ponavljam opeth...
sta ste vas dvije molim vas u svojim zivotima uradile toliko kreativno i vrijedno spomena da ste kompetentne da pljujete po necijem zivotnom djelu bez ikakvih argumenata. to je bit citave ove "svadje" (mislim...svi se mi volimo al se malo prepucavamo da ne bude dosadno,zar ne?;))
@ Ravenlea
lose napravljen film? znas li ti uopste ko je Lucas? znas li da je to covjek koji je izmislio specijalne efekte u filmovima koji se sada koriste u svim mainstream hitovima. znas li za koga je prije radio i sta su uopste "Lucasfilm LTD" i "THX"
da imas barem malo pojma o tome ne bi pricala onakve gluposti, jebiga ni ja ne govorim koja je sminka bolja "Oriflame" ili "l'oreal"
@Thy Lajt
mogu rec da je Matrix sranje jer imam argumente. Matrix ideologija ima mozda 10% originalnosti u sebi i to ce primijetiti svako ko je pogledao vise od barem 30 filmova u zivotu. sam taj "The Chosen One" koncept, osoba koja ce uravnotezit svijet masina i svijet ljudi, zlo i dobro, zvuci poznato? nema ko to nije isfurao do sada, od Star Wars-a do Terminatora. milion podzonjenih detalja... sjecas se 3i dio Matrix-a, scena kad ona koka vozi svemirski brod kroz uski kanal u sredistu zemlje i pokusava stici do Zyona... pogledaj Star Wars i dio kada unistavaju Deathstar... pa da ne nabrajam dalje. (ne serem ja skroz po Matrix-u, prvi dio je sasvim ok a ostala dva su smece).
uhvatite se Brad Pittove guzice i Troye ili nekih sapunica