Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 00:26

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 766 posts ]  Go to page Previous  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39  Next
Author Message
 Post subject: Re: Slayer
PostPosted: 01. 11. 2009. 01:49 

eo tek sada skidam alum zbog problema sa prometom xD jedva cekam : D

Profile  

PostPosted: 01. 11. 2009. 03:40 

dinko wrote:
Kako god da zvuče sve su manje šanse da ih pogledamo. Izgleda da Tom ima jakih problema sa glasom. Koncerti se otkazuju jer ovaj sve teže podnosi koncerte

Ja sam skoro gledo snimke iz Australije kad je Tom osto bez glasa nakon nekoliko pjesama i ostatak seta su svirali samo instrumentale...covjek nije mogo pricat...ono bas bilo neobicno slusat slejera bez vokala

Profile  

PostPosted: 01. 11. 2009. 11:59 
:cry: :cry: :cry:

znaci to je to...ipak je kraj :cry:

jebo ga bog da ga jebo bog...en Chuck imo rak grla pa pjeva ko zvjer i bolje neg ikad...
imajul kakve operacije za takve slucajeve??? steta je to ogromna jbt da slejer samo tako "nestane" sa (live) scene

PostPosted: 01. 11. 2009. 14:24 

SODOM wrote:
:cry: :cry: :cry:

znaci to je to...ipak je kraj :cry:

jebo ga bog da ga jebo bog...en Chuck imo rak grla pa pjeva ko zvjer i bolje neg ikad...
imajul kakve operacije za takve slucajeve??? steta je to ogromna jbt da slejer samo tako "nestane" sa (live) scene

čisto sumnjam da će nestati, samo će rjedje nastupiti

Profile  

PostPosted: 01. 11. 2009. 14:40 
puno rjedje, ako covjek stvarno ne moze da prica nakon par pjesama...
ajd onda bi makar trebali cesce izdavat albume :mrgreen:

Black Soul wrote:
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=100231817

jao pa nisam ni vidio da sad o cem je rjec...ja konto spot samo za Dolls

ovo je odlican filmcic jbt...

samo jos jedan plus na ovaj fenomenalan album

PostPosted: 01. 11. 2009. 14:56 

na prvo slusanje mi album onako - onako ... ali trebace tu jos par slusanja :D

Profile  

PostPosted: 01. 11. 2009. 15:35 
sjooo ovo kad ubije opaticu krstom je najjace :mrgreen:

PostPosted: 01. 11. 2009. 17:56 

Posto se Araya zali da mu nedostaje porodica jer su previse na turneji,problemi sa glasom a uveliko se suska da bi im ovo mogo biti ako ne zadnji onda predzadnji albu , cuo sam skoro da King i Vinnie hoce da podignu Panteru iz smrti :lol: , e sad hocel Rex i Anselmo biti dio toga pojma nemam...ovo sam cuo od lokalnog muzicara...koliko je tacno vidjecemo uskoro

Profile  

PostPosted: 01. 11. 2009. 18:04 
Morgoth1 wrote:
Posto se Araya zali da mu nedostaje porodica jer su previse na turneji,problemi sa glasom a uveliko se suska da bi im ovo mogo biti ako ne zadnji onda predzadnji albu , cuo sam skoro da King i Vinnie hoce da podignu Panteru iz smrti :lol: , e sad hocel Rex i Anselmo biti dio toga pojma nemam...ovo sam cuo od lokalnog muzicara...koliko je tacno vidjecemo uskoro

da i ja sam to danas cito u jednom oooogromnom intervjuu sa sva 4 clana slayera...

King kaze da ce na Dimmeovom Deanu da rade pjesme...ako to urade onda nisu normalni

ja mislio snimanje da je ponovno snimanje Bonded by Blooda najgori potez u metalu ikada :|

PostPosted: 01. 11. 2009. 18:07 
Evo te intervjuicine

http://decibelmagazine.com/Content.aspx?ncid=314469

alaj Araya brzo stari jebo majku

PostPosted: 01. 11. 2009. 22:39 

SODOM wrote:
Morgoth1 wrote:

da i ja sam to danas cito u jednom oooogromnom intervjuu sa sva 4 clana slayera...

King kaze da ce na Dimmeovom Deanu da rade pjesme...ako to urade onda nisu normalni

ja mislio snimanje da je ponovno snimanje Bonded by Blooda najgori potez u metalu ikada :|

Ma nidje veze to, king nikad neće imati to nešto što je Dimme imao. Po meni to je ne moguće da liči i približno na panteru.

Profile  

PostPosted: 01. 11. 2009. 23:20 

dinko wrote:
SODOM wrote:
Morgoth1 wrote:

Ma nidje veze to, king nikad neće imati to nešto što je Dimme imao. Po meni to je ne moguće da liči i približno na panteru.

Po meni Dimebag nije bio tako velik gitarista mada nije ni bio los al su ga vise navikali preko Dean gitara dok je King King

Profile  

PostPosted: 01. 11. 2009. 23:30 
ma nije Keryy glup...nek se ne fukare s tom idejom o panteri

a sto se tice gitarisa

Hanneman /Hammett najjaci :mrgreen:

PostPosted: 01. 11. 2009. 23:46 

jarane... dimme je puno bolji gitarista od kinga ako se to tako gleda s muzickog aspekta. al bas puno. al onako ko "umjetnik" tu su negdje, svaki ima nesto svoje. inace to jest bogohulna i glupa ideja u vezi povratka pantere, al ako bi i rex i anselmo ucestvovali, pravo bi volio to vidjet. cisto onako iz znatizelje. mada ne mogu nesto zamislit kinga da svira onako "groovey" :lol:

Profile  

PostPosted: 02. 11. 2009. 02:21 
Ni ja :razz:

PostPosted: 02. 11. 2009. 11:16 

ja mislio snimanje da je ponovno snimanje Bonded by Blooda najgori potez u metalu ikada :|[/quote]

Ma nidje veze to, king nikad neće imati to nešto što je Dimme imao. Po meni to je ne moguće da liči i približno na panteru.[/quote]
Po meni Dimebag nije bio tako velik gitarista mada nije ni bio los al su ga vise navikali preko Dean gitara dok je King King[/quote]

Moje lično mišljenje o obojici, iako ni jednog nikad nisam zavolio, je da je dimme bio stvarno vrhunski, mogao je komotno ući u top liste najtalantovanijih, dok je king oprdina obična

Profile  

PostPosted: 03. 11. 2009. 07:27 

Evo bas citam da su otkazali Kanadsku turneju posto Araya mora na operaciju ledja il kojeg K vec a sto je povezano sa koncertnim aktivnostima :mrgreen: (kako i nebi kad se tip ubi bengajuci sa 50)....usput slusam kako Lemmy i Lombardo pice cover pjesme Stand By Me za neki soundtrack...zvuci PREDOBRO :lol:

Profile  

PostPosted: 03. 11. 2009. 20:04 
JAO KOJA MOC OD TEXTOVA

album je perfekcija izgleda u svakom mogucem smislu, od cavera do svega ostalog

world painted blood najjaci text definitivno uz beauty through order i playing with dolls i not of this god....

PostPosted: 07. 11. 2009. 17:29 
Album - vrh! Jedva cekam spotove...

PostPosted: 07. 11. 2009. 17:34 
to ces slabo docekat...ne jebe ti slejer previse spotove

imas na spejsu ovaj filmcic Playing with dolls od 20tak minuta uz pratnju svih pjesama sa novog albuma...et

Post new topic Reply to topic  [ 766 posts ]  Go to page Previous  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]