Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 25. 06. 2025. 23:06

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

Pjesme koje se mogu skinuti su
Dobre 50%  50%  [ 3 ]
Dobro dobre 17%  17%  [ 1 ]
Odlicne, Sharane, pushim ti ga! 33%  33%  [ 2 ]
Total votes : 6
Author Message
 Post subject: Gledaj ovdje Pažljivo!
PostPosted: 27. 11. 2005. 03:13 
Moderator

Draga koojo...

Nemoj se začuditi što čitaš ovaj post. Marginalac Margarin, najgluplji hip hop bend na Balkanu, završio je i novi demo album skromno nazvan ''Isp'o Sapun''. U svrhu promocije tog sranja, ti čitaš post kojim te obavještavamo da nas možeš posjetiti na našem trenutnom novom siteu koji se nalazi na adresi http://www.marginalac-margarin.cjb.net , i skinuti TRI PJESME BESPLATNOOOOO, a ako ti to nije dovoljno (iako ima link tamo), mi imamo i blog na http://marginalac.blogger.ba

Razlog zbog kojeg ti pišem ovo sve je da se uskoro bliži i štampanje ovog CD-a, i to u basnoslovnih 100 primjeraka, ni više ni manje. To će biti JEDINO štampanje sa coverom, i svim ostalim zajebancijama, kao npr. našim autogramima...Kako dobiti taj sjajni CD, pitaš se?

Prvo da naglasim, PRVIH 50 primjeraka je BESPLATNO, drugih 50 primjeraka košta 1 KM. Jedini način je da pišeš nazad na mailto:vivalasharan@gmail.com i kažeš da oćeš CD. Ako si iz SA, ovo sve navedeno vrijedi za tebe, ako nisi, morat ćeš platiti poštarinu, jer mi ne dajemo jeb za tvoje potrebe za našim lirikama.
____________________________________________________________________________________________________________________

Inače, ako živiš u rupi, i nisi čuo za em'n'em, onda nam je stvarno žao, nećemo ti reć' ko smo. Zajebajem se. Ja malo iz prvog, malo iz trećeg lica...muhahaha...uglavnom, mi smo synth pop / dance / drum'n'bass / punk rock / wanna be metal hip hop rap band nastao na temelju Bloodhound Ganga, sa dosta bosanskog hjumora, koji u našoj verziji kurcu ne valja.
Teme naših pjesama su različite, ali uglavnom, u osnovi, ismijavamo pedere, šminkere, ljude koji izlaze kod Bičakčića, razne romantične gluposti i gestove, kooje koje nas znoje, zajebane metalce, državu, predsjednike, revizore, GRAS...

Toliko o tome. By The Way, mojne misliti da si poseban/na jer čitaš ovaj post, još je oko 500 ljudi dobilo ovaj MAIL, a razlog zašto nije forwardovan kao mail je da ga ti sigurno pročitaš, da ga glupi Yahoo ili neko slično sranje ne stavi u bulk/junk/shit/cunt/piss folder.

Požuri, i priorder jor Marginalac cede. 50 komada besplatno, 50 košta marku :)

Sharan - MC (master of cica, jebač šminkerki, kurac-palac, wanna be basista, pisac glupih tekstova, čovjek koji bari djecu od 14, čovjek koji kupi koke od 28...aidov prijatelj (no homo)

http://www.marginalac-margarin.cjb.net
http://marginalac.blogger.ba

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 11. 2005. 20:43 

kod biche je dobra pravo... nasmijala me pravo
one druge dvije su takoder solidne...al ne kao kod biche

haj ako mozes,posalji mi album na mail...!?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 11. 2005. 22:00 
Moderator

hm, hm...ne znam bash mogu li :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 11. 2005. 22:48 

Ima li ona stvar"Moj Milane jabuko sa grane"?.Isto je balkanska,glupa je,a možda je ispo sa grane. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 11. 2005. 01:39 
Moderator

heretik Rajko wrote:
Ima li ona stvar"Moj Milane jabuko sa grane"?.Isto je balkanska,glupa je,a možda je ispo sa grane. :lol:

ta samo na vinyl izdanju :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 12. 2005. 02:19 

Nije ni loše,mislim da sam čuo jednu stvarku na 202.Malo se promovišemo,jel.Nego,generalno,meni je taj hiphop sranje,jebiga.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 12. 2005. 21:23 

hjea, isp'o sapun je dobra stvar, koda sam ja riječi pisao :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 12. 2005. 14:09 
Moderator

Shiteater black wrote:
hjea, isp'o sapun je dobra stvar, koda sam ja riječi pisao :D

znao sam ja da ce se tebi svidjeti, i vjerovao ili ne, u bookletu ima mali pozdrav i za clanove RP-a :) Sjetio sam vas se, stari supkoljupci :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 12. 2005. 18:27 
Moderator

Dame i Gospodo!

Sa neizmjernim ponosom želim da vam saopćim da je Marginalac Margarin pred potpisom ugovora sa novom izdavačkom kućom koja će se predstaviti javnosti i putem interneta u februaru. Ljudi koji vode tu kuću, oduševljeni su materijalom, čitav ''Isp'o Sapun'' će biti dostupan za BESPLATAN download na njihovoj stranici, bend će krenuti i na lagano predstavljanje svirkama uživo od marta po cijeloj BiH, a uskoro će izaći i službeni prvi i novi EP sa četiri nove pjesme. Želim se zahvaliti svima koji su slušali, kritikovali, hvalili i pljuvali ovaj bend od početka!

Sharan

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]