ženska, pa ti si gluplja od bljuvotine najprimitivnije amebe.
kao prvo, ja nisam demantirao tvoj suvjektivan izbor nego sam dao komentar i svoje miÅ¡ljenje o mementu, koje smatram totalno precjenjenom budalaÅ¡tinom, a to kaj je tebi najdraži nije moj problem. koliko se sjećam nigdje nisam napisao da se to tebi ne smije sviÄ‘ati ili sam na bilo koji naÄin osporio
ShadowLord wrote:
memento je jedan od najprecjenjenijih filmova svih vremena. film sam po sebi spada u obiÄan prosjek. redateljev uspjeh je bio u efektu zbunjole prosjeÄnog ive ivića, gledatelja filmova, kojem je bitan pow efekt a ne film kao cjelina. vrlo precjenjeno. i svjetlosne godine udaljeno od vrhunca filmske umjetnosti.
a sad evo zakaj si gluplja od ribosoma životinjske stanice.
pravila si se pametnom, potcjenjivala moje znanje
Gia wrote:
a sto se klasicnih tice ja ih ovdje ne bi spominjala jer se bojim da ti za pokojeg ne znas...
(ne znaš se odnosi na ShadowLorda)
i muškog dijela foruma
Gia wrote:
Logicno da je dobar i da je smijesan kad 99% muskih prosto ne moze da svari da ima jedno zensko koje ZNA nesto o filmu.I to ne samo nesto nego mozda i vise od njih.
onda sam te pokušao potaknuti na konstruktivnu raspravu
ShadowLord wrote:
pa pokreni raspravu. pa možemo diskutirati. nisam se ja smijao tome da ti možeš spomenuti nekoga koga ja ne znam u smislu da znaš puno, nego u smislu koliko me potcjenjuješ
nakon Äega si ti odbila ući u to (oÄito ti je bilo ispod Äasti ući u raspravu s nekim "ko nema pojma"
Gia wrote:
Necu ja nikakvu raspravu zapocinjat samo cu dodat Sama Mendesa na listu mojih najdrazih pa ako znas ko je javi...
i još pri tome pokazala koliko ti CIJENIŠDRUGE komentiravši Sama Mendesa, pitajući se da li ga poznajem, kojeg sam ja još na prethodnoj strani naveo kao perspektivnog redatelja.
ShadowLord wrote:
sam mendes velika perspektiva, mada je kazališni redatelj,...
istovremeno ni traga tim silnim "klasicima" koje poznaješ.
UDAHNI:IZDAHNI