Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 20. 06. 2025. 07:08

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 02. 09. 2005. 10:07 

Ja ti samo pokusavam ukazati na gresku o rasi i nacionalnosti, a ti zavrsis napadom.Ok, suit yourself.

Nadalje, mislim da trebas ponovo shvatit kako je necija pobjeda i "dobar" film vrlo subjektivna stvar i to sto mislis da je Amelie trebala pobiejditi ocito drugacije misljenje od 10-ak sudaca koji su u ziriju Oscara.Jednostavno je subjektivno, a o ukusima se ne raspravlja.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 09. 2005. 16:29 
ajme......
ti si započela napadom nemoj se sad prenemagat

a ajde ti daj svoje mišljenje o toj godini,vidiš,te godine su slučajno manjine dobivale nagrade,znači halle berry,denzel washington,i favorit većine,amelie,je izgubio,u natjecanju za najbolji strani film,i sad ti meni reci....jeli tih deset sudaca stvarno mislilo da je ničija zemlja bolja od amelie,isto tako kao što su očito mislili da hitchcock nije dovoljno dobar za oskara,uz scorsesea,također ni kubrick,a ako slijepo vjeruješ u izbor oskarovaca onda me ni ne čudi ova reakcija al ako braniš jednostavno zato jer je to naš domaći film onda kaljaš svoje znanje o filmu

Post subject:
PostPosted: 02. 09. 2005. 16:38 

ja mislim da se gia već iskazala kao "veliki filmofil" na nekoj drugoj temi...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 09. 2005. 16:48 

Ja branim Niciju zemlju jer je prvenstveno dobar film mada se ne moze usporedit s Amelie (ne govorim ovo kao negativno).Stvar je u tome da je Amelie cista bajka, sarena (gotovo kicasta), sretna, puna nade i zbog toga je to i dobar, nadasve lijep film, ali takvi filmovi tesko da ce proc kod akademije koja je poznata po sklonosti ka "tezim temama".
Nicija zemlja je doslovno isplazen jezik u dotadasnji sistem, rat i njegovu apsurdnost i Nicija zemlja je drama.Realna, snazne poruke, dobrih dijaloga, i tragicna i zbog toga vise pali jer Amelie ostavlja samo dobar ukus u ustima na kraju, a Nicija zemlja te dobro protrese.Dobro.
Pa pokusaj ovo sad osporit i nadalje, ako niste primijetili kilometrima ste daleko od topica.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 09. 2005. 16:51 
Gia wrote:
Ja branim Niciju zemlju jer je prvenstveno dobar film mada se ne moze usporedit s Amelie (ne govorim ovo kao negativno).Stvar je u tome da je Amelie cista bajka, sarena (gotovo kicasta), sretna, puna nade i zbog toga je to i dobar, nadasve lijep film, ali takvi filmovi tesko da ce proc kod akademije koja je poznata po sklonosti ka "tezim temama".
Nicija zemlja je doslovno isplazen jezik u dotadasnji sistem, rat i njegovu apsurdnost i Nicija zemlja je drama.Realna, snazne poruke, dobrih dijaloga, i tragicna i zbog toga vise pali jer Amelie ostavlja samo dobar ukus u ustima na kraju, a Nicija zemlja te dobro protrese.Dobro.
Pa pokusaj ovo sad osporit i nadalje, ako niste primijetili kilometrima ste daleko od topica.

lijep?amelie je snimana na tako nadrealno savršen način za razliku od ničije zemlje koja se ne razlikuje previše od ostalih ratnih filmova,

Quote:
ja mislim da se gia već iskazala kao "veliki filmofil" na nekoj drugoj temi...

da,primjetila san :twisted:

Post subject:
PostPosted: 02. 09. 2005. 16:58 

Logicno je da se tebi ne razlikuje od ostalih ratnih kvazi patriotistickih filmova kad ih sigurno nisi puno gledala, al ja sam gledala sve i svasta i znam razlikovat film s porukom i bez nje.
I sama si rekla, "nadrealno savrsen nacin", a sta je sa stvarnoscu?Nicija zemlja je ima i zato je pobijedila!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 09. 2005. 17:22 
Gia wrote:
Logicno je da se tebi ne razlikuje od ostalih ratnih kvazi patriotistickih filmova kad ih sigurno nisi puno gledala, al ja sam gledala sve i svasta i znam razlikovat film s porukom i bez nje.
I sama si rekla, "nadrealno savrsen nacin", a sta je sa stvarnoscu?Nicija zemlja je ima i zato je pobijedila!

nije mi jasno,zbog tog bahatanja si na prošloj temi bila ogađena do boli,i ček ti ponavljaš istu pogrešku...nije mi jasno....daj spusti se na zemlju haj molim te

a nadrealizam i realizam su oblici umjetnosti čak bi se nadrealizam morao onda i više cijeniti,a to što je realan ga ne čini ništa posebno boljim od amelie,niti značajnijim

Post subject:
PostPosted: 04. 09. 2005. 00:09 

Da mene (duso) brine sta ti koja si dosla prije 2 mjeseca ovdje mislis odavno ne bih bila ovdje jer takvih poput tebe je bilo na forumu, ali su svi nakon nekog vremena otisli, a ja sam tu vec 3-4 god i najzalosnije je sto su zbog takvih poput tebwe i stari clanovi napustili ovaj forum...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 09. 2005. 01:58 

i bolje je da su napustili ukoliko su toliko bahati i prepotentni. btw. podsjećaš me na jednu članicu koja se zvala sqo....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 09. 2005. 02:27 
Gia wrote:
Da mene (duso) brine sta ti koja si dosla prije 2 mjeseca ovdje mislis odavno ne bih bila ovdje jer takvih poput tebe je bilo na forumu, ali su svi nakon nekog vremena otisli, a ja sam tu vec 3-4 god i najzalosnije je sto su zbog takvih poput tebwe i stari clanovi napustili ovaj forum...

e pa I'm here to stay like it or not,a objasni mi kakvi su to poput mene,jer me zanima,vidiš,ja sam u ova dva mjeseca stvorila nekakvu sliku o članovima foruma,al tu nisam da bi komentirala njih,nego glazbu,i umjetnost općenito,a meni se čini da se ti više baziraš na članove nego na teme,svakom loncu poklopac.....samo ohladi,ne diram te ne diraj me i kraj

Post subject:
PostPosted: 04. 09. 2005. 12:10 

Elem, Martin ce sigurno dobit nekog pocasnog jer kako g jednom nazvase neokrunjeni je kralj, imao je filmova koji su kultni, ali bojim se da na ovaj topic odgovorise samo 2-3 osobe (toliko je danasnja mladez upoznata s reziserima :))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 09. 2005. 12:39 

Slusaj Gia, jebe mi se za rezisere. Ja bi mogao biti deset puta zesci reziser nego svi ti kitani.

gledo sam sva tri kuma, taksistu i jos jedno dva tri filma koja e ne sjecam da su bili njegovi X puta, i svi su bili kita naspram prica koje sam upoznao iz licnog zivota, o istinskim likovima, o ljudima koji su prozivjeli PRAVE sjebove. Dno je duboko kolko gledas u njega. Nijedan Amerikanac nije vidjeo dno treceg svjeta.

Nisam ti ja kriv sto si odrasla u saksiji, al da si malo slobodnija osoba, nebi ti se citav zivot okretao oko srebrnog ekrana.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 09. 2005. 17:16 

Znas sta se ja samo pitam, kad si ti tak pametan i kad ti bas mozes bit bolji reziser, zasto onda nisi?
Obozavam ljude koji puno pricaju, a nikaj ne delaju.Pure and simple, ne svidja ti se, ne gledaj, ne jebi nas ostale zbog toga i to je to.
C`est la vie.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 09. 2005. 17:55 
Moderator

kostob reko onaj,kako vi samo serete i serete i serete i SERETE i serete i serete....
"Ja bi mogao biti deset puta zesci reziser"
pa budi jarane,niko ti ne brani,al nije bit u tome bil ti mogao biti,mogao bi svako biti,al ima tu nest drugo,a to je osjecaj,kojeg martin fakat al fakat ima,a takodjer i coppola,kad smo kod kuma,oni su u svojim filmovima govorili o AMERICI,postratnim dogadjajima i ostalim sranjima,a ne o trecem svijetu

a sad,pricajte o rediteljima,i ne serite o tome ko bi mogao sta biti,ko je u pravu a ko ne,vec ako sta imate pametno rec izvolite

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 09. 2005. 18:24 

navodno je kum bio sponzoriran od mafije da prikaže mafiju u lijepom svjetlu. otom potom, film je remek djelo, velikim dijelom zahvaljujući i fenomenalnom castu.

btw. kad smo kod filmova o ratu,
michael cimino i DEER HUNTER, FILMCHINA, jedan od najboljih uopće, po meni i najbolji antiratni svih vremena. o tom filmu mogao bih pisati i pisati. nakon kaj sam ga prvi puta pogledao, a kasnije slučajem saznao da traje 3 sata, nisam mogao vjerovati. ta 3 sata prođu ko sat i pol kod DOBROG filma. film je savršenstvo.

također, rado bih naglasio i jednog perspektivnog glumca, johna cazalea, koji je prerano preminuo, a u svim filmovima u kojima je on se pojavio, svi su bili nominirani za oscara kao najbolji film.

jeb'ga malo sam se udaljio od martina, ali ne i od bobbyja.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 09. 2005. 19:12 
Moderator

ShadowLord wrote:
navodno je kum bio sponzoriran od mafije da prikaže mafiju u lijepom svjetlu. otom potom, film je remek djelo, velikim dijelom zahvaljujući i fenomenalnom castu.

btw. kad smo kod filmova o ratu,
michael cimino i DEER HUNTER, FILMCHINA, jedan od najboljih uopće, po meni i najbolji antiratni svih vremena. o tom filmu mogao bih pisati i pisati. nakon kaj sam ga prvi puta pogledao, a kasnije slučajem saznao da traje 3 sata, nisam mogao vjerovati. ta 3 sata prođu ko sat i pol kod DOBROG filma. film je savršenstvo.

također, rado bih naglasio i jednog perspektivnog glumca, johna cazalea, koji je prerano preminuo, a u svim filmovima u kojima je on se pojavio, svi su bili nominirani za oscara kao najbolji film.

jeb'ga malo sam se udaljio od martina, ali ne i od bobbyja.

za mene je Deer Hunter medju pet najbolje napisanih scenarija u historiji filma :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 09. 2005. 19:45 

http://www.imdb.com/title/tt0077416/

Za one koje zanimaju detalji o doticnom filmu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2005. 20:53 

jedini film njegov koji bash volim je Alice Doesn't Live Here Anymore,iz '74.god koji sam slucajno uhvatila na tvu...bash simpa film..doba nevinosti mi je isto ok..ovo ostalo,ne volem....nekako mi ne lezi...od avijaticara sam ocekivala mnogo vise,pogoto sto glumi leonardo,ali jebga...bash sam se onako,ohladila posle filma....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2005. 23:30 

leonardo nema pojma o glumi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2005. 01:10 

ShadowLord wrote:
leonardo nema pojma o glumi.

ocekivala sam ovakav komentar...ali daj mi neki argument....
sto se mene tice,on ima odlicne transformacije,ima svoj stil(iako je josh mald)naravno da nije savrsen glumac,ali svakako zaluzuje mesto u klasi dobrih glumaca..to su rekli i ljudi koji mnogo strucniji za ovu oblast....

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]