Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 06. 2025. 01:31

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 223 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Next
Author Message
 Post subject: Re: Exodus
PostPosted: 08. 11. 2007. 01:47 

jebo vas to

Profile  

PostPosted: 08. 11. 2007. 02:25 

Dosta o Testamentu, ako ga čovjek ne voli uredu ali pogrešno je pljuvat takav bend

Profile  

PostPosted: 12. 11. 2007. 10:23 
Administrator

ja mislim da je tema o exodusu..nemoj amere da ti zabranim pisanje :lol:
al necu,nabavio si mi black seeds original ;-)

inace,meni ovaj exodus novi sve bolje lijeze,mozda cak bude bolji i od prethodnog..stvarno se nisam nadao ovako dobrom albumu,s mnostvo prejakih riffova.I gotiva sto su vako pjesme duge,nea mi nista gotivnije..

Profile  

PostPosted: 12. 11. 2007. 19:20 

moracu i ja to skinut... jedan od rijetkih bendova thrash koje gotivim pravo... uz overkill, testament, sepulturu, anthrax, slayer, metallicu, exhorder, demolition hammer, megadeth, kreator, destruction, sodom, sadus, dekapitator, sarcofago i bogamber hahahaha :-D

Profile  

PostPosted: 13. 11. 2007. 00:04 

Ma da, rijetkih!!! :lol:

Profile  

PostPosted: 13. 11. 2007. 04:47 

hehe pa to je sve sto volim od tresa, ostalo mi je pederluk :-D

Profile  

PostPosted: 23. 11. 2007. 22:04 

Bonded By Blood mi nije nesto al zato Tempo Of The Damned i pogotovo Shovel Headed Kill Machine ubijaju...gledo sam ih 2-3 puta u zednje 2 godine i tipovi su haos uzivo...Gary razvaljuje na gitari i svo vrijeme benga glavu...Rob je pravi zabavljac na bini...Paul Bostaph ubija na bubnjevima iako je cova u godinama....sve u svemu tipovi su raja i poslje koncerta obavezno pricaju sa rajom i cugaju....predzadnji put kad sam ioh gledo sliko sam se s njima , dobio autograme i palicu od Paul-a sa njegovim autogramom i Exodus logom
mozete pogledati neke od slika na mojoj myspace stranici
http://www.myspace.com/morgothce

Profile  

PostPosted: 24. 11. 2007. 02:55 

Addi wrote:
moracu i ja to skinut... jedan od rijetkih bendova thrash koje gotivim pravo... uz overkill, testament, sepulturu, anthrax, slayer, metallicu, exhorder, demolition hammer, megadeth, kreator, destruction, sodom, sadus, dekapitator, sarcofago i bogamber hahahaha :-D

a sacrifice, possessed, razor, volcano, mx, dark angel, warfare, venom, onslaught, atomkraft, deathrow, municipal waste, aura noir, toxic holocaust, inferno, gehenna, sabbat, sabbat (da dvaput, ko zna zna :mrgreen:), nocturnal, NUCLEAR jebeni ASSAULT?

anthrax su definicja pederskog thrasha, jedino sto od njih mogu je sound of white noise...i fistful of metal.

Profile  

PostPosted: 24. 11. 2007. 03:00 

Morgoth wrote:
Bonded By Blood mi nije nesto al zato Tempo Of The Damned i pogotovo Shovel Headed Kill Machine ubijaju...gledo sam ih 2-3 puta u zednje 2 godine i tipovi su haos uzivo...Gary razvaljuje na gitari i svo vrijeme benga glavu...Rob je pravi zabavljac na bini...Paul Bostaph ubija na bubnjevima iako je cova u godinama....sve u svemu tipovi su raja i poslje koncerta obavezno pricaju sa rajom i cugaju....predzadnji put kad sam ioh gledo sliko sam se s njima , dobio autograme i palicu od Paul-a sa njegovim autogramom i Exodus logom
mozete pogledati neke od slika na mojoj myspace stranici
http://www.myspace.com/morgothce

bonded by blood neprevazidjen kod mene sto se njih (Exodus) a bogam i 90% ostalih thrashera tice...

dobri pravo uzivo i dobra raja, al za Bostapha se nikad necu slozit, meni je taj lik medju najlosijim bubnjarima koje sam uzivo vidio, mozda svi imamo lose dane, al frajer jednostavno nije umio duplu vrtit nikako kad su u nas svirali...

Profile  

PostPosted: 29. 11. 2007. 11:06 
Administrator

Jebo Bostapha,Hunting na ovom albumu pojede bubanj..

Stvarno,meni se album uredio ko nikad,nisam ocekivao da ce ovako dobru treshinu spremit ljudi.Svaka pjesma prejaka,s mnostvo riffova(kao sto sam vec rekao)da glavu odvalis..Trenutno najbolje pjesme Children Of A Worthless God(procitajte tekst ove pjesme,haha :lol: ) i Iconoclasm..zadnja isto Bedlam 1 2 3 je tresoka na kvadrat.
Jest da ovo nije Bonded by Blood niti Fabulous Disaster,al opet kad se uzme u obzir kakve sve karine od albuma izlaze u zadnje vrijeme,ovo je odlicno.

meni sigurno bolji od shovela,jest da je dosta na istom fazonu,samo sto je jos bolje odradjen.skontali ljudi kako treba radit.Jedan mi od boljih thrash albuma u zadnje vrijeme.Jedva cekam nastvak albuma u 2008 godini...
Svaka vam cast ljudi..

ako ko ima ovaj DVD live in the DNA,nek se javi..da mi je i to pogledat

Profile  

PostPosted: 29. 11. 2007. 13:55 

Lustmord wrote:
Jebo Bostapha,Hunting na ovom albumu pojede bubanj..

Trenutno najbolje pjesme Children Of A Worthless God(procitajte tekst ove pjesme,haha :lol: )

Tu jebe mater terroristima i extremnim islamistima

Profile  

PostPosted: 29. 11. 2007. 14:28 
Administrator

na cijelom albumu su protiv svih vjera,na Iconoclasm pjesmi su popljuvali po krscanstvu pravo..
bas je album nekako anti-religiski :)

Profile  

PostPosted: 30. 11. 2007. 01:08 

Totalno glupi tekstovi... Haj da se oni protive teroristima kao debilima koji pogresno shvataju vjeru, neg allah je glup zato sto određena grupa ljudi ne konta suštinu vjere. Mislim nebitno sad jel' postoji bog il ne... To je isto ko kad bi ja reko Slayer je sranje bend jer ima glupe fanove (na dvd-u war at the warfield, npr.).

Profile  

PostPosted: 30. 11. 2007. 01:19 

Ništa novo da neki band pljuje po Bogu, Allahu i Isusu. Nisam to očekivo od bay area thrash benda.
Rob na ovom albumu podjednako pljuje i ljude i vjeru

Profile  

PostPosted: 05. 12. 2007. 19:22 

Fakat ne volim kritikovat bilo koji bend kad ode u pravcu kojim, po mom misljenju, ne treba ici, ali ovaj album... Neko rece, aaaaaaaaa ubijaju riffovi, tresoka, 'vako-'nako... Prvo, jako malo Exodusove prepoznatljivosti u riffologiji ovog albuma generalno... i sto su vlastitog ubacili, to su vec davno odsvirali... Drugo, teznja da se "modernizuju" insistirajuci na ISKLJUCIVOM repetativnom slijedu po dva tona u riff-u, k'o da iskopirase bruku dionica tehnical death bandova (odnosi se na BTD podvrstu), naravno prilagodjeno thrash svirci... Jeb'o matematiku! Ovo je skoro na silu, da nije rijec o Exodusu rekla bi BAS na silu... Naravno, svijetlih momenata ima, nije to bas tako crno, ali ispod Exodusovog prosjeka je definitivno. Vidim samo dva covjeka razmisljaju slicno, hehe, dobro, i to je nesto...

Profile  

PostPosted: 05. 12. 2007. 23:53 

Bezze je album u cjelini jedino su Children Of A Worthless God i Iconclasm mocne(one baš odstupaju od ostalih). Ostale pjesme definitvno nikad ne bi stavio u neki best of compilation

Profile  

PostPosted: 13. 02. 2008. 22:58 

Ubise uzivo...jao kako ubise...fakat nek su se kotarisali Bostapha, ovaj novi je glavom i bradom iznad...bas su sad SILNI...

Al ono, slusas ove nove, pa cujes Another Lesson in Violence i jebiga, komparacije su jednostavno nemoguce...

Profile  

PostPosted: 13. 02. 2008. 23:46 

Aaaa, 'ajd neka je bolja svirka sa tim novim bubnjarem, drago mi, vidim odusevljen si... Nego, kakva je bila KurvaKoza?, cini mi se da s' rekao neki dan da ce i oni svirat...

Profile  

PostPosted: 14. 02. 2008. 00:40 

Nije to novi bubnjar, neg Hunting se vratio, jebiga sad ih je samo dvojica od stare postave.

Profile  

PostPosted: 14. 02. 2008. 16:09 

~°~ wrote:
Aaaa, 'ajd neka je bolja svirka sa tim novim bubnjarem, drago mi, vidim odusevljen si... Nego, kakva je bila KurvaKoza?, cini mi se da s' rekao neki dan da ce i oni svirat...

Ko i vazda, jebachka pravo. Sad jos vise lice na kopilad Beherita i Sarcofaga, basista je sav u nekakvim oklopima i kilerima ko Ihsahn na onom Loss and Curse spotu...prije je bio prilicno kritican, ko nekakav hipik u bodljama...

Nije nikad ko prvi put a i raje je bilo jedno stotinjak u prostoru velicine sloge...tako da se bas i nisi mogo ni posteno potuc...al Goatwhore su bili bezgresni, bas sila...

Eki ja ga ni prepozno nisam, uglavnom, Hunting je izmislio bubanj za Bostapha...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 223 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]