Shitmaster wrote:
Da se i ja malo ukljuÄim, s obzirom da smo jedan od rijetkih bendova iz Sarajeva koji je svirao u Banja Luci (Uncle Sam Decided).
Ljudi iz UNS Geto-a i ljudi iz benda Antidope su nas super doÄekali, znaÄi za sve smo samo trebali pitati njih, i obezbjedili bi nam, naravno ono Å¡to je bilo u njihovim mogućnostima. LiÄno, nisam Äuo ni od koga tamo da je spominjao RS ili FBiH ili neÅ¡to tako. MeÄ‘utim, u toku svirke, neki pijani momak je dobacivao gitaristi sa "ćelavi balijo". Ali, taj isti, i joÅ¡ par koji su bili previÅ¡e pijani, su bili odmah odstranjeni. Svaka Äast na tome stvarno. Ne moram ni govoriti da su momci iz Antidope-a normalni i da samo žele da sviraju. Kao i svi. A poenta je u slijedećem, gdje god da se svira, uvijek će biti bar jedna budala, koja će pokuÅ¡at da sabotira svirku na ovaj ili onaj naÄin. Al meni se Äini da je to samo privlaÄenje pažnje. Uostalom, odsviraÅ¡ svoje (jer si zbog toga i doÅ¡ao, na kraju krajeva) i doviÄ‘enja, pa kakva god da je publika.
Å to se tiÄe entiteta, kantona, opÅ¡tina i ostalog, koga briga? Sad je takvo stanje, koje joÅ¡ uvijek niko od nas ne može promjeniti, ali možemo ići jedni drugima i svirati, i ne ulaziti u rasprave u vezi sa naÅ¡om državom, jer je priÄa uzalud, niÅ¡ta se ne mijenja. A i Å¡to viÅ¡e bendova doÄ‘e ovdje i ode gore, to će se sve manje osjetiti ono Å¡to su nam ratni profiteri nametnuli, a to su te granice ili "granice", kako god ko hoće.
Nije niko nista rekao za likove iz Antidope-a... ja upravo ocekujem ovo sto si ti napisao... da je drugacije ne bi valjalo nikako..
Al opet kad skontas fakat to oznacavanje nije potrebno.. i ko god to stavi sigurno nije cisto radi toga da se raja orjentisu u kojem se dijelu BiH nalazi bend... pa nismo veliki ko Rusija majku mu..