Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 06. 2025. 17:01

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 47 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12. 08. 2006. 06:30 

ja nisam ni misila na poznate licnosti...mislila sam na osobe koje licno poznajes-porodicu, rodbinu, kosmijem, prijatelje.....mrsko mi je bilo otvarati novu temu, pa sam ovdje napisala sta inace mislim o svemu tome i koliko me to isto nervira...je li ti sad jasno sta je pisac htio da kaze? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 08. 2006. 13:57 

NAPUSENA KUJA wrote:
mrsko mi je bilo otvarati novu temu, pa sam ovdje napisala sta inace mislim o svemu tome i koliko me to isto nervira...

e pa ne moze to tako... zamisli kad bi svi tako radili, dokle bi to islo... mora se znat, neki red...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 08. 2006. 20:03 

NAPUSENA KUJA wrote:
mene najvise nervira kad neko pogine ili umre i onda svi pocnu da govore 'kako je samo bio fin, dobar, divan, drazesan, simpatican ovakav, onakav' :x gdje ste svi bili dok je bili dok je bio ziv???? sto mu tada niste govorili 'slusaj, ja mislim da si ti super, drag si mi, volim te, stalo mi je do tebe, ovo ono'? ovo mislim opcenito za bilo koga. Najlakse jep okazivati osjecaje kad neko umre, pa onda govoriti 'ja sam ga posljednji vidio, ja sam ovo ja sam ono s njim' dajte ljudi....osjecaji prema nekoj osobi se pokazuju dok je ziva, kasno je kad umre, njemu to nista ne znaci...to sto placate, nema hajra....
meni su dvojica najboljih prijatelja poginuli...obojici sam imala puno toga za reci, i bas taj dan kad su poginuli ja sam razmisljala da ih nazovem i kazem im neke stvari...i onda kad se to desilo uzasno sam se osjecala jer sam ostala nedorecena...nisu znali koliko su mi ustvari znacili....ja sam se kajala, ali sam shvatila da ne mogu nazor u zemlju za njima da im to kazem..ali zato ne pravim iste greske...odtad koristim svaku priliku da kazem osobama do kojih mi je stalo koliko mi znace....i onda ako se desi da umru ili oni ili ja, bar necemo zaliti, ni oni ni ja, sto stvari nisu bile onakve kakve su trebale biti....cemu skrivati osjecaje i praviti se da smo hladni i nedostizni kad smo svi tako krhki i lomljivi samo sto to neki skrivaju bolje, neki losije, ali sve je to isto sranje....poenta je ista...jbg na kraju ostaje gola koza i go covjek kakogod da okrenes....(zivio mesa)

...word!...no, uglavnom ti se svodi na dvije...krajnosti...jedni k'o fol hladni, stone, zica, logor...drugi slatkasto, pateticno, skoro automatski isprovocirano topli...
...vala, ak' cu birat izmedju dvije krajnosti, a uglavnom je tako, izabracu prvu...
...e, a sebe dovest u neku ravnotezu po tom pitanju...
...cisti art...duuuuuuugo, sestro, duuuuuugo vrijeme za mijenjanje sebe treba...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 08. 2006. 04:31 

nidje veze fakat...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 08. 2006. 04:35 

NAPUSENA KUJA wrote:
ja nisam ni misila na poznate licnosti...mislila sam na osobe koje licno poznajes-porodicu, rodbinu, kosmijem, prijatelje.....mrsko mi je bilo otvarati novu temu, pa sam ovdje napisala sta inace mislim o svemu tome i koliko me to isto nervira...je li ti sad jasno sta je pisac htio da kaze? :)
pa ako se nazivas piscem onda jeste :-D
salim se, nego kontam ja sta si htjela rec, al ne kontam sto neko nebi bio fin prema rodbini,prijatelju itd pa onda kad umru il nesto bude e oni su fini vako nako...ja recimo koga mrzim i od rodbine i bilo koga necu ni spomenut ga ni kad umre nit "sazaljevat". ko mi je bio rega i ok to cu i rec kad ga ne bude...kontas sta sam mislio... recimo adi mi nikad nije bio odvratan vec sam cjenio njegov rad i to cime se bavi. a recimo merlin mi je supak i kad umre vidjeces sta cu rec :-D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 08. 2006. 04:47 

ma da...ne znam vise sta da ti kazem...uglavnom rekla sam vec sve sta sam imala i koliko me nervira to 'bio je ovakav, onakav' i sto placu i cmizdre i zale....
meni je isti klinac kad umre ili neko koga simpatisem ili neko koga ne...jbg, nema ga vise, ne vrijedi se zamarati...e da, jos mi je najgore kad pocnu price tipa 'on bi to uradio ovako' ili 'on bio to htio sigurno' ili blablabla....sta oni znaju sta bi ko htio i zelio i volio...njemu je svejedno sigurno, a samo sami sebe sjebavaju tim umisljanjem da znaju sta bi doticna osoba htjela :roll: just let it go....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 08. 2006. 05:01 

potpuno si ti u pravu,al to neko on bi ovo on bi ono...to je vise ono radi reda nekog,da se izrazi kao zalost...eto to je to odprilike :-)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 47 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]