Ovo ko god pise, ako se zestoko ne zajebava, a sumnjam, jer je mrznja originalna, je prvi i jedini potreban dokaz o mentalnom stanju prosjecnog 17-godisnjeg Bosanca u bilo kojoj zescoj furci.
Svi su simptomi tu, od nadmenosti, umisljenosti, umisljene posebnosti, pa do onih kljucnih kod nas...kao sto je antagonizam prema svima a posebno prema onima koji su slicni tebi, jer, nedo bog, mogli bi bit jaci od tebe u tvojoj furci, zavist...it goes on...
Ovakvi ljudi su prilicno siroko rasprostranjeni i upravo su glavni razlog sto mi se smucise mladji metalci ljetos. Umjesto da su svi slozni i jedna raja, svi su u svojim malim krugovima...i u tim krugovima jedino sto ih gur naprijed je mrznja prema prvom komsi na toj akademiji....uzas
A uzrok toga svega je, sasvim drugacije naravi. Machizmo Metala je nesto sto strasno fura djecake u triumfu puberteta i nejebica. Znam jer sam i ja nekad imo 16. A furalo se i tada ko sada, samo gluplje

A posto se taj nagon i bjes nemoze produktivno iskaliti po necijoj glavi (prije ce da je neki stereotipniji mladi Bosanac to vec ucinio sa autorom) ili u instrument (bilo zbog manjka talenta il finansija), a u manjku obaveza (npr. posla) i cvatu maste se to sve multiplicira, onda se serenda, gleda se u druge, podjebaju se drugi s prezirom jedne postklimaktericne babetine, i kao kulminacija uboge nekreativnosti, stvori se, kao sto genije na drugom blogu rece, izraslina uma koja je funkcijom po svemu nalik na kloaku...blog.
No amaterizma je blog prepun, i pravo je proziran (sto me jos vise uvjerava u ozbiljnost autora). Od kaljanja mladih metalki zbog imidza i izgleda jer im "nedaju picke" (autor pokusava prenijeti shanerski tough guy sentiment da mu je draza ova sminka u papucama, drecavom topicu i nekakvoj kuhinjskoj krpi oko guzova, sinko, been there-done that, ofirna laz), preko spocitavanja svima za disk kolekciju proslog ljeta, pa do vrhunskog ofiranja u pregej odi pokojnom Chucku u kojoj je navedeno niz krajnje nebitnih statistika koje razlikuju malog fana od velikog. Igrom slucja, dosta ih je blatantno pogresno, sto ukazuje da je autor ipak mali metalac, i da ce ga jednom to sve proci

Sharane, citanje ovog bloga je bila obligatorna tortura, ako znas autora poselami ga od mene i zazeli mu svako dobro, jer mu dosad ocito nije bilo....