by CorniX (Ahilej, Kurva..)
eo s kakvom se ja budalom druzim.. dakle..
Ljetni doživljaji BONUS: Na ekskurziji (Iako nisam bio)
[Evo vam jos jedna kasika smijeha. Ovo je dakle vandredni nastavak dozivljaja... Ovaj dio je osvanuo u zadacnici bosanskog jezika u koje pisemo pismene vjezbe iz bosanskog... Shvatite da ovo nije smjelo biti previse bolesno]
Znam da ću "nadrljati" zbog ovog sastava, ali svejedno cu napisati. PriÄa kaže sljedeÄe:
SjeÄam se kao da je bilo prije petnaest godina. Ja i moj drug kolega smo otiÅ¡li na ajrodrom. Tu su nas cekali svi prijatelji iz razreda. Bio sam ponosan na sebe ne samo sto sam bio najbolji u razredu svoga obdaniÅ¡ta, vec samo sto sam bio najbolji u razredu. Kad smo sijeli na voz vozac autobusa nam je rekao. Kada smo izasli iz aviona Miris iz Kine me je udario, ali ozbiljno. Nosac kofera se zvao Jao Miris i udario me je po sred usta lopatom zato sto sam mu se smijao i zvao ga "koso oki" citavim putem do Tunisa. Kada me je dekan E.T.F.-a polio kantom vode dosao sam sebi i rekao. I dok sam na devi jahao do hotela magarac me je "zbacio" sa sebe na hladni pjesak tunisa. Dok sam se ponovo popeo na konja cijeli razred je vec nestao iz mog vidokruga. Bio sam izgubljen u sred pustinje! I tako lutajuci pustim ulicama grada slucajno sam prosao pored hotela u kojem smo trebali odsjesti. Nakon Äetri sata hodanja svatio sam da sam prosao pored hotela. Okrenuo sam se i trÄeći poÄeo puzati prema hotelu. Tako hodajuci iscrpljen i umoran i umoran stigao sam pred hotel. Usao sam u hotel i odmah svojim lijepim, sjajnim i okruglim okicama poceo traziti svoj razred i svoju mamu. "Nasao sam ih!" pomislih, dok se žena za koju sam mislio da mi je mama nije okrenula i rekla.
kopirajt CorniX
ledzenda