Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 06. 2025. 01:23

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 11. 04. 2005. 01:49 

Animus_immortalis wrote:
Demonologist wrote:
Magic the Gathering-a igram tek oko 4 godine i univerzalan je u masi LOTR, Vampire the masquerade,Middle earth,pokemon(!!!) i sličnih card igara.Dosad sam ih skupio oko 1200 komada i pokrećem "Magic the gathering" topic za koji dan za sve zainteresovane...Toliko...zasad! :twisted:

E i ja igram oko 4 godine Magica! Lejna mi je pricala kako i vi to igrate! Ja sam malo ohladio jer ni nakon 4 godine nisam upoznao nikog iz sarajeva ko igra magica. Tako sam ja morao uciti druge koji nisu imali svoje deckove! To mi je pravo dosadilo! Drago mi je da vas ima jos!!

Ima nas kad sve saberes barem negdje oko 10-ak.Ako se povežemo kako treba mogli bi i turnir organizovati.
Znam da je problematično svoje deckove posuđivati novim igračima ali je to jedini način da se ljudi zainteresuju i zavole tu igru,pa danas-sutra kad neko od nas bude zapucavao u Beograd ili Zagreb(a to nije tako rijetko- koncerti...)mogu naručiti deckove...
Za početak sam spreman ljude uputiti u Magic the gathering ukoliko imaju želju da upoznaju šta je to...Imam i neki tutorial za početnike koji može prilično dobro objasniti osnove i pravila igre...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 04. 2005. 13:42 

igore,moras me nauciti!!!!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 04. 2005. 00:39 
mOrtiCia wrote:
igore,moras me nauciti!!!!!!!!!!!!!

Ma hocu, samo ti reci! Sve za dushu! Dodi kod mene i poducavanje moze poceti! ;-)

Post subject:
PostPosted: 13. 04. 2005. 13:00 

Ljudi,kako bi bilo kad bi se napokon otvorio "Fantasy corner",kao što ga svaki pošten metal forum ima?Ovako se moramo trpati u Offtopice il gdje god imamo priliku da diskutujemo...Mislim da nas ima dovoljno zainteresovanih za fantasy,bilo da su u pitanju knjige,filmovi,art,kompjuterske,pen & paper ili card igre te mnogo drugih tema...Primjetio sam masu topica koji su razbacani gdje im nije mjesto i napunile bi fantasy corner...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 04. 2005. 15:36 

Demonologist wrote:
Ljudi,kako bi bilo kad bi se napokon otvorio "Fantasy corner",kao što ga svaki pošten metal forum ima?Ovako se moramo trpati u Offtopice il gdje god imamo priliku da diskutujemo...Mislim da nas ima dovoljno zainteresovanih za fantasy,bilo da su u pitanju knjige,filmovi,art,kompjuterske,pen & paper ili card igre te mnogo drugih tema...Primjetio sam masu topica koji su razbacani gdje im nije mjesto i napunile bi fantasy corner...

Znaš da te ja uvijek podržavam,bez obzira na sve!!! :wink: :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 04. 2005. 23:15 
LEJNA wrote:

That's so SWEET! :D

Post subject:
PostPosted: 14. 04. 2005. 01:48 

Animus_immortalis wrote:
LEJNA wrote:

:lol: :lol: :lol: pa mora....
ja se isto slažem i podržavam fantasy corner :D :wink: na kraju krajeva-zašto ne? Primjetila sam i ja dosta postova o tome na drugim mjestima a ovako bi sve bilo sistematizovano i nicer to reed :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 04. 2005. 10:43 

Mistress of Pain wrote:
Animus_immortalis wrote:
LEJNA wrote:

Vjeruj mi ne moram, jednostavno želim to.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 04. 2005. 11:47 

Mistress of Pain wrote:

Pa ti nas samo pratiš da nam poklapaš svaki post.Kako ti ne dosadi?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne offtopičimo ovdje...ako znate da je neko zainteresovan,javite mu jer pokrećem ovaj prijedlog na "Diskusiji o sajtu"...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 04. 2005. 22:46 
Ajd fino! I daj temu za Magic, treba se to posebno nepravit!

Post subject:
PostPosted: 15. 04. 2005. 00:24 

Demonologist wrote:
Mistress of Pain wrote:

:lol: :lol: ma joj, pa znaš da nemam prećih stvari u životu :lol: na to se svodi moja jadna egzistencija 8) , a ovo i jest u podforumu offtopic :lol: :lol: džast zajebajing, that's all :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 04. 2005. 01:31 

Mistress of Pain wrote:
Demonologist wrote:
Mistress of Pain wrote:

:lol: :lol: ma joj, pa znaš da nemam prećih stvari u životu :lol: na to se svodi moja jadna egzistencija 8) , a ovo i jest u podforumu offtopic :lol: :lol: džast zajebajing, that's all :lol: :lol:

Kako nemaš prećih stvari???Školu završavat,sram te bilo!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 04. 2005. 01:40 

:( :( :( ja sam ti propalitet što se tiče škole....znaš...jedva izvlačim dvojku, trebala sam upisat metalostrugarsku ili tako nešto a ne prvu :lol: :lol: , možda bih imala više vremena da poklapam postove... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to bi mi mogo bit posao kad porastem :wink: :D a ti mi tamam napišeš preporuku :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 04. 2005. 01:49 

Mistress of Pain wrote:
:( :( :( ja sam ti propalitet što se tiče škole....znaš...jedva izvlačim dvojku, trebala sam upisat metalostrugarsku ili tako nešto a ne prvu :lol: :lol: , možda bih imala više vremena da poklapam postove... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to bi mi mogo bit posao kad porastem :wink: :D a ti mi tamam napišeš preporuku :wink:

:lol: E,baš si konstitucije za metalostrugarsku! :lol: :lol: :lol: Možda bi frizerska bila bolja opcija, u istoj zgradi je i mesarska...ma raj za jednog metalca!Prvo mu seljanke ošišaju kosu a onda ga mesari dovrše! :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 04. 2005. 10:17 

E vidiš, za frizersku treba manji broj sivih ćelija tako da je to savršeno za mene :lol: :lol: Taman 'frizerica' i onda bih se mogla prijaviti za Idealnu papanku :wink: :lol: i praviti specijalitete koji zahtijevaju meso :wink: ma joj neće mi bit kraja!!! :lol: :lol: :lol: Evo već danas polažem zahtijev u Prvoj za premještanje :D

Profile  

Post subject: Re: D&D
PostPosted: 06. 10. 2010. 09:01 

Vidim da je ovaj dio odavno na stand by :)) trebaju mi igraci. ako ima zainteresiranih, prostor imamo, knjige, kockice i naravno DM-a...

Profile  

PostPosted: 06. 10. 2010. 10:17 

Siddharta wrote:
Vidim da je ovaj dio odavno na stand by :)) trebaju mi igraci. ako ima zainteresiranih, prostor imamo, knjige, kockice i naravno DM-a...

Zivot nemate :roll:

Profile  

PostPosted: 07. 10. 2010. 08:29 

Pretpostavljam da ga ti imas i da si savim zadovoljan sa njim. Sa obzirom na to da vodis jako kvalitetan zivot, pun uzbudjenja, druzenja, kafana,putovanja, koka, avantura, ne vidim razloga da gubis vrijeme na ovom forumu. Jedino ako nisi velikodusno odlucio da nas prosvijetlis i uputis nas na pravi put ?

Profile  

PostPosted: 07. 10. 2010. 10:12 

Siddharta wrote:
Pretpostavljam da ga ti imas i da si savim zadovoljan sa njim. Sa obzirom na to da vodis jako kvalitetan zivot, pun uzbudjenja, druzenja, kafana,putovanja, koka, avantura, ne vidim razloga da gubis vrijeme na ovom forumu. Jedino ako nisi velikodusno odlucio da nas prosvijetlis i uputis nas na pravi put ?

Pazi sta pricas ali fakat pazi . Znas ti ko sam ja i gdje radim ? Naci ces sebi probleme , dovest cu te do bankrota I da odlucio sam te uputiti na pravi put , sve vas . Idite u dzamiju dok nije prekasno , Allah ce da vam oprosti sve grijehe .

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]