stari...ne razumijem sta pricas.ako moze ikako na nasem bilo bi svima lakse! vidi se da si neki provokant. a mogu ti rec da nije bilo tesko zakljucit sto rijetko ko zna za winter rose.upravo zbog takvih ispadica poput tvojih. dajte imal iko razuman na ovom tzv forumu

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 366 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]