BIJELA SVJETLOST/BIJELI ŽAR
bijela svjetlost u glavi Äe mi frku složiti bijela svjetlost zar neznaÅ¡ da Äe me to oslijepiti bijeli žar bijeli žar prožima me sve do njožnih prstiju bijela svjetlost gospode smiluj se Bijela svjetlost vlada,za boga miloga
bijela svjetlost bijela svjetlost zbrÄkat Äe mi mozak bijela svjetlost uh,bijela svjetlost izludit Äe me bijeli žar bijeli žar prožima me sve do nožnih prstiju bijela svjetlost uh,bijela svjetlost,rekao sam,za boga miloga,uÄini to bijela svjetlost uh,obožavam kada ta stvar poÄne kolati bijela svjetlost pazi na tu stranu,pazi na tu stranu zar ne znaÅ¡ da ÄeÅ¡ umrijeti i usahnuti bijeli žar hej,zgodna ženo gledaj me kako idem po ulici bijela svjetlost ulazi ti u glavu,ubit Äe me,drži se svoje ulice bijela svjetlost vrti mi po mozgu bijela svjetlost izludit Äe me bijeli žar uh,bijeli žar prožima me sve do nožnih prstiju bijela svjetlost uh,bijela svjetlost,rekao sam,za boga miloga bijela svjetlost uh,bijela svjetlost obasjava mi oÄi bijela svjetlost zar neznaÅ¡ da me ispunjava iznenada bijeli žar uh,bijeli žar prožima me sve do nožnih prstiju bijela svjetlost uh,bijela svjetlost,kažem ti,za boga miloga,fura me bijela svjetlost uh,ona me bez greÅ¡ke ubacuje u brzinu pogledaj tog manijaka,pogledaj tog manijaka uh,otiÄi ÄeÅ¡ i ponoviti to svakog tjedna bijeli žar uh,mrljaÅ¡ brljaÅ¡,svi Äe morati poÄi i pobiti svoje babe
bijela svjetlost evo je dolazi,evo je dolazi svi su je dobili i moram pobjeÄi uÄini to
|