Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 11:23

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 36 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2007. 16:20 
Moderator

[vanja] wrote:
sta je tu novo?

Pa sumnjam da bi rezultat istraživanja bio isti kad bi se istraživanje radilo u Bosni. usput, kod nas bi mogli izdvojiti nekih 50 ljudi za istraživanje, jer imamo ukupno 300 metalaca u zemlji :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2007. 21:48 

Bez obzira sto je broj aktivnih (bandovi, aktivni konzumenti) metalaca JADAN! u Bosni, to nije relevantna cinjenica za predmet istrazivanja jer se komparira metal i nemetal populacija. A, btw., ako bi od tih 300, subjekti istrazivanja bilo njih 50, onda bi istrazivanje uspjelo, odnosno imalo bi malu tzv. statisticku gresku.

A subjekt (tzv. uzorak) istrazivanja provedenog u Britaniji je 1000 ispitanika, koliko vidim. Od tih 1000, neki su metalci (tzv. aktivni poduzorak), neki nisu (tzv. kontrolni poduzorak), pa se nalazi dobijeni na ova dva poduzorka kompariraju. Hocu da kazem da je statisticka greska, u ovom istrazivanju, morala biti enormna, racunajuci kompletnu populaciju omladine u toj zemlji. Statisticka greska se moze ukalkulisati, ali uvijek je bolje imati odgovarajuci uzorak. Tuzno je, dakle, sto istrazivanja ovog tipa, kao po pravilu, provode šklj instituti/organizacije sa nidje veze budzetom, tako da ne bi se trebalo "furati" da su rezultati reprezentativni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 04. 2007. 00:16 
Moderator

Ja ne vidim nigdje inteligentne metalce, samo inteligentne ljude, koji slučajno slušaju Metal :)

Ništa inteligentno u Metalu, izuzev Brutal Death Metala ala Deeds of Flesh, Disavowed i Spawn of Possession. :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 05. 2007. 14:25 

ljudi nisu testirali metalce i zakljucili da su inteligentni ...
nego hrpu inteligentnih studenata i shvatili da im je vecini zajednicko to da slusaju metal ... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 05. 2007. 23:53 

betmen wrote:
.::Grind Bastard::. wrote:
Ništa inteligentno u Metalu, izuzev Brutal Death Metala ala Deeds of Flesh, Disavowed i Spawn of Possession. :P

jes vala

Ma kako da ne... razmisljanje je moglo biti jos i vise ograniceno i zatvoreno od ovog postojeceg... :lol:

Profile  

Post subject: Re: Metalci kao buduci delikventi, ili...
PostPosted: 08. 06. 2007. 13:32 
Moderator

delikventi SIGURNO nisu, a vala nisu ni inteligentni nešt pretjerano, da se ne lažemo

Profile  

PostPosted: 08. 06. 2007. 16:34 

ghost rider wrote:
delikventi SIGURNO nisu, a vala nisu ni inteligentni nešt pretjerano, da se ne lažemo

Hocu reci, da se ne generalizujemo.... :D

Profile  

PostPosted: 09. 06. 2007. 09:18 

Nisu ni delikventi glupi, znaju i oni nesto pametno da odrade, ipak mora se malo mozga imati za takve stvari, a neke stvari koje rade zahtjevaju i malo vishe mozga.

Profile  

Post subject: Re:
PostPosted: 10. 06. 2007. 23:57 

_Witch_ wrote:
ljudi nisu testirali metalce i zakljucili da su inteligentni ...
nego hrpu inteligentnih studenata i shvatili da im je vecini zajednicko to da slusaju metal ... :roll:

Tako je.

Profile  

PostPosted: 07. 07. 2007. 14:47 

većina "metalaca" se pravi pametnima,a još ne znam zašto. :)

Profile  

PostPosted: 08. 07. 2007. 23:17 
ma metalci su glupi radi ovog- vecina metal bendova pjeva protiv religije a narocito protiv krscanstva,a posto su metalci takvi ljudi koji cine sve obrnuto od onoga sto je normalno ,zasto se onda metalci furaju po izgledu na isusa ako ga tolko mrze.zar ne bi trebali biti celavi. :D

Post subject: Re:
PostPosted: 10. 07. 2007. 20:37 

T-34 wrote:
Iskreno, tekst podsjeca na neki emo/gothic shit. :cry:

Slazem se. Pozdrav druze, long time no see :)

Profile  

PostPosted: 16. 07. 2007. 23:51 

SODOM wrote:
ma metalci su glupi radi ovog- vecina metal bendova pjeva protiv religije a narocito protiv krscanstva,a posto su metalci takvi ljudi koji cine sve obrnuto od onoga sto je normalno ,zasto se onda metalci furaju po izgledu na isusa ako ga tolko mrze.zar ne bi trebali biti celavi. :D

:lol: ima istine.metalci su proizvod društva,ali većina se ipak ni nemora trudit da rade nešto drukčije od ostalih ljudi.nitko ne može reći da to nije na primjer psihički poremećaj mada ne mora bit ,uostalom šta ljudi ustvari znaju :)

Profile  

PostPosted: 18. 07. 2007. 15:24 

Uopce mi nije jasno odakle vam ta konstrukcija o onome "sto je normalno i sto nije". To su kao neke norme, a kad bi se mene pitalo svako od nas postavlja svoje granice dokle moze ici i po tom pitanju. Uostalom, metal ne mora iskljucivo biti simbol za to drugacije, konkretno u nasoj sredini (zatucanoj) ionako je 90% svega nenormalno. A mozda i ne bi bilo kad bi ljudi imali svoja posla kao sto ga nemaju...

Profile  

PostPosted: 21. 08. 2007. 10:51 

SYMPHONY wrote:
Uopce mi nije jasno odakle vam ta konstrukcija o onome "sto je normalno i sto nije". To su kao neke norme, a kad bi se mene pitalo svako od nas postavlja svoje granice dokle moze ici i po tom pitanju. Uostalom, metal ne mora iskljucivo biti simbol za to drugacije, konkretno u nasoj sredini (zatucanoj) ionako je 90% svega nenormalno. A mozda i ne bi bilo kad bi ljudi imali svoja posla kao sto ga nemaju...

Pa ko ćemo srat čuj ovo........SVE JE RELATIVNO :)

Profile  

PostPosted: 31. 08. 2007. 09:20 

A to oni debeli streberi po Americi, computer freakovi...ja ovdje u Bosni ne vidim takve...a jos manje vidim razlog zasto su upravo takvi (kako istrazivanje kaze) inteligentni...sta sad, uspjesan studij na nekom fakultetu je dokaz inteligencije? Ne bih ja rekla da je to pravilo...i ponavljam to MOZDA JESTE PRAVILO TAMO NEGDJE PREKO LIJEPOG PLAVOG ATLANTIKA, a i postoji jedna dobra strana sto smo mi na ovom podrucju kako mnogi kazu "zaostali za svijetom"- inteligenciju ne mjerimo u kolicini polozenih ispita...meni je konkretno fakultet potreba, diploma mi je potreba...nemam ja vise nista veliko nauciti o svojoj struci...treba mi samo diploma da se zaposlim! Inteligencija mi je trebala i treba mi za neke mnogo bitnije stvari u zivotu...pogotovo kad se ovako oprijece rano...u 18-oj!

EDIT: jest da sam ja udarila diškutovat o Amerikancima, mozda zato sto mi je to blisko...ali nisam puno ni pogrijesila...pa posto je rijec o "inteligentnima" u Velikoj Britaniji, evo nek je u mom postu o njima rijec...stvarno je to sve isto!!!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 36 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]