Uriel wrote:
Absolut Dzehennem wrote:
jaro ja sam Neurosis poceo slusat kad sam na Mortiis-ovom walkman-u prvi put cuo Souls at Zero prije 6 godina...i od tad nisam prestao

jaro iju iu.
evo ti par tipova obrih - the ocean, burst i gojira. dobrota mrtva ba.
nego, karina zescve cover novog gorgorotha, ali eto ti nafali cd pa cemo vidjeti. jebga, meni su i ovi prije valjali.
koja je ovo tema uopste?

Dragi Boro, Burst, Gojira, The Ocean, Pelican, Isis, Cult of Luna su svi TOTALNI ANTIMETAL (iliti postmetal, ma kako god mi to etiketirali, jedina postena opaska za tu muziku je SMINKERSKO SRANJE). Ta govna, ma koliko ih danasnji kriticari pokusali vezati uz Neurosis, nemaju veze sa genijalnoscu i originalnoscu koju su momci iz Oaklanda izvukli iz sebe.
Nijel te bar Aerosmith naucio "never judge a book by its cover". Sjecam se kad sam u purgatoriju kupio "Under the Sign of Hell", a Danchi mi u busu na povratku rece, "imas pravo Libijac, ovo je jebena muzika, al produkcija je fakat da se izrigas...", pa sad pitaj Rajka i Danchija sta misle o tom albumu

E novi Gorgoroth je Under the Sign bez karinaske produkcije + zlo koje je Gaahl na vokalu...
Nedo, i meni su CF dragi dozlaboga, ko i Venom, al kao i novi Venom koji je dobra prva pjesma + 11 nepotrebnih, i ovaj novi CF je malo malo pa riff sa To Mega Therion...ko pljeska u trovaca...puno sode bikarbone, brasna, luka, sala, i negdje u trunkama nesto finog mesa..