Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 06. 2025. 08:46

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Assassin
PostPosted: 14. 06. 2008. 16:14 
neki dan slusam Upcoming terror i kontam ajd da vidim imal sta novo kod njih.kad stvarno,2005-te izdali album The club".skinem album...preslusam i osjetim najvece razocarenje u svom zivotu.
al et taj debi album je sjajno thrash remek djelo.

Post subject: Re: Assassin
PostPosted: 25. 09. 2008. 00:50 

Assassin takodje radi na novom albumu... Provjerite na Myspace-u demo jedne nove pjesme:
http://www.myspace.com/assassinthrashmetal
Pjesma se zove Breaking the Silence i totalna je definicija old-school thrash metala. Kad se "napuca" produkcija bice to definitivno albumcina, naravno pod uslovom da i ostale pjesme budu u ovom fazonu. Mogu reci da me ovakve pjesme i albumi raduju. To je za mene vracanje korijenima thrash metala, a ne ova komercijalna lutanja na koja danas ogoroman broj raje svrsava. Cinjenica je da slusam ovu muziku 17-18 godina i da su moje percepcije mnogih stvari u startu drugacije nego kod mladje raje koja slusa metal 5-10 godina. Savrseno razumijem i da muzika evoluira, da se albumi trebaju prodavati, da treba zadovoljiti i mladju publiku... Ali, ova pjesma je za mene thrash metal kakav volim - izvoran, agresivan, direktan, brz, beskompromisan, bez puno petljanije i preseravanja...

Profile  

Post subject: Re: Assassin
PostPosted: 25. 09. 2008. 00:54 
MetalheaD wrote:
Assassin takodje radi na novom albumu... Provjerite na Myspace-u demo jedne nove pjesme:
http://www.myspace.com/assassinthrashmetal
Pjesma se zove Breaking the Silence i totalna je definicija old-school thrash metala. Kad se "napuca" produkcija bice to definitivno albumcina, naravno pod uslovom da i ostale pjesme budu u ovom fazonu. Mogu reci da me ovakve pjesme i albumi raduju. To je za mene vracanje korijenima thrash metala, a ne ova komercijalna lutanja na koja danas ogoroman broj raje svrsava. Cinjenica je da slusam ovu muziku 17-18 godina i da su moje percepcije mnogih stvari u startu drugacije nego kod mladje raje koja slusa metal 5-10 godina. Savrseno razumijem i da muzika evoluira, da se albumi trebaju prodavati, da treba zadovoljiti i mladju publiku... Ali, ova pjesma je za mene thrash metal kakav volim - izvoran, agresivan, direktan, brz, beskompromisan, bez puno petljanije i preseravanja...

vidis,ja bi se sad radovo ko june da im predhodni album nije bio karina teska...al ajd mozda se ipak vrate u formu.svakako odlicna vijest

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]