Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 15:49

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 25 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 26. 09. 2006. 16:19 

Daj izbaci to /a majke ti ! :D
Ma nishta malo se zajebavam, pogledacu :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 09. 2006. 15:52 
Moderator

Ok, sada sam oslobodio malo svog vremena da pokrenem i zadnji dio ISK webzinea, možda najveći projekt unutar ISK webzinea, a to je dio ISK Bih Bands! Pošto sve više ljudi iz inostranstva dolazi na ISK MySpace i interesuju ih BiH bendovi, mislim da je sad pravi trenutak da se počne raditi sa tim...

ISK će uraditi ličnu stranicu za svaki bend koji je u metal/punk/hardcore/grunge/rock n roll zvuku, a dolazi iz BiH, a pogotovo ćemo obratiti pažnju na demo bendove!

Sve što trebate uraditi da bi dobili svoj mjesto na ovom dijelu ISK webzinea, je da na naš mail mailto:IZVANSVAKEKONTROLE@GMAIL.COM pošaljete sljedeće stvari zapakovane u zip ili rar paketić...

Slika benda

1 ili 2 mp3 pjesme (nažalost, bendovi koji nemaju validan demo, bio on live ili snimljen ne mogu još dobiti mjesto na ISK Webzineu, jer želim da dam konkretne dokaze da bend postoji)

Biografija na engleskom ili bosanskom (ionako će se prevesti na engleski)

Kontakt informacije (mail, telefon, website)

Spisak diskografije ako je imate

Još neke linkove vezane za bend.

Molim vas da informacije budu svježe koliko je god moguće, jer će se promjene poslije postavljanja benda dešavati svakih 3 ili 4 mjeseca, dakle, nemojte slati slike sa starim članovima benda, uslikajte se ponovo, i onda šaljite. Ako ima pitanja, mailto:izvansvakekontrole@gmail.com je mjesto za pitanje.

Å aljite to, da vas guramo vani!

Profile  

Post subject: Re: Bendovi, čitajte! - ISK Projekt za VAS!!!
PostPosted: 30. 09. 2006. 17:33 
Moderator

ISK Sharan wrote:
Ok, sada sam oslobodio malo svog vremena da pokrenem i zadnji dio ISK webzinea, možda najveći projekt unutar ISK webzinea, a to je dio ISK Bih Bands! Pošto sve više ljudi iz inostranstva dolazi na ISK MySpace i interesuju ih BiH bendovi, mislim da je sad pravi trenutak da se počne raditi sa tim...

ISK će uraditi ličnu stranicu za svaki bend koji je u metal/punk/hardcore/grunge/rock n roll zvuku, a dolazi iz BiH, a pogotovo ćemo obratiti pažnju na demo bendove!

Sve što trebate uraditi da bi dobili svoj mjesto na ovom dijelu ISK webzinea, je da na naš mail mailto:IZVANSVAKEKONTROLE@GMAIL.COM pošaljete sljedeće stvari zapakovane u zip ili rar paketić...

Slika benda

1 ili 2 mp3 pjesme (nažalost, bendovi koji nemaju validan demo, bio on live ili snimljen ne mogu još dobiti mjesto na ISK Webzineu, jer želim da dam konkretne dokaze da bend postoji)

Biografija na engleskom ili bosanskom (ionako će se prevesti na engleski)

Kontakt informacije (mail, telefon, website)

Spisak diskografije ako je imate

Još neke linkove vezane za bend.

Molim vas da informacije budu svježe koliko je god moguće, jer će se promjene poslije postavljanja benda dešavati svakih 3 ili 4 mjeseca, dakle, nemojte slati slike sa starim članovima benda, uslikajte se ponovo, i onda šaljite. Ako ima pitanja, mailto:izvansvakekontrole@gmail.com je mjesto za pitanje.

Å aljite to, da vas guramo vani! :)

Hej Arnele, neš mi je poznat pravo ovaj fazon ;)

Dobra ideja, just keep on diggin'!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 10. 2006. 03:21 
Moderator

Samo jedno obavještenje za bendove.

Neka ljudi ne očekuju da ću ja provoditi sate tražeći informacije o njima po internetu i sam slagajući njihov bio page. Možda vama ništa ne znači ''još jedna stranica'' na netu, ali možda bi vam trebala značiti činjenica da ISK Webzine posjećuju ljudi iz Peacevillea, Razorback Recordsa, Khaaranusa, Burning Misery Webzinea, Snakenet Metal Radija...dakle, ljudi koji nisu donedavno imali pojma da ovdje postoji metal/punk/hc scena. Ja sam pokušavam da dam sve od sebe da promovišem kvalitetu koju BiH ima, i MOŽE dati. Za neke bendove ću sam uraditi profil, i kontaktirati ih, ali za neke neću. Nek se potrude. Nije u pitanju favoriziranje, nego je u pitanju koliko su neki ljudi uradili dosad za mene i ISK.

Dakle, navalite ljudi, šaljite te podatke na mailto:izvansvakekontrole@gmail.com

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 10. 2006. 12:16 
Moderator

Vijest postavljena 30.9.2006., danas je 25.oktobar. Ormus i Silent Kingdom su poslali podatke. Vama ostalima ne treba ništa, vidim...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 25 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]