Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 21. 06. 2025. 00:53

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 45 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19. 09. 2005. 20:35 

zadnji puta kad sam bio u kazalištu bio sam pijan i istjeran. kazalište je gay.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 09. 2005. 21:04 

Shiteater black wrote:

Hmm, to je stvarno nesto za pohvalit se

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 09. 2005. 21:42 

Gia wrote:
@Shadow Lord

Tebi je u "kazalistu" samo sranje, a ne i na filmu? Na filmu se nagledas pedest puta gorih sranja zahvaljujuci efektima i bolesnim umovima, a u pozoristu je tesko postici takvo nesto. Logicno, ima losih predstava, al ne pretjeruj s tim da je "sve sranje".

ajd pročitaj još jednom moj post

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 09. 2005. 01:41 

Haha sad ce krv poteci oko kulturnog i moralnog uzdizanja

@Lena moj post nema nikakve veze sa nazivom teme,rekao sam kako ovdje jebiga jeste(ne da mi je drago zbog toga)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 09. 2005. 17:34 

Obozavam dobre pozorisne predstave, a u posljednje vrijeme su mi u sjecanju ostale 'Prosjacka opera' (u bh. rap izdanju) i 'Helverova noc.' Ovog Hamleta jos nisam imala priliku vidjeti...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 09. 2005. 11:10 

@Grudge: onaj moj posljednji post je najmanje tebi bio upućen ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 09. 2005. 12:26 

jeretik wrote:
Shiteater black wrote:

Hmm, to je stvarno nesto za pohvalit se

nije za hvalit se, al eto. to je bio moj zadnji posjet kazalištu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 09. 2005. 00:39 

Bas me briga za kulturno i moralno uzdizanje. Uzdizala sam se godinama al sam skuzila da tam ljudi dolaze iz razloga
1. da vide i budu vidjeni
2. jer su stari i nemaju kam izlaziti pa su im ovo jedini dogadjaji za koje se mogu srediti i izaci
3. jer su frikovi koji su totalno udubljeni u tu vrstu umjetnosti, samo o tome znaju i pricaju, fah idioti koji misle da su pobrali svu pamet svijeta

Grozno kulturno padam u zadnje vrijeme, bas me briga, al su mi vec na vrh glave usiljeni kvaziintelektualni razgovori s ljudima kojima se moras non stop kulturno smjeskati i glumiti jer oni misle da su uzviseni zato jer njeguju kulturne vrijednosti. Bljuje mi se od tih finih ljudi kad znam da je to sve glupa i da su ispod toga totalno suplji. Fakat nemam vise volje za tim.

Nemam nist protiv same umjetnosti, al mi idu na zifce umisljeni D umjetnici kojima bi se svi trebali klanjati i njihova ulizivacka publika.

Jebiga, CAR JE GOL! :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 09. 2005. 01:09 

Black Ofca wrote:
Bas me briga za kulturno i moralno uzdizanje. Uzdizala sam se godinama al sam skuzila da tam ljudi dolaze iz razloga
2. jer su stari i nemaju kam izlaziti pa su im ovo jedini dogadjaji za koje se mogu srediti i izaci
3. jer su frikovi koji su totalno udubljeni u tu vrstu umjetnosti, samo o tome znaju i pricaju, fah idioti koji misle da su pobrali svu pamet svijeta

Grozno kulturno padam u zadnje vrijeme, bas me briga, al su mi vec na vrh glave usiljeni kvaziintelektualni razgovori s ljudima kojima se moras non stop kulturno smjeskati i glumiti jer oni misle da su uzviseni zato jer njeguju kulturne vrijednosti. Bljuje mi se od tih finih ljudi kad znam da je to sve glupa i da su ispod toga totalno suplji. Fakat nemam vise volje za tim.

Nemam nist protiv same umjetnosti, al mi idu na zifce umisljeni D umjetnici kojima bi se svi trebali klanjati i njihova ulizivacka publika.

Jebiga, CAR JE GOL! :twisted:

Hm, tako nekako... :) Od tebe cojk svasta moze pametno procitat, jal u novinama, jal na forumu... Dec d spirit 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 09. 2005. 02:56 

OFCA, ja te želim upoznati!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 09. 2005. 14:13 

samo da primjetim kako kulturno uzdizanje NE MORA značiti ujedno i moralno...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 09. 2005. 19:14 

Meni samo nije jasno zasto toliko brinete o "uzdizanju" i hakaratima, zar niko ne moze jednostavno uzivati u predstavi, otici jer zele vidjeti "nasu" verziju Hamelta, jer zele vidjeti kako je neko drugi dozivio neku dramu? Manite se elite, "vidjenja" i glupiranja, uzivajte ako mozete, a ako ne onda zaobilazite-pure & simple.

P.S. Samo na premijere se ide da se bude vidjeno, a ne na reprize i ostalo :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 09. 2005. 20:16 

leno to ti da se pofalis da si bila u pozoristu pa otvaras temu :) :)

ma bio prije 2godine, bio jednom na tvrdjavi u SA - ubio se od dosade, 3 sata traje, ukocio se, sreca bila naka pauza pa tu malo istego noge :) zijevalo mi se uzasno, nikad vise nisam zijevo, rastegli je u PM
i bio jednom nije sala cak u zenici u pozoristu - prokleta avlija e tu nije bilo lose, tu mi je zanimljivo bilo :) :) al ne previse, to je trajalo manje

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 09. 2005. 23:41 

Quote:

legenda :)

Quote:
@Grudge: onaj moj posljednji post je najmanje tebi bio upuæen

znam da je meni bio upucen tvoj zadnji post, al' ja uopshte nisam ono napiso na osnovu teme, napiso sam na osnovu iskustva jednog odlaska u pozorishte...

Quote:

couldn't agree more!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 09. 2005. 14:38 

jeretik wrote:
Hm, tako nekako... :) Od tebe cojk svasta moze pametno procitat, jal u novinama, jal na forumu... Dec d spirit 8)

hahahahah Nazalost, ne pisem ja u novinama. To si me zamijenil s drugom osobom. Mozda jednog dana neko shvati da bi moje umotvorine trebalo objavljivati, al do onda nist :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 09. 2005. 14:46 

Slazem se s ravagerom. Moralno uzdizanje nema nikakve veze s kulturnim :?

Skoro svake godine neko postavi predstavu Hamleta u Hr, ko da je to vrhunac nekakvog kazalisnog stvaralastva i prakitcki nisi glumac ak bar jednom nisi odrecitiral 'Biti ili ne biti'. I nit me najmanje ne zanima na koji su je nacin prikazati i interpretirali. Ja sam knjigu procitala i analizirala, znam o cemu se radi, dozivjela je na svoj nacin. Uopce me ne zanima kak ju je dozivjelo 6 razlicitih rezisera i glumaca s ex yu prostora zadnjih par godina. Samo mi sjebavaju dozivljaj :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 09. 2005. 15:38 

Black Ofca wrote:
jeretik wrote:

hahahahah Nazalost, ne pisem ja u novinama. To si me zamijenil s drugom osobom. Mozda jednog dana neko shvati da bi moje umotvorine trebalo objavljivati, al do onda nist :wink:

Cek ba, zar ti nisi Crna Ovca iz PCPlaya?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 09. 2005. 16:05 

Ne :)

Nikad nisam ni cula za zensku tak dugo dok me nisu poceli ispitivati dal sam to ja

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 10. 2005. 04:20 

Simptomatično je to da kroz pozorišta puše propuh.Onda iznenada neki teatarfest i iznenada i gomila našminkanih spremnih da se pokažu u svom "svjetlu kulture i visine".Uglavnom pred kamerama;kad predstava počne,onda uglavnom bleje,plješću u pogrešno vrijeme ili ,još najbolje,odu negdje na fuka,tako nakaradno,pozorišno odjeveni i odjebani.

Slično je i sa sarajevofilmfestivalom.Zato maksimalno izbjegavam takve parade,jer se u zadnje vrijeme slabo kontrolišem.
Generalno,žalim što na repertoaru N.P. nema opera.Zbog toga bih se i ušunjao u tu masu.
Čast izuzecima.Oni se lako uoče,tako da se prvi dio na njih i ne odnosi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 10. 2005. 14:24 

@Black Ofca

Pokusaj ne shvatat sve doslovno.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 45 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]