Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 21. 06. 2025. 23:17

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 52 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Re: Bizarne smrti!
PostPosted: 28. 02. 2009. 23:14 

:mrgreen:

Profile  

PostPosted: 01. 03. 2009. 12:28 
imam komsiju koji sastavi trosjed i dvosjed i onda opali po onom razmaku

PostPosted: 01. 03. 2009. 12:29 

pametan

Profile  

PostPosted: 01. 03. 2009. 14:53 

SODOM wrote:

:lol: :lol: :lol:
daj nek nađe neku jebo ga dvosjed :lol:

Profile  

PostPosted: 01. 03. 2009. 14:56 
ma trebam mu nabacit barem fotelju

PostPosted: 01. 03. 2009. 16:55 

frajer umro ciklon b mu stavljali zadušnice zavrat na nos.

Profile  

PostPosted: 01. 03. 2009. 17:56 

_MisericorD_ wrote:
e jebi te se odreda
ja sad imam u glavi sliku kako mrkva drka...a ne mrkva kao osoba..nego mrkva kao povrce...

hahaha e samo još fali da se neko pojavi ko se napaljuje na povrće i mirna Bosna..... ;-)

Profile  

PostPosted: 01. 03. 2009. 18:01 

Hm, u mome gradu je bila jedna zena (doduse jos je), koja se zadovoljava krastavcima, ne znam da li se pali, ali si ih gura dolje...

Profile  

PostPosted: 01. 03. 2009. 18:59 

as_the_sun_sets wrote:
Hm, u mome gradu je bila jedna zena (doduse jos je), koja se zadovoljava krastavcima, ne znam da li se pali, ali si ih gura dolje...

hhahahah stvarno????? :lol:

Profile  

PostPosted: 01. 03. 2009. 19:06 

evo još nekih najbizarnijih smrti:

1. 36-godišnjeg Alexa Mijtusta umorila je njegova žena naoružana s jednim
vibratorom od 50 centimetara. Gospođi Mijtust su dosadile bizarne seksualne
želje njenog supruga, te je ovaj pola metarski alat u cijelosti smjestila u
njegovu stražnjicu, uzrokujući time svojem suprugu smrtonosne unutarnje ozljede.
2. 17-godišnjeg Davida Danilta ubila je njegova cura, kada je poslije
randevua dečko tražio nešto više. Na njegov prijedlog odgovorila je jedna
dvocijevka za lov. Carla (cura) je dobila oružje od oca "Za svaki slučaj"..
3. 20-godišnju Juliu Smeeth ubio je stariji brat jednim mobitelom, jer je
cura previše razgovarala. Smrt žrtve prouzročila je jedna slomljena antena.
4. 26-godišnjeg Conrada Middletona ubio je brat blizanac, nakon što se nisu
mogli dogovoriti o vlasništvu nad kućom, koju su naslijedili poslije smrti
roditelja. Conrada su mučili problemi sa dišnim putovima, nije osjećao
mirise. Iskoristivši to, Brian je otvorio sva tri plinska otvora u kući i
napunio je plinom. Na stolu je ostavio jednu kutiju cigara, jedan upaljač i
ceduljicu sa natpisom: "Oprosti". Conrad je pripalio i tako jednim pokretom
uništio sebe i kuću.
5.Alex Mitchell, engleski zidar, gledao je epizodu serije The Goodies u kojoj se škot gajdama bori sa zlom krvavicom. Nakon 25 minuta besprekidnog smijeha pao je s trosjeda, a navodno je umro od zastoja srca

Profile  

PostPosted: 02. 03. 2009. 19:14 

SODOM wrote:

ahahahaha :lol: ... treba zbavit ugao, pa nek ga zalomi u onu ćošu

Profile  

PostPosted: 02. 03. 2009. 19:16 
razor_blade666 wrote:
_MisericorD_ wrote:
e jebi te se odreda
ja sad imam u glavi sliku kako mrkva drka...a ne mrkva kao osoba..nego mrkva kao povrce...

hahaha e samo još fali da se neko pojavi ko se napaljuje na povrće i mirna Bosna..... ;-)

ljetos nam je jedan jaran prico (u pijanom stanju) i to ono u dtalje kako je jebo lubenicu.
zovemo ga bostan.

PostPosted: 02. 03. 2009. 20:29 
SODOM wrote:
razor_blade666 wrote:
_MisericorD_ wrote:
e jebi te se odreda

ljetos nam je jedan jaran prico (u pijanom stanju) i to ono u dtalje kako je jebo lubenicu.
zovemo ga bostan.

aahhaha dejavu!!!
cek jarane, da nisi ovo pisao u onom topicu "ofiraze" vec??? :D :D :D :D

PostPosted: 02. 03. 2009. 20:34 
da, jesam...tamo je punooo detaljnije...al koga zanima nek cita tamo ono je ionako uz nea plina najbolja tema na forumu

PostPosted: 02. 03. 2009. 20:40 

SODOM wrote:
razor_blade666 wrote:
_MisericorD_ wrote:
e jebi te se odreda

zovemo ga bostan.

hahahahhahaahahahaah nemoš to nikako....lubenicu..........aaaaaaaaaaaaaa........ eto sad imam sliku u glavi kako tip jbe lubenicu....

Profile  

PostPosted: 02. 03. 2009. 20:46 
otidji na one generalne rasprave i nadji temu "ofiraze" pa ce ti slika bit puno jasnije...sto u vezi s ovom lubenicom sto u vezi ostalih ofiraza forumasa i njihovih im jarana

PostPosted: 02. 03. 2009. 20:49 

nije smrt...niko nije umro - al je poprilicno fail-bizarno

elem, negdje u americi, devetomjesecna beba se igrala sa telefonom,
slucajno okrene 911 - broj za hitne slucajeve
rega - normala murija dodje i ako je lazna uzbuna...i nadju kod oca pomenute bebe plantazu marihuane iza kuce...

Profile  

PostPosted: 02. 03. 2009. 20:55 

Mrkva drka a lik jebe lubenicu, horor! Hahahaha :D

Jaoo, pa onda da kopiramo Darvinove nagrade - evolucija na djelu, najgluplji umiru, pametni zive! Nagradu dodjeljuju posthumno, likovima koji su bili toliko glupi da su napravili neko necuveno sranje i umrli zbog toga. Ako ne umres, ne dobije nagradu!

Kandidati za Darvinovu nagradu:
1. U septembru '97. u Detroitu, 41-godisnji covek se zaglavio i udavio u metar dubokoj vodi, nakon sto se provukao glavom unapred kroz pola metra sirok ulicni saht kako bi dohvatio kljuceve od kola.

2. U oktobru '97. 49-godisnji berzantski broker iz San Franciska, koji se po recima njegove supruge "potpuno zbuni kada trci", slucajno je, po danu, oddzogirao sa 70 metara visoke litice.

4. U februaru '98. nastradao je Santjago Alvarado (24) u Lompoku u Kaliforniji, kada ja naglavacke propao kroz plafon radnje sa biciklistickom opremom u koju je planirao da provali. Smrt je nastupila jer mu je duga baterijska lampa koju je drzao u ustima kako bi mu ruke bile slobodne) probila lobanju kada je udario u pod.

5. Prema policiji iz Dalonege u Dzordziji, pitomac skole rezervnih oficira Nik Berena (20) izboden je na smrt u januaru od strane partnera pitomca Dzefrija Hofmana (23) koji je pokusavao da dokaze da noz ne moze da probije pancirnu jaknu koju je Berena nosio.

6. Silvester Bridl Junior (26) nastradao je u februaru u Selbivilu u Delavru, dobivsi opkladu sa prijateljima koji su tvrdili da ne moze revolver napunjen sa cetiri metka da stavi sebi u usta i povuce obarac.

E OVAJ JE CAR! COVJEK SE NIJE NIKAKO MOGAO UBITI!!!

12. U Francuskoj, Zak Lefevrije nista nije prepustio slucaju kada je odlucio da se ubije. Stao je na vrh visoke litice i vezao omcu sebi oko vrata. Drugi kraj konopca vezao je za veliku stenu. Popio je i neki otrov i zapalio odecu na sebi. Cak je pokusao i da puca na sebe u poslednjem trenutku. Skocio je i pucao iz pistolja. Metak ga je skroz promasio i presekao konopac nad njim. Umesto da bude obesen, pao je u more. Naglo kvasenje mu je ugasilo odelo i podstaklo ga da povrati otrov. Neki ljubazni ribar ga je izvukao iz vode i odvezao u bolnicu, gde je ovaj umro od - hipotermije (pothladjivanja tela).

Priznanje su takodje dobili:
(1) U Gatriju u Oklahomi, u oktobru, Dzejson Hek je pokusao da ubije stonogu iz svoje puske kalibra 22, ali je metak rikosetirao o kamen u blizini rupe i udario Antonija Martineza u glavu, prouzrokujuci frakturu lobanje.

(2) U Eliriji u Ohaju, u oktobru, Martin Eskins je odlucio da za ciscenje paucine iz podruma svoje kuce umesto metle upotrebi propanski plamenik, cime je zapalio kucu tako da su izgoreli i prvi i drugi sprat.

A, pobednik je... (hahha, ovo sam davno citao, ne mozes vjerovati :) )

Japan Times, 16. april 1997. "Vlada mora zaustaviti to odvratno ludilo zvano 'pumpanje'", rekao je novinarima zvanicnik Nakon Racasima bolnice u Tajlandu. "Ako ta perverzija uzme maha, unistice krem tajlandske muske populacije". On je to izjavio nakon sto su ostaci 13-to godisnjeg Carncai Puanmuangpaka hitno dovezeni u bolnicko prijemno odeljenje. "Najvise 'pumpadzija' koristi standardnu pumpu za bicike", on je objasnio, "gurajuci crevo pumpe duboko sebi u rektum da bi potom pumpanjem doveli sebe u haj (*) stanje. To je greh Boziji". (*) Uduvavanje vazduha pod pritiskom u debelo crevo izaziva efekat slican uzimanju heroina. Ispostavilo se da je mladi Carncai isao jos dalje. Poceo je da koristi noznu pumpu sa dva cilindra, ali ni to mu nije bilo dovoljno uzbudljivo pa je poceo da se hvalise prijateljima da namerava da proba sa crevom kompresora obliznje benzinske pumpe. Oni su ga izazivali da to uradi, tako da se jednom pod okriljem mraka usunjao na pumpu. Ne shvatajuci koliko je kompresor jak, ubacio je crevo sebi duboko u rektum i ubacio novcic u automat kompresora. Sledila je skoro trenutna smrt, ostavljajuci slucajne prolaznike jos uvek u soku. Jedna zena je izjavila da je ono sto je tada videla bio vecernji vatromet, nakon cega je bila pocela da aplaudira. "Jos nisu nadjeni svi njegovi delovi", rekli su zvanicnici policije. "Kada tolika kolicina vazduha dodje u dodir sa crevnim gasovima, trenutno nastupa eksplozija. To je bilo kao eksplozija atomske bombe ili neceg slicnog". "Pumpanje je djavolja dokolica, a svi mi moramo Satani reci ne", zakljucio je zvanicnik bolnice. "Pumpajte gume na sve nacine, ali tada sklonite pumpu za bicikle tamo gde vas nece izazivati".

Hihihi, da prepricam jednu sto sam procitao prije 6 godina u nekom casopisu:
Tri jarana u Iraku ili nekoj tako zemlji, gdje je oruzje dostupno, uzeli su protivtenkovsku minu i otisli se cugati i zezati. Zalozili vatricu, rasprostrjeli mezicu i cugu, i polako u pricu, svako malo udarajuci minu toljagicom (inace, potrebno je oko 200 i vise kilograma pritiska da bi se doticna aktivirala, jer, ipak, tenk je aktivira ;) ).
Kako rekose u novimama "malo se jelo, malo vise se pilo, ali se najvise letjelo kada su uspjeli aktivirati minu!" Hahahah, BOLIDI , hahaha :D

Profile  

PostPosted: 02. 03. 2009. 21:18 

SODOM wrote:
razor_blade666 wrote:
_MisericorD_ wrote:
e jebi te se odreda

zovemo ga bostan.

Ziva istina - Rodjak od mog skolskog druga iz osnovne je u to vrijeme kupovao po kilu fasiranog mesa, naulji, malo oblikuje i udri...
Nakon obavljenog posla je to naravno ispekao na tavi (talkin' about filovane paprike :)

Profile  

PostPosted: 02. 03. 2009. 22:54 

e stvarno ima nas svakakvih,aj dobro krastavac,al meso.,pa kako izvadi svo to meso iz šupka......... ? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 52 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]