evo, nije bas neka ofiraza, al eto...
bilo je to kad sam bio mozda negdje 6. razred, tj. poslije 6. razreda...ljeto. uvijek sam se druzio sa starijom malo rajom, jer sam bio napredniji od svojih vrsnjaka, sto fizicki, sto mentalno

i izgledo sam ono bas starije. ta sva raja sa kojom sam se ljeti druzio su bili mozda 1. srednje otprilike, godina gore-dole. uglavnom, u to mjesto, turisticko inace, svako ljeto dolazi dosta stranaca, pogotovo ceha. mi smo uvijek "ganjali" te cehinje, ustvari, ovi ostali su vise nego ja, ja sam samo bio ko privjesak neki

, al meni bilo dobro, jer sam se druzio ipak sa dosta starijom rajom, to mi je kul bilo. i haj, sjedimo mi tako 1 vece sa tim cehinjama na nekom molu, pored plaze, sve super, smijeh, prica, ovo-ono... ja sam sjedio ono ko kad prekrstis noge u 8-cu, ono ko turcin (ne znam kako se to zove tacno). i sad znate ono kad pricate tako u raji i kad ono dode momenat kad svi sute ono... i tako u 1 momentu odjednom su svi ono usutili i potpuna tisina... ja kad sam ja prnoooo, jo kolko se to culo (haha, evo i sad umirem od smijeha, dok ovo pisem, kad se sjetim)... nije to fakat smrdilo.....al onaj zvuk kad prnes ko konj, jos onaj duuuuugi, jos tisina mrtva...hahaha, sjecam se samo da su se svi u tom momentu samo sjebali, pogledali jedni u druge i onda se odvalili smijat ko stoke....a ja se zacrvenio ko paprika, nikad u zivotu se nisam tako osramotio...
normalno, to je bilo tad. da sad recimo tako prnem i to, ne bi mi apsolutno nikakav problem predstavljalo to

.