Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 25. 06. 2025. 22:34

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 162 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Praktikujete li psovanje Boga?
Da 41%  41%  [ 25 ]
Ne 59%  59%  [ 36 ]
Total votes : 61
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 20:52 
Moderator

Shiteater black wrote:
biafra wrote:
Bad::Brain wrote:
nemoj boga otpast ce ti noga...

nemoj kruh dobit ćeš bruh...

nemoj moga, jebem li ti boga.

nemoj kuran,u paklu ćeš slušat Duran Duran

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 20:59 

nemoj boga, mater li ti jebem.
evo malo slobodnih stihova :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 07. 2005. 00:11 

Shiteater black wrote:
nemoj moga, jebem li ti boga.

LOOOOOOOOL

a sto se tice slobodnijih stihova
nemoj boga, jebem ti boga

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 07. 2005. 18:09 
Moderator

ovo je postalo psihodelicno

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 07. 2005. 11:06 

Ne, postalo je smarajuće :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 07. 2005. 18:49 
Moderator

like totally

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 07. 2005. 18:56 
Moderator

možda vama

JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA JEBO BOGA

nije copy paste...svojeručno ispisano :D

Profile  

Post subject: Daklem, dosta licemjerja i pseudokulturnosti
PostPosted: 08. 08. 2005. 20:45 

PART I - "Jebo te bog" kao besmislena izreka zbog koje se samo kreteni mogu uvrijedit

Dakle, svi znamo (jelte) da je bog beztjelesno i bespolno biće za koje ne vrijede zakoni materijalnog svijeta (ako zamislimo da on postoji). Znači, kad ja kažem "jebo te bog" zapravo izričem nešto potpuno nemoguće i besmisleno, pa se ne bi trebalo naći uvrijeđenih. ali uvijek ih se nađe jer su kreteni i samo čekaju da okolo prosipaju svoj dobar odgoj, kulturnost i vjersku toleranciju uopće ne razmišljajući o riječima na koje reagiraju.

PART II - "Jebo te bog" kao izraz dobrih želja

Ako sad zanemarimo Part I i kažemo nekome "jebo te bog", zapravo mu želimo dobro. Kako su nas učili, bog je savršen i nepogrešiv, pa bi nam ševa s njim bila garantirano najbolja u životu. Ovo se odnosi i na muškarce i žene jer kako rekoh bog nema spola i istovremeno je i dvospolac. Zato, ne znam zašto se nađete uvrijeđeni kad vam "opsujem boga" (jao Shiteateru, prokleta stoko), a ne biste se raspizdili da vam kažem "želim vam najbolji seks ikad".

PART III - "Boga ti" i "Bože" - dvostruka mjerila i hipokrizija

Kad kažem "ti boga" odmah se okome na mene. Ali istovremeno je izraz "Bože" sasvim normalan, pa ponekad i poželjan kao zamjena za "a u kurac". Kad to kažem, odgovaraju mi da je moje "boga ti" zapravo skraćen izraz nastao od "boga ti jebem" (zanimljivo koliko je jezikoslovaca oko nas, je li...). Mogu to prihvatit, al isto tako mogu tvrdit das je izraz "Bože" isto tako samo skraćenica nastala iz izreke "Bože, jebem li te u šupak". Dakle, ne može tako. Ili je oboje psovka ili ni jedno.

PART IV - "Jebem mu boga/Jebo ga bog" kao općeniti izrazi koji se na nikoga ne odnose nasuprot "jebem ti boga" kao ciljanom i točno određenom izrazu čija je namjena vrijeđanje.

Postoji razlika između "jebem mu boga" i "jebem ti boga". Kod prvog izraza ja mogu mislit na bilo kojeg boga - od Odina do Alaha te tu nema razloga za popizd jer nisam opsovao određeno ničijeg boga. pizditi se može kad nekom "vjerniku" kažem "jebem TI boga" zato jer sam direktno opsovao boga u kojeg on vjeruje pa se njegova ranjiva duša može nać uvrijeđenom.

PART V - zašto psovanje boga (npr. "jebem mu boga") vrijeđa više od psovanja majke ("jebem mu mater").

Zato jer se opet susrećemo s kretenima. psovanje boga je (jao) totalni izraz nekulture, i odmah netko skače i sere, ali je psovanje majke sasvim u redu i koristi se stalno. Totalno sranje i izraz primitivnosti. Mislim da je ipak gore kad ti netko opsuje majku koja te rodila i odgojila (da ne govorim o onima koji su ju možda izgubili), nego kad netko psuje tek neki apstraktni pojam čije postojanje nije dokazano već je usađivano djeci od rođenja - boga. Zato svi koji ste protiv psovaja boga razmislite malo.

PART VI - Zašto Black sere ovdje

Zato jer mu je dosta pseudokulturnosti i svih "jao-nemoj-boga-psovat-jebem-ti-mater" pojedinaca koji će sigurno bit beatificirani pola sata nakon smrti zbog svoje izuzetne tolerancije i pristojnosti. Ja ću, eto, gorjet u paklu i šta se može.

PART VII - final words

Jebo ga bog.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 08. 2005. 21:01 

:lol:

ako si ovo sam napisao skidam kapu i naklanjam se do poda :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 08. 2005. 21:02 

jesam, al to nije smiješno, tužno je to... :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 08. 2005. 21:10 

eh, iznimno 8)

Profile  

Post subject: Re: Daklem, dosta licemjerja i pseudokulturnosti
PostPosted: 09. 08. 2005. 03:26 
Moderator

Shiteater black wrote:
PART I - "Jebo te bog" kao besmislena izreka zbog koje se samo kreteni mogu uvrijedit

Dakle, svi znamo (jelte) da je bog beztjelesno i bespolno biće za koje ne vrijede zakoni materijalnog svijeta (ako zamislimo da on postoji). Znači, kad ja kažem "jebo te bog" zapravo izričem nešto potpuno nemoguće i besmisleno, pa se ne bi trebalo naći uvrijeđenih. ali uvijek ih se nađe jer su kreteni i samo čekaju da okolo prosipaju svoj dobar odgoj, kulturnost i vjersku toleranciju uopće ne razmišljajući o riječima na koje reagiraju.

Ako sad zanemarimo Part I i kažemo nekome "jebo te bog", zapravo mu želimo dobro. Kako su nas učili, bog je savršen i nepogrešiv, pa bi nam ševa s njim bila garantirano najbolja u životu. Ovo se odnosi i na muškarce i žene jer kako rekoh bog nema spola i istovremeno je i dvospolac. Zato, ne znam zašto se nađete uvrijeđeni kad vam "opsujem boga" (jao Shiteateru, prokleta stoko), a ne biste se raspizdili da vam kažem "želim vam najbolji seks ikad".

Kad kažem "ti boga" odmah se okome na mene. Ali istovremeno je izraz "Bože" sasvim normalan, pa ponekad i poželjan kao zamjena za "a u kurac". Kad to kažem, odgovaraju mi da je moje "boga ti" zapravo skraćen izraz nastao od "boga ti jebem" (zanimljivo koliko je jezikoslovaca oko nas, je li...). Mogu to prihvatit, al isto tako mogu tvrdit das je izraz "Bože" isto tako samo skraćenica nastala iz izreke "Bože, jebem li te u šupak". Dakle, ne može tako. Ili je oboje psovka ili ni jedno.

PART IV - "Jebem mu boga/Jebo ga bog" kao općeniti izrazi koji se na nikoga ne odnose nasuprot "jebem ti boga" kao ciljanom i točno određenom izrazu čija je namjena vrijeđanje.

Postoji razlika između "jebem mu boga" i "jebem ti boga". Kod prvog izraza ja mogu mislit na bilo kojeg boga - od Odina do Alaha te tu nema razloga za popizd jer nisam opsovao određeno ničijeg boga. pizditi se može kad nekom "vjerniku" kažem "jebem TI boga" zato jer sam direktno opsovao boga u kojeg on vjeruje pa se njegova ranjiva duša može nać uvrijeđenom.

PART V - zašto psovanje boga (npr. "jebem mu boga") vrijeđa više od psovanja majke ("jebem mu mater").

Zato jer se opet susrećemo s kretenima. psovanje boga je (jao) totalni izraz nekulture, i odmah netko skače i sere, ali je psovanje majke sasvim u redu i koristi se stalno. Totalno sranje i izraz primitivnosti. Mislim da je ipak gore kad ti netko opsuje majku koja te rodila i odgojila (da ne govorim o onima koji su ju možda izgubili), nego kad netko psuje tek neki apstraktni pojam čije postojanje nije dokazano već je usađivano djeci od rođenja - boga. Zato svi koji ste protiv psovaja boga razmislite malo.

Zato jer mu je dosta pseudokulturnosti i svih "jao-nemoj-boga-psovat-jebem-ti-mater" pojedinaca koji će sigurno bit beatificirani pola sata nakon smrti zbog svoje izuzetne tolerancije i pristojnosti. Ja ću, eto, gorjet u paklu i šta se može.

PART VII - final words

Jebo ga bog.

to si jebena legenda. vishe ne ljetujem na moru, negomdje si ti...koja si ti legenda---guzi me u anus...:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 08. 2005. 18:34 

Svaka čast Black!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 08. 2005. 20:02 

Black majstore!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 08. 2005. 20:02 

svaka chast black. ak je ovo od tebe, to znachi da ima nade za tebe... ovo je bilo genijalno.

jebem mu boga.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 08. 2005. 20:07 

ShadowLord wrote:
jebem mu boga.

da, da, aj lajk det! :D razmišljo sam malo o tome nakon chata, zna Lena o čemu pričam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 08. 2005. 21:56 

ma ovo što si ti black napisao sam baš dan prije rekla nekome na mircu(sa RP-a), tako da sam i ja to već davno zaključila i naravno potpuno se slažem sa tobom!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2005. 00:53 

dark queen wrote:
ma ovo što si ti black napisao sam baš dan prije rekla nekome na mircu(sa RP-a), tako da sam i ja to već davno zaključila i naravno potpuno se slažem sa tobom!

svaka čast, netko ti je srao zbog psovanja, je li? 8)

Profile  

Post subject: Re: Daklem, dosta licemjerja i pseudokulturnosti
PostPosted: 10. 08. 2005. 00:58 

Shiteater black wrote:

Dakle, svi znamo (jelte) da je bog beztjelesno i bespolno biæe za koje ne vrijede zakoni materijalnog svijeta (ako zamislimo da on postoji). Znaèi, kad ja kažem "jebo te bog" zapravo izrièem nešto potpuno nemoguæe i besmisleno, pa se ne bi trebalo naæi uvrijeðenih. ali uvijek ih se naðe jer su kreteni i samo èekaju da okolo prosipaju svoj dobar odgoj, kulturnost i vjersku toleranciju uopæe ne razmišljajuæi o rijeèima na koje reagiraju.

Ako sad zanemarimo Part I i kažemo nekome "jebo te bog", zapravo mu želimo dobro. Kako su nas uèili, bog je savršen i nepogrešiv, pa bi nam ševa s njim bila garantirano najbolja u životu. Ovo se odnosi i na muškarce i žene jer kako rekoh bog nema spola i istovremeno je i dvospolac. Zato, ne znam zašto se naðete uvrijeðeni kad vam "opsujem boga" (jao Shiteateru, prokleta stoko), a ne biste se raspizdili da vam kažem "želim vam najbolji seks ikad".

Kad kažem "ti boga" odmah se okome na mene. Ali istovremeno je izraz "Bože" sasvim normalan, pa ponekad i poželjan kao zamjena za "a u kurac". Kad to kažem, odgovaraju mi da je moje "boga ti" zapravo skraæen izraz nastao od "boga ti jebem" (zanimljivo koliko je jezikoslovaca oko nas, je li...). Mogu to prihvatit, al isto tako mogu tvrdit das je izraz "Bože" isto tako samo skraæenica nastala iz izreke "Bože, jebem li te u šupak". Dakle, ne može tako. Ili je oboje psovka ili ni jedno.

PART IV - "Jebem mu boga/Jebo ga bog" kao opæeniti izrazi koji se na nikoga ne odnose nasuprot "jebem ti boga" kao ciljanom i toèno odreðenom izrazu èija je namjena vrijeðanje.

Postoji razlika izmeðu "jebem mu boga" i "jebem ti boga". Kod prvog izraza ja mogu mislit na bilo kojeg boga - od Odina do Alaha te tu nema razloga za popizd jer nisam opsovao odreðeno nièijeg boga. pizditi se može kad nekom "vjerniku" kažem "jebem TI boga" zato jer sam direktno opsovao boga u kojeg on vjeruje pa se njegova ranjiva duša može naæ uvrijeðenom.

PART V - zašto psovanje boga (npr. "jebem mu boga") vrijeða više od psovanja majke ("jebem mu mater").

Zato jer se opet susreæemo s kretenima. psovanje boga je (jao) totalni izraz nekulture, i odmah netko skaèe i sere, ali je psovanje majke sasvim u redu i koristi se stalno. Totalno sranje i izraz primitivnosti. Mislim da je ipak gore kad ti netko opsuje majku koja te rodila i odgojila (da ne govorim o onima koji su ju možda izgubili), nego kad netko psuje tek neki apstraktni pojam èije postojanje nije dokazano veæ je usaðivano djeci od roðenja - boga. Zato svi koji ste protiv psovaja boga razmislite malo.

Zato jer mu je dosta pseudokulturnosti i svih "jao-nemoj-boga-psovat-jebem-ti-mater" pojedinaca koji æe sigurno bit beatificirani pola sata nakon smrti zbog svoje izuzetne tolerancije i pristojnosti. Ja æu, eto, gorjet u paklu i šta se može.

PART VII - final words

Jebo ga bog.

pa ti imash mozga... :lol:
hehe, dobar... stvarno dobar, best wishes, jebote bog! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2005. 01:33 

Shiteater black wrote:
dark queen wrote:

svaka čast, netko ti je srao zbog psovanja, je li? 8)

ma nije, nego to pokušavam objasnit starcima, ali nedaju se oni....

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 162 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]