SapunKemal wrote:
A imam ti bem ti nest preporuciti al moram pitati jarana ne znam ja to kako se zove i ovo od kinga se jedva sjeti... dobro je nest... huh vidio sam da je bilo na proslom sajmu skoro sve od njega... to moram i ja sve procitati! Neg cyberpunk tematike za citati? Hmmm ajm konfjuzd! Btw ono mnoge na kraju posta zanemari zajebo sam se! Mislim nisam ali ne znam to nista ovako kad me pitas i vise volim stripove! Jel neko citao neverwhere?? (vid sto mjenjam temu)
E druže Kemale, na sajmovima Å¡to su bili ovdje u Sa zasada je najviÅ¡e prisutan serijal MraÄne kule i možda po joÅ¡ neko novo izdanje, tipa Mobitel od Kinga, znaÄi da je bogata ponuda pa i nije baÅ¡, eto ja ove godine nisam naÅ¡ao Crnu kuću od njega i P. Straubba, moguće je da je bilo pa se prodalo jer sam ovaj zadnji bio tek u subotu.
Vidiš ovo što sam podvukao, da ti ne objašnjavam samo ću ti spomenuti šta već znaš:
Nathan Never, eto ga. I ja tražim takve stvari mada mi jedan haver skuplja te stvarke hrvatskih izdanja pa ću tek na ljeto sad to uzeti da Äitam. Nisam Äitao Neverwhere, imaÅ¡ li kakvu preporuku za online ili download tih stripova?