Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 06. 2025. 21:15

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 906 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 46  Next
Author Message
 Post subject: Re: VICEVI Pt.45783
PostPosted: 17. 12. 2008. 04:30 

bloodflood wrote:
stalkeru, jesam li ja lijepo reko da se ne stavljaju vise od 2-3 vica dnevno...

nemrem ti se ja bolan kontrolisat,sta cu kad znam viceva kamaru i cim krenem jedan pisat...jebga,ode sve u kurac.

Profile  

PostPosted: 17. 12. 2008. 04:32 

S.T.A.L.K.E.R. wrote:
bloodflood wrote:

nemrem ti se ja bolan kontrolisat,sta cu kad znam viceva kamaru i cim krenem jedan pisat...jebga,ode sve u kurac.

to je pohvalno. medutim, gubi se smisao teme... onda mozemo svi na http://www.vicevi.net i opleti...

Profile  

PostPosted: 17. 12. 2008. 04:37 

bloodflood wrote:
S.T.A.L.K.E.R. wrote:
bloodflood wrote:

to je pohvalno. medutim, gubi se smisao teme... onda mozemo svi na http://www.vicevi.net i opleti...

smisao teme je...VICEVI,vise smijeha vise uzitka.
A kad to prvilo,jedan vic na dan,bude na pravilima foruma,onda cu ga postovati.
Btw,upravo smo obadvojica prekrsili jedno od pravila pa je bolje nastaviti sa vicevima...ev jedan:

Pita gluhi glupog:
"koliko je 4+4?"
Na to ce glupi:"6"
A gluhi odgovara:
" na kurcu te nosam" :mrgreen: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 17. 12. 2008. 04:55 

S.T.A.L.K.E.R. wrote:
smisao teme je...VICEVI,vise smijeha vise uzitka.
A kad to prvilo,jedan vic na dan,bude na pravilima foruma,onda cu ga postovati.

pa ja vicevi, al ne 100 komada odjednom...kazem ti, onda mogu otici i na sajt na kojem su samo vicevi i citat...

polako bolan, mora sve imat svoj neki tok. neko napise vic, pa se onda smijemo, pa onda komentarisemo kako je dobar ili je glup, pa objasnjavamo onima sto nisu skontali, pa onda neko drugi stavi neki novi i tako... ne vidim bas nekog smisla u kopi/pejstu 493 vica odjednom i sve tako...

Profile  

PostPosted: 17. 12. 2008. 14:45 
Moderator

čile, pusti čoika nek piše šta hoće. dobar mu je ovaj zadnji. zijevnuo sam od smijeha.
dobar fkt.

Profile  

PostPosted: 17. 12. 2008. 15:52 

kako plavusa abortira: ubije rodu
kako kokoska abortira: snese jaje na beton
sto pijetlovi nemaju ruku: zato sto kokske nemaju sisa

Profile  

PostPosted: 17. 12. 2008. 21:48 
ev jedan debilan

Tragična opera kućnih aparata :

čin 1: Luster izjavljuje ljubav frižideru.
čin 2: Frižider ne uzvraća ljubav.
čin 3: Luster se objesio o tavanicu, a frižider ostaje mrtav hladan.

i jedan dobar (barem meni)

Igraju žmire Arhimed, Njutn i Paskal.
Arhimed broji, Paskal pobjegne i sakrije se, ali Njutn se ne sakrije, nego stane odmah iza Arhimeda, nacrta na zemlji kredom kvadrat jedan sa jedan metar i stane u njega. Arhimed odbroji, okrene se i odmah ga vidi :
- Ha, Njuton!!!
A Njuton kaže:
- Ne, to je Njutn po metru kvadratnom, dakle to je Pascal.
:razz: :razz:

PostPosted: 17. 12. 2008. 23:54 

zove covijek u mesnicu i pita radnika...
covjek:imate li vi svinjsku glavu
mesar:imam
covjek:imate li vi pileca krilca
covjek:imate li vi svinjske noge
covjek:BOG TE JEBO PA NA STA TI LICIS?

hahahahahahahahaha :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 18. 12. 2008. 16:44 
Rat.Mujo i Haso se sakrili u nekoj zabiti i sute.
kad odjednom
"aaaaa, ojjj aaaaa jebo te Bog aaaaaaa"

Mujo:" Haso ba sta ti je"???

Haso:" ma joooj , pogodi me snajper.aaahhh"

Mujo:" e jesi pickica jebo ti mater svoju. jucer Fikreta pogodio u glavu a on nije ni zucno"

:mrgreen: :mrgreen:

PostPosted: 18. 12. 2008. 17:01 

mocno hahhhahahaha ;-)

oglas za bosanski turizam ......... dodite u bosnu jer su vasa auta vec ovdje :lol:

Profile  

PostPosted: 19. 12. 2008. 02:02 

bloodflood wrote:
pa ja vicevi, al ne 100 komada odjednom...kazem ti, onda mogu otici i na sajt na kojem su samo vicevi i citat...

polako bolan, mora sve imat svoj neki tok. neko napise vic, pa se onda smijemo, pa onda komentarisemo kako je dobar ili je glup, pa objasnjavamo onima sto nisu skontali, pa onda neko drugi stavi neki novi i tako... ne vidim bas nekog smisla u kopi/pejstu 493 vica odjednom i sve tako...

dobro ajd,pokusat cu smanjiti broj viceva ubuduce,al svejedno nece biti samo jedan.
nema kod mene copy/paste,pisem sve i jedan jer nemre se skinut sa stranica sa copy paste.

ev jedan sto cuh nedavno,kao:
Dva komarca u saboru:
Prvi: "Odi idemo malo na Å eksa!"
Drugi: "Ne mogu, vozim."

Profile  

PostPosted: 19. 12. 2008. 06:15 

evo prije nego sto zalegnem da napisem jedan debilski...

jednog lijepog suncanog dana, dode mali unuk sa svojim roditeljima kod babe. baba je zivila na selu. kad ugleda babu, unuk joj se obradova i potrci joj u zagrljaj rasirenih ruku i s osmijehom na licu. i tako dok su se unuk i njegova baba grlili, mali unuk ugleda sa strane hrpu nekakvih govana i upita babu: "baba, baba, otkud ovde ova govna?!" na to ce baba: "eh, sine vidis...sad cu ja tebi ispricat..." i poce baba da prica... "jednom davno, iza 7 gora, iza 8 planina, iza 9 rijeka, iza 10 jezera, zivio jedan kralj. taj kralj je imao 3 sina... kralj je bio vec u poodmaklim godinama, bolest ga shrvala i tako dalje... odluci on da ozeni svog najstarijeg sina, kako bi mogao na kraju u miru skoncati i predati svoje kraljevstvo... kralj je htio da njegov sin ozeni lijepu, pametnu i plemenitu djevojku koja bi mu, zajedno sa njegovim sinom podarila unuka. medutim, ta djevojka koju je kralj htio da ozeni njegov sin, je bila zarobljena u jednoj mracnoj pecini koju je cuvao jedan orgomni zajebani zmaj. da bi dosao do djevojke i ozenio je, na kraju krajeva, princ je morao najprije ubiti zmaja. i tako jednog dana, odluci se on da krene u pustolovinu, ubije zmaja, spasi djevojku i ozeni je... dosavsi pred pecinu, iz nje izleti azdaja i otkine kraljevom sinu glavu i pozdere ga... kralj cuvsi kako je zavrsio njegov najstariji sin, briznu u plac i obuze ga golema tuga... njegov drugi, sad vec najstariji sin, odluci da osveti svog brata i pokusa ubiti zmaja i spasi mladu djevojku, te je ozeni i poda svome ocu unuka... medutim i on zavrsi nesretno kao i njegov brat - zmaj ga ubi i pojede... kralj opet shrvan i nikakav. nakon nekoliko godina, kada najmladi od 3 brata, napokon stasa, on odluci da pokusa osvetiti svoja 2 brata i uradi ono sve sto su oni htjeli... ubije zmaja, spasi djevojku, ozeni je i poda kralju unuka.... medutim, on nije ni priso kako treba pecini, a zmaj izleti, iskasapi ga i pojede... u kraljevstvu zavlada golema tuga, jad i ocaj.... kralj je bio jako ljut i tuzan... zakleo se da ce ubiti tog zmaja, bez obzira na sve.. i tako kralj raspise nagradu, da daje puno zlata i zemlje i svega, onome ko ubije zmaja i osveti njegove sinove... proslo je puno godina, mnogi ljudi iz citavog svijeta su pokusavali da ubiju zmaja, medutim, nikom to nije polazilo za rukom... kralj je sve vise tonuo u beznade... medutim, jednog dana, pojavi se u kraljevstvu jedan hercegovac...dode sa mercedesom, mobitelom i bijelim carapama i pravo pred kralja. i rece hercegovac kralju da on zna kako da ubije zmaja i cak da mu vrati sinove iz mrtvih i spasi djevojku i sve...ali da mu treba jedno veliko drveno bure i neke posebne trave i pizdarije, koje rastu samo u odredenim, razlicitim dijelovima svijeta... kralj, sav bezvoljan, skeptican i beznadan, odluci da nabavi hercegovcu sve sto mu treba, pa eto da i to jos proba...jebiga, nema sta izgubit. i tako nakon 10-ak godina dok su ljudi pronasli sve te trave i zajebancije koje trebaju hercegovcu da bi ubio zmaja, povratio kraljeve sinove iz mrtvih i spasio djevojku, hercegovac krenu da spravlja taj carobni napitak u tom drvenom buretu... nakon nekoliko dana i noci kada je sve bilo gotovo, hercegovac ode pred pecinu, dâ zmaju da popije taj napitak i fakat zmaj se srusi mrtav na pod, odjednom se iz nekog zbunja pojavise 3 kraljeva sina i djevojka izade iz pecine...vidjevsi to, kralj nije mogao da vjeruje svojim ocima i od srece, kapnu mu suza iz oka... najstariji sin ozeni djevojku, hercegovac dobi ono sto mu je kralj obecao...nakon 9 mjeseci i kralj dobi unuka i svi su zivjeli jos dugo i sretno. osim kralja, on je umro poslije par godina, jer je bio vec bas ostario." saslusavsi ovu pricu, upita unuk babu: "dobro baba, ali kakve to veze ima sa ovim govnima ovde?" baba: "aaaaa, tooo....ma to se neko posro..."

Profile  

PostPosted: 19. 12. 2008. 10:24 

sta plavusa radi sa šnitom kruha na balkonu ? ceka zvijezdu majonezu :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 19. 12. 2008. 11:28 
Dvojica kamiondzija ulaze u kafanu.
Jedan narucuje dva pica i kad konobar donese pita ga:
"Da li postoji ovolika crna macka" - i pokaze rukom u visini koljena. Konobar kaze da postoji.
Malo poslije narucuje jos dva pica i opet pita konobara:
"A da li postoji ovolika crna macka - i pokaze u visini struka.
Konobar odgovara: "Kako napreduju biologija, hemija i genetika vjerovatno postoji.
Kada su narucili i trecu turu opet pita konobara:
"Da li postoji ovolika crna macka - i pokaze u visini vrata.
Konobar odgovori da takve macke nema.
Ovaj se tad okrenu svom prijatelju i rece: "jesam ti reko da smo zgazili hodzu!"

PostPosted: 19. 12. 2008. 11:39 

hahahahahahah bog te mazo ...........

sta je to malo zeleno nevidi se ? kupus iza ugla :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 19. 12. 2008. 14:47 
Moderator

bloodflood, buahahahahahaah, bolesti hahahaahaha!!

Profile  

PostPosted: 19. 12. 2008. 14:48 

ovaj od blodfloda se mogo ispricati na kraci nacin i smijesniji ;-) al neka :roll:

Profile  

PostPosted: 19. 12. 2008. 15:04 
Moderator

Pa majmune :roll: Fazon je da bude dugačak baš zbog blesavog kraja.

Profile  

PostPosted: 19. 12. 2008. 15:14 

tako je furijo. ali puno je bolji kad se isprica uzivo.

Profile  

PostPosted: 19. 12. 2008. 15:38 

da bi shvatili rekurziju, prvo morate shvatiti rekurziju

eto... ja se ovome danima smijem :|

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 906 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 46  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]